Vælg de rigtige fliser til haven

Haven er for mange det der ekstra rum der for alvor får huset til at virke stort og rummeligt. Det er i virkeligheden, for mange, en udendørs stue eller legerum og et sted vi bruger rigtig meget tid når vejret er til det. Samtidig er det også et af de steder vi bruger mindst tid på indretning og på at skabe hygge – og det er rigtig ærgerligt. For haven er en oplagt mulighed for at binde en rød tråd i din indretningen gennem hele hjemmet – også i haven.

Fliser har mange funktioner

Om du har en stor eller lille have er egentlig ikke så vigtigt. For en have kan nemlig være rigtig mange ting på en og samme gang. Det kan både være et grillområde, en bålplads og et sted hvor du kan dyrke dine yndlingsblomster og planter.

Men når der skal være så mange funktioner, kan det hurtigt føles rodet. Det hjælper heller ikke, at der ikke er nogle vægge at inddele sig efter. Derfor er et godt tip at bruge fliser og beplantning til at skabe forskellige rum ude i haven. køb sorte skifer fliser og lav en sti i haven hvor du har en bålplads på den ene side og fodboldbane på den anden. Vær kreativ og tænk i løsninger.

Gode råd til valg af fliser

Der er mange ting at overveje når man skal indrette sig i haven. Når du kigger på fliser er det derfor vigtigt, at du tænker over hvad de skal bruges til samt hvad dit budget ligger på. For det er nemlig ikke alle fliser der passer til alle opgaver og som nødvendigvis ligger i et prisleje du kan være med på. Hvis du skal have lagt fliser i haven for første gang kan du med fordel også bestille en fagperson til at løse opgaven for dig.