Få udarbejdet en tilstandsrapport

Står du og skal sælge din bolig? Så kan det være, at du overvejer at få udarbejdet en tilstandsrapport. Med dette er det muligt at få et dokument, som beskriver, hvordan den faktiske tilstand i din bolig i virkeligheden er.

Hvordan foregår det?

Hvis du ønsker en tilstandsrapport, kan du således få dette udarbejdet. Som sælger står du selv for at sørge for dette, hvorfor du kan bestille og læse videre om dette online. Det er naturligvis vigtigt at få udført grundigt, og du kan derfor læse mere om de forskellige muligheder online. Endvidere er det nyttig viden, at du ved, hvor lang tid denne er gyldig, hvilket du tillige kan tjekke på internettet. Med rapporten er det muligt at få redegjort for fejl og mangler, som der kan være i din bolig

Hvad koster det?

Du kan se priserne på en samlet pakke online, hvor du ligeledes kan se, hvilke tilbud der gælder. Der findes forskellige pakker, hvorfor det er væsentligt at vide, hvad du skal bruge til din bolig. Desuden har du naturligvis mulighed for at kontakte og få rådgivning hos firmaet, hvis du har yderligere spørgsmål til processen af udarbejdelse af en tilstandsrapport til din bolig. Det kan altså være en fordel at tjekke markedet og priserne ud, inden du begynder at bestille en rapport ­– hvis du ønsker at få det bedste tilbud. Her kan du således se forskellige pakker og ud fra dette vurdere, hvilken løsning der passer bedst til dig.

Få svar på dine spørgsmål

Nederst på siden er der spørgsmål­ – og dertilhørende svar – vedrørende udarbejdelse af tilstandsrapporter. Her kan du således tjekke først, hvis du har spørgsmål til processen, som muligvis er besvaret her. Ellers er det, som allerede nævnt, muligt at kontakte firmaet via telefon eller mail, hvis du har spørgsmål, som du ikke har fået besvaret på hjemmesiden.