Sådan kommer du godt i gang på hjemmekontoret

Coronakrisen har – som bekendt – gjort os alle opmærksomme på både værdien i og muligheden for at arbejde hjemme. Men nok samtidig vigtigheden ved at få etableret sig en ordentlig og komfortabel hjemmearbejdsplads, som både for får dig til at være produktiv og have det behageligt. Derfor er der i hvert fald nogle ting, du bør tænke over. Vi har lavet en lille liste med nedslagspunkter i vilkårlig rækkefølge, som du kan lade dig inspirere af.

En ordentlig kontorstol

Det kan måske være fristende at finde den første, den bedste stol (eller måske den billigste kontorstol fra byggemarkedet) og så bare begynde at sætte sig i gang med arbejdet. Men i det lange løb vil det næppe betale sig. Når man tænker nærmere over, hvor mange timer, man egentlig potentielt kan komme til at opholde sig på sin kontorstol, er det måske nemmere at se værdien i en ordentlig kontorstol som f.eks. en fra velrenommerede herman miller mirra.

Organisering af dokumenter

Når arbejdet rykker hjem, vil en stor del af de dertilhørende papirer, dokumenter og evt. regninger nok følge med. Og alle disse papirer skal gerne tæmmes, inden det er for sent, og de ligger spredt rundt omkring i hjemmet eller bare på skrivebordet.

Få fat i et højttaler-/mikrofonsystem med god lyd

På hjemmekontoret vil du med stor sandsynlighed komme til at skulle foretage en masse onlineopkald og -møder, og til disse møder er det naturligvis vigtigt, at din stemme går klart og tydeligt igennem til dine modparter. Og omvendt er det lige så vigtigt, at du nemt kan høre og forstå, hvad der bliver sagt fra den anden side. Så det vil være en idé at anskaffe dig enten et godt headset eller et godt sæt kontor-højttalere sammen med en mikrofon.

Prøv gerne at forhøre din arbejdsplads, om de vil sponsorere grejet.