Skab orden i hjemmeværkstedet

De fleste handymænd eller -kvinder kender nok til at have erhvervet sig lidt af et hjemmeværksted, fyldt med praktiske hamrer, bor og skruer. Men de kender nok også til, hvor ofte disse praktiske værktøjer forsvinder, bedst som man troede, man havde fået en orden på det. Det kan altså være svært at skabe orden i de mange redskaber, men der er alligevel ting, du kan gøre.

Opbevaring til værktøjet

De mange bor, skruemaskiner, skruetrækkere, hamrer og andre smarte værktøjer, har det med at gemme sig, bedst som man skal bruge dem. Derfor kan en værktøjsvogn være en smart måde at få orden på værktøjet. En værktøjsvogn kan nemlig fås i forskellige størrelser, med forskellige mængder af plads til opbevaring af værktøj. Den kan indrettes yderligere med kasser til værktøjskategorier og kan derudover rulle dit værktøj med dig rundt. Så slipper du for at bære kasser af værktøj med dig rundt – for dit værktøj kommer simpelthen på hjul.

DIY-løsninger til hjemmeværkstedet

Værktøjet er én ting, der ofte ender i rod. Skruer, søm og andre små dimser af tilbehør til værktøj forsvinder også ofte i mængden. Du kan derfor med en magnetstrip, opsat på væggen, nemt hænge løse og efterladte skruer op, når du indimellem finder en. Derudover kan du opbevare større mængder af tilbehør i genbrugte syltetøjsglas, hvis låg du kan skrue fast til en hylde. Så skal du blot skrue glasset af låget og så har du din helt egen beholder, til alle dine småting, lige når du skal bruge dem.

Labels bliver din bedste ven

Marker dine bøtter, kasser, glas og andre opbevaringsløsninger, så du nemt kan finde det du leder efter. Det vil mindske tiden du bruger på at lede og det vil gøre det nemmere, når du indimellem skal ned på værkstedet og rydde op. Du kan både markere med tusch eller med dymo-strimler.