Få inspiration til indflyttergaven her

Cheerful friends celebrating moving into new apartment

Hvis du skal give en indflyttergave til en ven eller veninde, som netop har fået ny bolig, er det ikke altid så lige til, når man skal finde den helt rigtige. Det kan nemlig være besværligt at finde ud af, hvilken slags gave der faktisk passer til denne lejlighed. Læs videre her for at få ideer til, hvad du kan give i indflyttergave.

En lækker gavekurv

Der er forskellige ting du kan give i indflyttergave, som personen der modtager den helt sikkert vil synes er dejligt. Det kunne for eksempel være noget som en lækker gavekurv. Hvis du ikke selv vil lave en gavekurv, kan du finde gavekurve fra design og handelshuset her. Det vil uden tvivl være en gave, som personen vil synes er lækker at modtage, når de lige er flyttet.

Du kan også prøve kræfter med selv at lave en gavekurv, og på den måde også gøre den personlig. Du kunne for eksempel finde forskellige snacks og lignende, som du ved at personen kan lide – det vil jo være en lækker gave at modtage.

Et par gode flasker vin

En indflyttergave behøver slet ikke være svær at købe – det er nemlig ikke en gave, som nødvendigvis skal være kæmpe stor. Det er bare en lille ting, som skal gives, for at fejre at personen er flyttet ind i sin nye bolig. Du kan derfor overveje blot at finde et par gode flasker vin, og give dem i indflyttergave.

Det kan være en god ide først og fremmest at finde ud af, om personen bedst kan lide hvidvin eller rødvin. Det kunne måske også være en ide med en god flaske rosévin? Når du først har fundet ud af, hvilken slags vin som personen bedst kan lide, handler det bare om at få købt et par flasker. Så er du nemlig helt klar til indflytterfesten!