Sådan får du det rigtige lys i jeres hjem

Vi har under Coronakrisen bygget og forbedret vores huse og lejligheder. Det var lidt som om, at nu når vi var tvunget til at være hjemme i flere måneder, så kunne vi enten ikke holde ud at kigge på vores rum og hjem eller, at vi nu endelig havde tiden til at få fikset nogle af de ting, som man aldrig får gjort grundet hverdagen og planer. Det var for mange et tiltrængt afbræk fra en til tider stressende hverdag, hvor tiden til projekterne derhjemme er minimal. I forlængelse af Coronakrisen og den øgede efterspørgsel på både materialer og håndværker, blev det en overgang nærmest umuligt at få fat på en håndværker. I dag er det hele mere stabilt. Mange håndværker har dog stadigvæk travlt men situationen under Corona var utrolig. Man hvad har det med belysning i jeres hjem at gøre?

Høje priser og belysning

Eftersom at både materialepriser og håndværkerlønninger er faldet til et mere normalt niveau sammenlignet med under Coronakrisen, gør det tiden helt perfekt til at få udskiftet din belysning. For nogle er det at skulle skifte fatning ikke noget problem overhovedet, men for andre er alt der har med el at gøre et no go område. At skifte en fatning eller pære er som udgangspunkt ikke farligt, men hvis ikke man ved, hvad man laver, kan det hurtigt gå galt. Så er du ikke tryg ved at udskifte fatning på dine lamper selv, så kontakt en elektriker så han eller hun kan fikse det for dig. Nu har du fundet ud af, at du ønsker at udskifte nogle fatninger, men hvad skal man udskifte dem til? Ofte vil det være en god idé at vælge en LED pære, da den har mange forskellige egenskaber. For at have den rigtige fatning kan du vælge at købe g4 led pærer, som passer til almindelige LED pærer, men hvorfor skal man egentlig vælge LED?

Hvad er godt ved LED pærer?

Der er rigtig mange fordele ved at vælge en LED pærer fremfor en ”almindelig”. Der er både fordele pengemæssigt men også klimamæssigt, så det er en win-win situation. En LED pære kan reducere din elregning, da den tager lidt længere tid om at lyse kraftigt. På den måde sparer den på el, hvilket må siges at være en god ting i disse tider, hvor elpriserne er meget høje.