Lasertonere – er det dyrt eller billigt?

At benytte en printer kan være dyrt; særligt hvis der er tale om en laserprinter, og hvortil der bruges originale lasertonere.

Laserprintere i sig selv kan koste mange penge, og du vil sjældent se en laserprinter være udbudt til en lavere pris end en blækprinter.
Anskaffelsesprisen for en laserprinter er om ikke andet et engangsbeløb.

Udvalgte laserprintere kan i dag også fås til så rimelige priser, at flere og flere privatforbrugere, med behov for at udskrive mange tekstdokumenter i en rygende fart, køber en laserprinter.

Laserprintere vil trods alt være billigere i drift end en billigere indkøbt blækprinter, såfremt man har et stort printbehov, da lasertonere har en større printkapacitet end blækpatroner, og tonerne derfor ikke vil skulle udskiftes lige så jævnligt som blækpatronerne.

Hos webshoppen Pixojet, som er én af Danmarks førende forhandlere af forbrugsstoffer til printere, vil du tilmed kunne nedbringe din laserprinters printomkostninger betydeligt ved at bestille kompatible lasertonere som alternativ til væsentligt dyrere, originale lasertonere.

Se mere på Pixojet.dk.

Dyre eller billige lasertonere? Du bestemmer selv

Går du på Pixojet.dk for at købe nye lasertonere til din laserprinter, vil du, uanset hvilket mærke din laserprinter måtte være fra, eller hvilken specifik laserprintermodelserie der måtte være tale om, ikke gå forgæves.

Hos Pixojet tilbydes du, (foruden en masse andre varer også!), et stort og bredt udvalg af lasertonere til laserprintere, og du vil i de fleste tilfælde selv kunne vælge, om du vil lægge originale eller kompatible lasertonere i den online indkøbskurv.

Med andre ord vil du selv kunne vælge, om du vil købe dyre eller billige lasertonere til din laserprinter.

Originale og kompatible lasertonere – Hvad er forskellen?

Har du ikke tidligere anvendt kompatible lasertonere, og er du måske også i tvivl om, hvad en kompatibel lasertoner vil sige, så kommer herunder en forklaring.

En original lasertoner er fremstillet af en printerproducent (fx HP, Brother og Samsung).

En kompatibel lasertoner, som fås at købe på Pixojet.dk, af mange også kaldet en uoriginal lasertoner, er derimod fremstillet af en tredjepartsproducent uafhængig af printerproducenten.

Holder du en original lasertoner op imod en tilsvarende kompatibel toner, vil du bemærke, at der på den originale lasertonerkassette fremgår et printerproducent-logo, hvilket ikke vil være tilfældet på den kompatible tonerenhed.

Holder du også kvitteringerne for disse op imod hinanden, vil du her bemærke en endnu mere iøjefaldende forskel; den kompatible lasertoner vil typisk være betydeligt billigere end den originale toner.

Den lavere pris, som du vil skulle betale for en kompatibel lasertoner, fremfor en original lasertoner, vil kunne nedbringe din laserprinters printomkostninger markant.

Hos Pixojet vil du som oftest også have mulighed for at vælge en kompatibel lasertoner med en større printkapacitet end en original lasertoner, men den kompatible toner vil stadig være mulig at købe til en billigere pris.

Ved at vælge en kompatibel lasertoner, vil du altså skulle punge færre penge op af lommen end for original lasertoner, du vil i de fleste tilfælde kunne udskrive mere, og fik vi sagt, at udskriftskvalitet stort set er den samme? – ren win win win fra et forbrugerperspektiv!

Mangler din laserprinter toner i læsende stund?

Så kom til tasterne og afgiv en bestilling på en kompatibel lasertoner hos Pixojet – du vil blive overrasket over alle de fordele, som følger med!