WorkPoint 365 sikrer overblik og struktur for virksomheder

WorkPoint 365 tilbyder høj kvalitet, der letter dagligdags opgaver og sikrer compliance med procedurer. Platformen giver overblik over arbejdsgange og processer og sikrer præcis dokumentation af krav fra myndigheder. Brugervenligheden mellem afdelinger skaber bedre samarbejde og sikkerhed i dataindsamling og -justering. WorkPoint 365 overholder regler for personoplysninger (GDPR) i HR løsninger.

Med WorkPoint vil du opleve en enkelt brugergrænseflade, der gør arbejdsgange nemme for medarbejdere. Power Apps giver dig værktøjer til integration med Microsoft Power Platform, Power BI og Power Automate og integreres med eksisterende datakilder som Excel, SharePoint og SQL Server. Sammenkædning af data giver en enkelt sikker kilde. Automatiser med kendte integrationer til OneDrive, SharePoint, Dynamics 365 og andre daglige applikationer. Power Apps indsamler værdifuld viden til rapportering.

Standard funktioner automatiserer arbejdsgange

Kontrakt-, projekt-, ESDH-sags- og CRM-salgsstyring er standard i Microsoft 365. Projektstyring i WorkPoint 365 automatiserer arbejdsgange med godkendelsesflows og kontrolprocesser. Project Management Life Cycle understøtter hele projektets livscyklus, inklusive fasestyring og gatestyring med automatisering af opgaveaflevering og godkendelsesforløb. 

ESDH sagsstyring automatiserer sagsbehandlingen 

ESDH-sagsstyring understøtter en række sagstyper og automatiserer sagsbehandlingen fra oprettelse til kvalitetssikring og afslutning. ESDH er en akronym for Elektronisk Sagsbehandlingssystem for Det Offentlige, og sagsstyring er den proces, der omfatter håndteringen af en sag fra start til afslutning. ESDH-sagsstyring omfatter elektronisk håndtering af offentlige sager, herunder oprettelse, godkendelse, kvalitetssikring og afslutning af sager.

ESDH sagsstyring gennem WorkPoint 365 støtter en bred vifte af sagstyper og giver mulighed for at automatisere sagsbehandlingen fra sagens oprettelse til godkendelsesforløbet, kvalitetssikring og sagens afslutning. Det resulterer i en mere effektiv og glidende sagsbehandling, som virksomhederne kan mærke fra dag et.

CRM salgsstyring giver smart salgspipeline til sælgere

CRM salgsstyring understøtter sælgere med et smart system til overblik over salgspipeline og samarbejde med kollegaer.

CRM salgsstyring har følgende fordele for sælgere:

  • Bedre overblik over salgspipeline og potentialer.
  • Hurtigere adgang til kundedata.
  • Øget samarbejde og samordning med salgsteamet.
  • Mulighed for at automatisere salgsproces og opgaver.
  • Bedre analyse og rapportering af salgsmål og fremdrift.
  • Større effektivitet og produktivitet i salgsarbejdet.

Brugervenlighed er alfa omega for ansatte 

Brugervenlighed og understøttelse af deres arbejde fra systemer de allerede kender.

Med WorkPoint 365 sparer du tid på at lede efter dokumenter og versioner, og du undgår dermed for at bruge tid på at lede efter specifikke versioner af vigtige dokumenter.

IT systemet kan give mulighed for at arbejde fra hvilken som helst enhed, lige hvornår man har tid i sin kalender og hvor som helst. Her er der fokus på brugervenlighed og tilgængelighed. Det er en effektiv mobil løsning hvor man kan være effektiv på arbejdspladsen til dagligt, eller hjemmefra hvis man ikke er til stede. 

Brugerne af systemet kan have svært ved at finde den rigtig version af et dokument eller en skabelon til eksempelvis en kontrakt eller et tilbud, og det er en tidsrøver og kan skabe store udfordringer i organisationen.