Tips til et ryddeligt og organiseret hjemmekontor

Arbejder du derhjemme på et hjemmekontor? Så er det vigtigt, at du sørger for at holde det ryddeligt og organiseret. Rod og uorden kan nemlig ende med at forstyrre dit arbejde, så du ikke kan arbejde effektivt. Hvis du ikke bryder dig om rod og uorden, kan du her finde tips til, hvordan du nemt kan holde orden på dit hjemmekontor.

Fjern alt det overflødige

Først og fremmest skal du sørge for, at der kun er alt det nødvendige på dit hjemmekontor. Du skal altså fjerne alle de ting, der er overflødige. Eksempelvis er det vigtigt med en Kevi stol, et skrivebord, en lampe og så videre. Men hvis der ligger dine børns legetøj på gulvet, tøj fra i går og så videre, bør du fjerne dette.

Ryd op hver dag

I stedet for at lade rodet være hver dag bør du rydde det op hver eneste dag. På den måde undgår du, at rodet ikke bygger sig op, og det til sidst nærmest bliver uoverskueligt at få styr på kontoret. Rydder du op hver dag, vil det de fleste dage ikke tage dig mere end et par minutter at rydde op.

Hav opbevaringsløsninger på kontoret

Derudover bør du have smarte opbevaringsløsninger på kontoret. Det kan hjælpe dig med ar skabe orden, så alle dine vigtige mapper og dokumenter ikke ligger og flyder forskellige steder. Har du en eller flere reoler til opbevaring, kan du samle alle dine ting. Du kan eventuelt vælge reoler med lukkede skabe, hvis du ikke er vild med åbne løsninger.