Skal I have bygget? 3D visualisering er en stor hjælp til afklaring

Står I og skal have bygget om, eller måske kigger I på nye grundet for at få bygget jeres drømmebolig? Det kan også være virksomheden skal rykke i nye lokaler? Der kan være mange grunde til at der skal bygges, men afklaring af hvor stort, småt eller hvordan de præcist kommer til at se af, kan være problematisk at se for sig præcist.

Sammenhængen mellem 3D og byggeri

At se sit byggeri som plantegning på et papir alene kræver en god kreativ forestilling for at se, hvordan slutresultatet vil blive. Men med 3D visualisering kommer proportioner, vinkel og selve resultatet mere til sin ret. Hvis I vil foretage jer ændringer, er det også nemmere at tilføje i et program end til en tegning. Miskommunikation omkring byggeri undgår man også mere, da kigger på samme billede af det færdige resultat.

Effektivitet med byggeriet

Med et 3D billede af byggerier, skabes der også øget effektivitet, da samarbejder mellem de forskellige faggrubber går lettere. Mellem arkitekter, håndværkeren og entreprenøren skabes nu en fælles illusion. Med 3d visualisering hos HANSEN, kan flowet dermed gå mere udfordringsfrit, når det kommer til kommunikation mellem de forskellige, som arbejder på byggeriet.

Mere ind i processen

En anden fordel I kan opleve med at se jeres byggeri 3D visualiseret er, at I nemmere kan formidle jeres drømme til arkitekten. Når det kommer til materialer, ses det også tydeligere 3D visualiseret end blot på en plantegning. På den måde kan I gøre jer tanker undervejs i visualiseringsdelen om de materialer, I har valgt, også er dem I synes passer huset som helhed bedst. Det er dog vigtigt at nævne at 3D visualisering kun giver jer en indikation af det færdige resultat. Prisen for 3D visualisering afhænger af størrelse og omfang i, hvor kompleks den skal være.