Skal I renovere badeværelse?

Hvis man står overfor en renovering af sit badeværelse, så er der ofte mange forskellige beslutninger, som skal træffes, da det for mange ikke er en lille opgave at renovere badeværelse. Sammen med køkkenet er badeværelset det rum i huset, som ofte er mest besværligt at lave selv og dermed også det dyreste, da både materialerne og ikke mindst lønningerne er høje. Du skal have mange forskellige håndværkere på, når du skal have renoveret et badeværelse, og alt efter hvor stor projektet er, så er regningen selvfølgelig derefter. Udskifter du nogle klinker og inventaret fra dit gamle badeværelse, vil udgiften for mange være overskuelig. Skal du derimod lave et værelse om til et badeværelse, så er projektet i en helt anden størrelse, og det samme er udgiften naturligvis.

Hvilke håndværkere skal bruges?

Hvis du står med et værelse, som skal laves om til et badeværelse, så skal der mange forskellige håndværkere ind over projektet. Der skal både trækkes vand ind til rummet, laves kloakudgang og lægges gulvvarme, som er noget en VVS ‘er og kloakmester kan ordne. Måske skal der også graves ud, hvis der ikke er plads til gulvvarmen, og her kommer en tømrer ind over. Han står også for lægning af fliserne i rummet. Der skal også en elektriker på, som skal stå for alt el i rummet, og ønsker I en mur til bruseren, så skal der også hyres en murer.

Hvor kan man spare penge?

Med alle disse håndværkere tilkoblet projektet, kan det nemt blive en dyr omgang, og det er måske væsentligt at se, hvor I eventuel kunne spare nogle penge. Et godt sted at starte er på fliseområdet, da badeværelsesfliser fås i mange prisklasser. Du kan sagtens finde nogle flotte fliser i byggemarkeder, som har en noget mere konkurrencedygtig pris end hos fliseforhandler, så der er penge at spare på badeværelsesfliserne.