Lys dit hjem op med elegante lamper

Lamper bringer masser af liv til dit hjem og din indretning. Det er måske ikke det første som folk lægger mærke til, når de træder ind i et rum, men de skal nok opdage det, hvis det mangler. Derfor bør du investere i lamper i god kvalitet, som kan bringe lys til dit hjem og dit hjemmeliv.

Hvad skal du gå efter?

Designer lamper er der massevis af, og de er populære af en grund. De bringer et elegant touch til dit hjem med deres fine former og funktionelle design. Sorte lamper bringer et stilet look til dit hjem, som lysere lamper ikke gør. Tænk på en scene i en fin restaurant fra en stilet spionfilm, og du har et billede af hvordan sorte lamper kan gøre alt så meget desto mere cool.

More is more

Mange folk nøjes med at hænge en lampe op i loftet og en enkelt lampe på et hjørnebord. Det er slet ikke nok. Lamper lyser et rum op og bringer liv til det, og det er altid tydeligt at se når der er for få lamper i et rum. Det bliver altid dunkelt når månen dukker frem bag skyerne og hyggen kan ikke indtræffe på samme måde. Køb derfor flere lamper end du planlægger at have tændt på samme tid. Du kan altid slukke dem som du ikke har brug for på et givent tidspunkt.

Placering

Du kan og bør finde lamper til ethvert rum. En loftslampe er altid en vigtig del af belysningen, men forsøm ikke hjørnerne. Placer en lyskilde i hvert hjørne, så du slipper for dunkle skygger, når det bliver mørkt udenfor. Du kan mikse og matche med forskellige typer lamper, så nogen hænger fra loftet, andre står på borde i hjørnet og andre kan stå på gulvet. Det giver et stilet udtryk.