Flere fordele ved at fyre med træbriketter

Der er mange fordele ved at anvende træbriketter, hvorfor mange vælge at bruge dem i dag. Har du prøvet at fyre med træpiller blot en enkelt gang, så bliver det helt sikkert svært for dig at holde op med det. 

Det er nemlig meget nemmere at bruge træbriketter i din brændeovn i stedet for brænde. Her kan du læse om flere fordele ved at bruge træpiller, så du kan få en fornemmelse af, om det er noget for dig. 

Træbriketter er et miljøvenligt valg

Træbriketter er et godt alternativ til almindeligt brænde og er helt klart et miljøvenligt valg. Dette er på grund af, at træbriketter er fremstillet af overskudstræ, der er blevet til overs ved eksempelvis produktion af møbler. 

For at foretage det mest miljøvenlige valg bør du købe træbriketter, der er fremstillet uden nogen former for bindemiddel. Træets naturlige harpiks kan snildt få træbriketter til at hænge sammen, så der er ikke brug for et bindemiddel. 

Træbriketter er lette og ligetil

Har du en brændeovn, er træbriketter et godt valg. Træbriketterne giver dig mest brændværdi for pengene. Derudover er de altid klar til brug, og så er de dejligt håndterbare. De efterlader også minimalt med aske, så det er langt nemmere at rengøre brændeovnen. 

Hvis du fyrer med træbriketter i en høj kvalitet, er de desuden lette at tænde op med. Du kan nemlig bare brække dem i mindre stykker. 

Det er bare nemmere med træbriketter

Fyrer du med brænde, skal du både kløve det og have en del plads til opbevaring af brændet. Det slipper du for med træbriketter, da de ikke skal kløves og kræver mindre opbevaringsplads. Bestil træbriketter Sjælland her.