Vil du tjene penge på dit grønne elforbrug?

VI er blevet vant til, at elregningen har sit eget liv, og at ressourcerne er begrænsede. Det er de også, når vi arbejder med den sorte energi, som oven i købet også er skidt for vores verden. Men arbejder vi med den grønne strøm, så er der altså nye boller på suppen. Det kan gå hen og give en fortjeneste i stedet.

Grøn strøm er fremtidsstrøm

Hvis der skal være fremtid i noget af vores forbrug, så skal det være grønt. Altså komme fra kilder, som ikke fortærer mere på jorden. Og det er der heldigvis masser af, og det er et vindende felt, så længe vi investerer i det, prioriterer det og inviterer det ind i vores liv. Solceller er f.eks. en fantastisk god mulighed for at skabe uafhængig energi, og på solrige dage vil der måske blive genereret så meget energi, at det vil være muligt at sælge ud af overskuddet. På den måde kan du komme til at tjene på den grønne strøm og dermed mindregøre elregningen. Det er overskueligt og nemt, og faripris.dk hjælper med salg af overskydende strøm. Der vil altså i sidste ende være mulighed for, at det giver økonomisk vinding, hvis elforbruget ellers er lavt nok til at have overskydende energi.

Når der skal spares på alt det andet

Står du og skal spare for dit elforbrug, så kan det være en god ide, først og fremmest, at finde ud af, hvordan dit forbrug er, og hvad der bruger mest af strømmen. Målere kan sættes op, og så kan du ved et enkelt kig, finde ud af, hvor du kan reducere udgifterne på den letteste måde. Måske skal du til at sætte opvaskemaskinen og vaskemaskinen i gang tidligt på natten, i stedet for om eftermiddagen. Eller slukke for kontakterne, når de alligevel ikke bruges, men bare trækker derudaf.