Hvad er houseflipping?

Det har længe været ganske populært at udføre såkaldte ”houseflippings” i USA, men det er i den seneste årrække også begyndt at sprede sig i den danske land. At begive sig ud i denne disciplin, betyder at man køber et hus med intentionen om at videresælge det med en profit. Men der er dog flere faktorer, der er relevante at vide om houseflipping, hvis man er nysgerrig derpå eller selv går med tanken om at kaste sig ud i det.

Renovering

Formålet med houseflipping er som sagt at købe billigt og sælge dyrt, men for at kunne øge værdien af et hus, vil det ofte kræve en renovering deraf i mindre eller større grad. I nogle tilfælde kræver det blot lidt maling hist og her, hvor det andre gange er en større renovering, der er tale om. Hvis du er nysgerrig på, hvad det eksempelvis ville koste at udskifte gulvene i et sådan projekt, så kan du se priser på trægulve her.

Tidskrævende

At kaste sig ud i dette projekt vil være yderst tidskrævende, hvilket man skal forberedt på forud for projektet. Da formålet er at tjene penge på renoveringen og handlen, så er det heller ikke muligt at hyre professionelle til at gøre alt arbejdet – man må selv smøge ærmerne op, også kan man få professionel hjælp til det mest nødvendige.

Hav styr på økonomien

Det er vigtigt at have en stabil økonomi, når man kaster sig ud i projektet. Man skal nemlig kunne tage en stor del penge ud af privatøkonomien, hvilket kommer sig at det i første omgang vil koste meget, hvor fortjenesten så først kommer til sidst efter salget. Derudover kan det være afgørende at have lagt et godt og veludregnet budget, da der er mange faktorer og udgifter, som man skal huske at tage højde for indenfor houseflipping.