En sikker adgang til din brønd

Bor du i en ejendom, hvor du har din egen brønd? Så kender du alt til at skulle holde den ren og sørge for, at der ikke falder ting derned, som ikke skal være der. Det er en god ide at have en brøndstige, så du har sikker adgang til din brønd. Det sikrer dig, at du på en sikker måde kan komme ned i din brønd og rengøre den eller udskifte reservedele, hvis noget er blevet nedslidt. Du kan finde en vejledning til brøndstiger her, hvis du er i tvivl om, hvordan du skal bruge din stige, eller måske leder efter en ny.

Din nye brøndstige

Hvis du skal til at købe en ny stige, så er der et par enkelte overvejelser, som er gode at gøre sig. Afhængigt af hvor dyb din brønd er, bør du overveje, hvor lang din stige skal være, så du sikkert kan komme helt ned i bunden af brønden, og slipper for at skulle bruge en forlænger på dit værktøj, for at nå bunden af brønden. Når du kigger på en stige til din brønd, så er det også en god ide at notere dig, hvilke beslag, som passer til din brønd. Sørg for at beslagene kan tilpasses de størrelsesforhold, som er i din brønd og kan installeres i det materiale, som dens vægge er udgjort af.

Få hjælp til montering og installering

Inden du monterer din nye stige i brønden, skal du også sikre dig, at du overholder sikkerhedsreglerne ved montering. Hvis du synes det virker en smule uoverskueligt, eller godt kunne bruge lidt hjælp til at installere din nye brøndstige, så kan du få hjælp til både montering og installering i hele Danmark. Det er nemlig langt smartere at få hjælp fra starten end at få installeret den forkert, så du skal til at gøre det hele om senere.