Spar penge med de rette vinduer

Kunne du godt tænke dig, at der kommer lidt mere luft i budgettet hver måned? En af de ting, der måske tager en del, er varmeregningen. Den er formentlig ikke så slem i løbet af sommeren, men hvis du er nødt til at tænde radiatoren allerede midt på efteråret, vidner det måske om, at der er steder, der kan forbedres. Har du for eksempel overvejet, om jeres vinduer stadig er tætte?

Det er muligt at reducere varme- og energitabet i en bolig med op mod 30% ved at bygge med det for øje, når man bygger nyt. Kastrup Vinduet A/S tilbyder vinduer, der er energitætte og holder på varmen. Det er vigtigt, at du husker at se på det som en investering. Det koster naturligvis noget at skifte vinduer i hele hjemmet eller at bygge med den type, men det er på sigt med til at give luft i budgettet til faste udgifter – og så øger det husets værdi.

Krav til nybyggeri

Hvis I har overvejet at bygge nyt, er I formentlig også gjort opmærksom på de forskellige regulativer, der findes på området og som skal overholdes. Det er især på området med netop bæredygtigt byggeri og energibesparelser, at der er noget at hente, og det har været trådt i kraft siden 2021. Her er vinduerne bestemt en del af pakken, der kan være med til at gøre jeres byggeri mere grønt.

En ting er, at vinduerne skal være praktiske og gode – men det er naturligvis også vigtigt, at I finder vinduer, der er pæne og passer i jeres bolig. Det er her, selve vinduesrammen kan komme på tale. I kan jo kigge på, om I ønsker en vinduesramme i aluminium, som er nem at holde ved lige, eller om I er klar på for eksempel mahogni, som I er nødt til at oliere – men som er fantastisk flot.