Sådan sikrer du den udendørs hygge

Nu, når det, som du nok har bemærket, stille og roligt bliver både koldere og mørkere, og måske også mere regnende, kan det nok være lidt svært at se den store glæde i at opholde sig udendørs. I hvert fald ikke mere end højst nødvendigt. Og ja, det må da indrømmes, at sommerens lunende varme helt sikkert er rarest at være udenfor i, og at de lune, lyse, rolige sommeraftener er noget, som man ofte kan drømme sig tilbage til. Men det skal ikke afholde nogen fra at sætte sig ved sine lanterner udendørs i de mørkere måneder.

Sørg for at du kan holde varmen

Uanset hvad du ellers kan finde på at lave af lækre ting på terrassen, vil det nok umuligt kunne opveje det, hvis du sidder og klaprer tænder hele tiden. Så måske det absolut vigtigste, du kan gøre, er at sørge for at holde varmen. Her er det i høj grad din sunde fornuft, du skal lade dig lede af. Det vil sige varmt tøj – måske endda vinterjakke, skibukser og handsker, hvis det er helt skidt med temperaturen. Husk også på, at det er især, hvis man sidder ned, at kulden kan komme krybende. Så hvis du sidder derude med nogen, kan det hjælpe rigtigt godt at rejse sig op en gang imellem og få lidt gang i kroppen, og I kunne for eksempel give hinanden en vaskeægte krammer. Et andet alternativ er varmeapparater, men de er både dyre og dårlige for klimaet.

Det er vigtigt med lys

Når du har fået varmen, kan du måske få lyst til at blive siddende et godt stykke tid. Og når dagene bliver kortere, har det det jo med at blive tidligere og tidligere mørkt, og så risikerer man at sidde på sine terrasse i bælgravende mørke. Det kan udendørs lanterner fikse.