Lys over land til hjem og til kontor!

At have begrænset belysning ved sin arbejdsplads er bestemt ikke godt for ens øjne. De kan nemt komme til at overanstrenge sig, og man bliver hurtigere træt. Derfor er det vigtigt at have nok belysning til sit arbejdsværelse, såvel som i hjemmet. Med alle de skærme vi er omringet af, er det vigtigt at have noget, som udligner dem.

Få en dansk klassiker med til bords

Hvis man siger dansk lampedesign, så skal man også sige PH. PH-lamperne er nok de mest populære og kostbare lamper, vi har herhjemme. De kommer i mange forskellige former og farver, men tilfældes har de den karakteristiske lagdelte lampeskærm, som vi kender og elsker. Dette kunne være et god bud på en investering i en skrivebordslampe med stil!

Hvis man er heldig, kan man finde et tilbud på ph lampe, hvis man kigger sig omkring online. PH-lamper fås også til ophæng, hvis man ønsker at have den et sted, hvor mere lys er nødvendigt, som f.eks. over et spisebord eller i stuen.

Lys skaber stemninger

Den ultimative stemningsskaber må være de levende lys – stearinlysene. I århundrede har vi været fascineret af den lille flamme, og med elpriserne de her dage, er det måske ikke så tosset et alternativ til de helt store projektører, som sluger strøm i sig.

Vil man dog helst ikke skrifte farmors ph-lampe ud med et årti-gammelt duftlys, så kan man købe sparepærer. Dette er lavenergipærer, som man kan få i rigtig mange størrelser og watt. Dette kan være et godt alternativ til de gamle pærer, som også lyser mere end hvad nødvendigt er. For at finde den perfekte lampe til at skåne dine øjne, er det altså vigtigt at være klar over egne behov, samt hvad der er økonomisk og klimamæssigt forsvarligt.

Så skulle det jo gerne være (el)pære let at finde belysning!