Ny, effektiv industrivaskemaskine

Der er energikrise, og det kan mærkes på de stigende elregninger. Vores elforbrug i almindelige hjem i Danmark kommer i store drag fra vores hvidevarer. Vi bruger hver dag vores ovne, køleskabe, komfurer og vaskemaskiner, og vi skal finde ud af, hvordan vi kan spare på strømmen de forskellige steder. Særligt vaskemaskiner bruger meget vand og energi, og spildevandet fyldes med sæbe. Om det er presset fra de stigende priser på el, vi mærker, eller klimakrisen som bekymrer vores samvittighed, må vi tænke i nye løsninger. Vi skal være mange om en vask, og sørge for vaskemaskinen er fyldt og kører på klimavenlige programmer. Dét er industrivaksemaskiner fra nortec måske løsningen på.

Industrivaskemaskinen – en vaskemaskine til kollektivet

Om det er til daginstitutionen, lejlighedskomplekset, husfællesskabet eller blot til dig med en stor familie og masser af vasketøj, så fremstiller Nortec vaskemaskiner til dit behov. De er lavet med moderne teknologi, der har kvaliteten i fokus. Med et bredt udvalg af programmer og indstillinger kan du sikre dig, dit tøj bliver vasket, uden det tager for meget skade, og samtidig tilbyder maskinen programmer, der sparer klimaet mere end normale vaske.

Gode råd til at spare på energien, når du vasker

De fleste sæbeprodukter er i dag så effektive, at de sagtens kan gøre vores tøj rent, uden vi behøver særlig mange grader eller lange vaskeprogrammer. Desuden er det meste, vi smider i vasketøjskurven til daglig egentlig ikke særlig beskidt. Hvis du vil spare lidt på ellen, kan du gå i tøjet flere gange, før du vasker det, og efterfølgende kan du vaske det på få grader, mindre spins og færre minutter. Det meste hverdagstøj kan sagtens vaskes på 30 grader i omkring en times tid. Derudover er det smartest at dele vaskene og fylde vaskemaskinen med mange menneskers tøj for hver vask. Dét kan du med en industrivaskemaskine.