Vil du gerne have en mere brugbar have? Sådan starter du

Mange af os har en have, men bruger den sjældent. De fleste ønsker faktisk a bruge deres have mere, men de ved bare ikke, hvor de skal starte, når det kommer til at gøre haven mere brugbar. Dette findes der heldigvis en løsning på. Det handler blot om at sætte sig lidt ind i tingene og tænke anderledes om din have og det er netop det, som du kan lære mere om i denne artikel. Så læs med nedenfor, hvis du gerne vil gøre din have mere brugbar.

Haven er dit fristed

Hvad enten du er husejer eller lejer, så udgør din have en stor del af dit samlede areal. Derfor er det også en skam, hvis den går til spilde. De fleste ved nemlig hvor vigtigt det er at tilbringe tid udenfor, men får det alligevel ikke gjort. Prøv at tænke på din have som dit udendørs fristed, hvilket det jo også er. Haven kan åbne op for, at du tilbringer mere tid udenfor, hvilket kan være med til at øge din livskvalitet.

Køb robuste planter

Selvom du gerne vil tilbringe mere tid i haven, betyder det ikke nødvendigvis, at du gerne vil lave meget havearbejde. Køb derfor planter, som kræver minimal vedligeholdelse og kan holde sig i live hele året rundt. En god anbefaling er den klassiske bøgehæk.

Prøv disse idéer

Du kan indrette din have, så den åbner på for mange aktiviteter. Du kan f.eks. lave en bålplads, så du kan sidde udenfor om aftenen med åbent bål, dette er også noget som vil hitte stort, når du har gæster. Hvis du ikke allerede har et udendørs areal med havemøbler, kan dette også varmt anbefales. Det er nemlig her du kan bruge din tid på de varme sommeraftener, når vejret endeligt er til at grillen skal frem.