Reducér dit klimaaftryk – giv støtte til skovrejsning

Lad os være ærlige: Du ved, hvad du kan gøre for at sænke dit personlige eller dit firmas klimaaftryk. Du kan lære at købe råvarer lokalt og vælge økologiske, selvom de er dyrere. Du kan vælge at udføre energiforbedringer i form af ny isolering, termoruder eller installation af en varmepumpe. Du kan begynde at lave noget af strømmen selv ved at få solceller monteret på taget. Og hvad kan du ellers?

Har du overvejet at give penge til skovrejsning?

Fx kan du betale for at få træer plantet i en klimaskov. Skovrejsning af klimaskov består kort fortalt af, at du bliver klimasponser ved at give penge til, et firma finder et stykke jord at plante nye træer på. Klikker du på linket, så tages du til en side, hvor du kan betale for at få træer plantet her til lands. Er det din virksomhed, du ønsker at give et bedre renommé via skovrejsning? Så bliv klimaskovejer.

Har du et firma? Gør firmaet til klimaskovejer

Som klimaskovejer råder firmaet over klimaskoven og kan give sit besyv med, hvad gælder design og etablering af skoven. Udover det kan firmaet bruge skoven til rekreative og forretningsrelaterede møder. Altså får firmaet grønne omgivelser, det ikke behøver konkurrere med andre om – hvilket er en problemstilling, som du nok kender fra tidligere forsøg på at afholde events i offentlige parker.

Hvorfor ikke give træer i gave?

Kender du nogen, som skal have en gave, men intet ønsker, kan du også vælge at give dem træer i gave – altså give et firma inden for skovrejsning penge for at plante træer på andres vegne. Det kan være en fin gave til såvel miljøbevidste venner som forretningspartnere, der sikkert ikke er kede af at kunne fortælle, at deres CO2-udledning formindskes lidt ved, at der står nogle nåletræer et sted.