Undgå skadedyr

De færreste husejere drømmer om uventede gæster i form af mus og rotter eller en mår eller flagermus for den sags skyld. Alle skadedyrene er skyldige i forskellige problemer. Rotter gnaver i inventaret og spreder bakterier, mens en mår eller hel flagermuskoloni kan forstyrre nattesøvnen med deres frygtelige larm. Og fælles for alle skadedyr er, at deres ildelugtende ekskrementer og urin risikerer at blive en del af husets naturlige økosystem. Det er ikke just sjovt at tænke på, og derfor har skadedyr naturligvis intet at gøre i vores hjem.

Man kan gøre meget for at undgå skadedyr, men den nemmeste og billigste metode løsning er bekæmpelse med ultralyd.

Kender du Gnaversirenen?

Har du mon hørt om Gnaversirenen? Hvis ikke, så kan det tænkes, du bliver rigtig glad for den – særligt hvis du flere gange har kæmpet med skadedyr.

Gnaversirenen er billigere end en skadedyrsbekæmper, og så anvender den hverken gift eller andet, som du muligvis er betænkelig over at få ind i dit hjem. Faktisk kan du selv installere sirenen, for den skal blot tilsluttes en stikkontakt. Hernæst passer apparatet sig selv, da det udsender ultralyde, som ganske enkelt driver skadedyrene på flugt. Ultralyd kan ikke høres af mennesker, men mus, rotter, mår eller flagermus kan derimod høre de forstyrrende lyde, som ganske enkelt driver dem til vanvid, så de til sidst forlader deres miljø – altså dit hjem.

Gnaversirenen er lille af størrelse, hvorfor den kan placeres på loft, i skunke, i kælderen eller sågar i dit køretøj, hvis det er her, du døjer med skadedyr. Maskinen har den helt særlige fordel, at den ikke slår skadedyret ihjel. Det er en stor fordel, da du dermed ikke risikere at have skadedyr liggende ufremkommelige steder, hvor de rådner og afgiver grimme lugte. Du slipper derved for f.eks. døde rotter under gulvbrædderne, som med tiden afgiver en særligt kvalmende stank fra deres kadaver, som er gået i fordærv og muligvis tiltrækker insekter og mider.

Døjer du med skadedyr og deres ødelæggende adfærd, er det derfor værd at investere i Gnaversirenen. Ikke nok med at den er effektiv, så er den faktisk også skånsom. Der findes eksempelvis regler for, hvordan og hvornår du må fordrive flagermus, da der er tale om en fredet art. De må ikke slås ihjel eller bekæmpes med gift, hvilket du slipper for at bekymre dig om, når du anvender ultralyd.

Gnaversirenen har et lavt strømforbrug og kan anvendes igen og igen, hvis du er uheldig og skadedyr på ny trænger ind i din bolig.