Du handler vel lokalt?

Mange danskere støtter gerne lokalområdet, da det er vigtigt at bevare livet i de mindre landsbysamfund. Ellers er der risiko for at antallet af indbyggere bliver så lavt, at den lokale købmand, skole og daginstitution må lukke. Hvis vi alle skal have let adgang til hverdagens nødvendigheder, så kræver det nogle gange en indsats for at bevare det vi allerede har. Der er allerede mange her i landet, der for eksempel har uhensigtsmæssigt langt til læge og sygehus. For at bevare lokale arbejdspladser skal der handles, hvor du bor. Ikke bare når du køber dagligvarer, men også når du bestiller håndværker, Entreprenør, Vognmand og lignende.

Det østlige Sønderjylland rummer både små og større byer

Danmark er et lille land med generel kort afstand til havet. Det gælder også eksempelvis for området i Jylland ud mod Lillebælt. En attraktiv landsdel med spændende byer og lokaliteter, blandt andet Sønderborg, Gråsten og ikke mindst øen Als. Her kan du finde en Vognmand eller Entreprenør med lokalkendskab. Uanset hvor i landet du befinder dig, så kan du ofte med fordel bestille professionel hjælp i nærområdet.

Lokal handel er også en god idé af hensyn til klimaet

Som du sikkert ved, så forurener vi desværre naturen mere end vores dejlige Jord har godt af. Du kan bidrage positivt til sænkning af forureningen og CO2 udledning ved at minimere dit samlede brændstofforbrug. Det gælder privat bilkørsel, men også når det kommer til bestilling af varer, håndværkere og så videre. En virksomhed fra lokalområdet ligger jo i sagens natur i kortere afstand til dig end et firma fra den anden ende af landet. Færre kilometer kørt er lig med et lavere brændstofforbrug. Endnu en fordel ved at vælge en Entreprenør eller Vognmand tæt på dig. Det er heller ikke unormalt, at professionelle fagfolk opkræver transporttillæg ved lang kørsel. Hvorfor løbe den risiko, hvis du kan undgå det?