Sådan kan du modernisere dit badeværelse

Hvis du synes, at det er på tide at gøre noget ved dit badeværelse, så kan du bruge disse idéer til at gøre rummet mere indbydende. Læs med videre her og find inspiration til, hvordan du kan modernisere dit badeværelse.

Tips til at modernisere badeværelset

  • Nyt gulv

Prøv at kigge på gulvet på badeværelset. Er det fyldt med pletter over det hele, eller passer det ikke længere til din indretningsstil? Det kan gøre en stor forskel at skifte badeværelsesgulvet, når du er i gang med at modernisere rummet.

  • Vælg en brusevæg i glas

En anden ting, du kan gøre, er at skifte bruseforhænget ud med en brusevæg. Du kan eksempelvis vælge en glasvæg bad. En glasvæg er yderst moderne og stilren, så det vil uden tvivl pynte på badeværelset.

  • Køb grønne planter

Planter er et must-have på badeværelser. At gøre dit badeværelse grønt og frodigt er bare skønt. Desuden er grønne planter med til at rense luften, og så virker de også beroligende.

  • Udskift belysningen

Er der meget mørkt på dit badeværelse, eller er lamperne ikke noget, der er værd at snakke om? I så fald bør du skifte belysningen ud. Belysningen er vigtig på et badeværelse, så du kan se, hvad du laver. Heldigvis findes der mange flotte lamper til badeværelset, som du kan vælge mellem.

  • Tænk over farverne

Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du tænker over farverne. Du bør vælge en farvepalet, der passer godt til dit badeværelse. Husk at håndklæder, bademåtte og diverse tilbehør bør have den samme farve eller farvenuance, så det hele matcher.