Ny badeværelsesvask? Her er to ting du skal tænke over, inden du køber

Håndvasken er et af de vigtigste elementer i dit badeværelse. Her er handvask efter toiletbesøg afgørende for en god hygiejne, mens håndvasken også er essentiel i mange andre sammenhænge i det daglige.

Derfor skal du naturligvis tænke lidt over tingene, inden du går ud og køber en ny håndvask. Her er der flere ting, du skal tage højde for, så du kan komme hjem med en håndvask, som passer helt perfekt til dine behov.

Én eller to vaske

Når du går på udkig efter badeværelse håndvaske, vil du opdage, at du kan vælge enheder med både en og to vaske. Det giver muligheder for den store familie, hvor der ofte er kø ved håndvasken eksempelvis om morgenen.

Hvis det er et problem, du kender til, kan du overveje at vælge to håndvaske til dit badeværelse, så der bliver god plads til alle.

Montering af vask

Når du køber ny håndvask, skal du også tænke over, hvordan den skal monteres. Valget af håndvask afhænger nemlig af, hvordan du vil montere den.

Her kan du vælge mellem tre forskellige typer:

  • Topmonteret vask

  • Væghængt vask

  • Nedfældet vask

Hvis du har en flot bordplade på badeværelset, som du ikke ønsker at lave et stort hul i, kan en topmonteret håndvask være det rette valg. Denne type af håndvask placeres nemlig oven på bordet, hvilket også giver et flot og moderne udtryk til badeværelset.

Hvis du ikke har et bord eller et skab på badeværelset, kan en væghængt vask være det helt rette valg. Denne vask kan monteres direkte på væggen, hvorfor du ikke har behov for andre møbler i forbindelse med installation af vasken.

En nedfældet vask er en vask, der går i ét med bordpladen. Vasken skal således monteres i et hul i bordpladen, så vaskens kant kommer til at blive en del af bordet.