Pas på dine møbler og des lige under den store flytning

Skal du og din familie flytte ud og ind, og i den forbindelse have fragtet møbler, service, køkkenredskaber og lignende fra et sted til et andet, og ydermere gøre dette uden at beskadige jeres inventar, der kan være skrøbelige eller sarte på den ene eller den anden måde. Står du i den eller en lignende situation, er der måske nogle tips og tricks til vejledning her.

Pas på skrøbelig service og sarte materialer

Især service kan måske bidrage til en mere vanskelig flytning, da porcelæn og glas er skrøbelige materialer, der ved voldsom eller uhensigtsmæssig håndtere kan gå i stykker. Derfor kan det være vigtigt at du får pakket sådanne ting på en hensigtsmæssige måde, og håndtere dem ligeså under selve flytningen. Det kan være det består i at pakke flyttekasser med avispapir, bobleplast, viskestykker, håndklæder eller hvad du nu har til rådighed. Så kan du lettere sørger for, at materiellet i kasserne i rykker rundt under flytningen og måske ødelægges. Derudover kan det være en idé at markere disse skrøbelige kasser, så de håndteres med omtanke.

Har du et møbel i et sart materiale, kan det måske være en idé at dække dette med lagner, håndklæder eller andet, for at beskytte dette under flytningen fra diverse skrammer og uheldige pletter.

Få professionel hjælp

Der er desuden altid en række professionelle flyttemænd, der måske kan give en hjælpende hånd i din store flytning. Med erfaring og kompetencer kan de måske give et godt bidrag til, hvordan nogle særligt vanskelige møbler eller lignende skal flyttes, såvel som de kan stå for den faktiske flytning af dette inventar. Hvis du er virksomhedsejer, der står midt i en Erhvervsflytning Sjælland, findes der også mere målrettet hjælp til jeres særlige inventar, såvel som rådgivning i, at få en så glidende flytning som muligt for dine medarbejdere og kunder.