Når solen titter frem, er det vigtigt at kunne finde skygge

Når den danske sommer endelig viser sit smukke ansigt, er det vigtigt at kunne finde skygge et sted i haven. De fleste vil nok også foretrække deres kølige sommerdrink under en parasol, eller se ungerne spille brætspil under en stor markise.

Pas på huden under solens stråler

Der er ikke noget skønnere syn end den lyserøde hybenblomst og ungerne som har pakket strandkurven en varm juli dag, men det er meget vigtigt at man er opmærksom på solens stråler. Når vennerne kommer over til et glas kold rosé er solafskærmning til din terrasse alfa og omega – især mellem klokken 12 og 15 i sommermånederne. Både for komforten, men også for sundhedens skyld – især hvis familien er blevet udvidet, med en lille ny med følsom hud. Solafskærmning til terrassen kan fås i mange versioner og størrelser, og med forskellige funktioner. Dermed er det nemt at finde den form for solafskygning, som passer til dig og dit hjem.

Du kan få, så solskærmen passer!

Når det gælder solafskærmning, kan man få, blandt andet, markiser til terrassen eller parasoller til haven, så du altid kan være i skygge, når eftermiddagsvarmen rammer det ganske land.

Markiser kan være med manuelt udtræk eller styret via fjernbetjening, så alle kan være med til at dække op på terrassen.

Parasoller kommer med tung fod, så når vesterhavsbrisen tager fast, ender de skam ikke i naboen have. Den tunge fod skal man ikke lade sig afskrække af, for det er muligt at få monteret og opsat, hvad end man skulle ønske sig at købe af solafskærmning til terrassen eller haven.

Hvis den lunefulde danske sommer skulle svigte, er det heller ikke kun solafskærmning til terrassen, som kan tilbydes. Der findes nemlig også varmelamper, som monteres udenfor, så havefesten kan fortsætte langt ud på den kølige nat.