Holder du koi karper? Så skal du investere i koifoder af høj kvalitet

Betalt indhold

Koifoder af høj kvalitet bør være at foretrække for alle de danske boligejere, der holder koi karper derhjemme. Der er trods alt et vist ansvar forbundet med at holde koi karper – og alle andre fisk for den sags skyld.

I denne artikel vil vi hjælpe dig med at finde det helt rigtige foder til dine koi karper. Det skal bl.a. handle om, hvordan du vælger foder alt efter sæson. Endvidere giver vi dig nogle tips til at spare penge på foderet og tips til at reducere forureningen i vandet.

Det rette koifoder til forskellige årstider

Traditionelle husdyr får det samme foder året rundt, men sådan forholder det sig ikke for koi karper. Ernæringskravene varierer fra sæson til sæson, hvorfor det er vigtigt, at du tager højde for dette, når du skal købe koifoder.

KI-JA-KO er et af de fodermærker, der er interessante at kigge nærmere på, hvis man gerne vil have koifoder til enhver årstid. Producenten byder bl.a. på KI-JA-KO Wheatgerm til efteråret og foråret og KI-JA-KO Spirulina til sommersæsonen.

Og ja, faktisk står KI-JA-KO også bag foder til wellness, foder til unge koi karper, premium mad til bedre pigmentering og meget andet.

Fodres dine koi karper med foder fra KI-JA-KO, så giver du dem nogle rigtig gode betingelser for at sikre stærke farver og en sund vækst.

Større indkøb af koifoder kan give markante besparelser

KI-JA-KO er ikke det billigste mærke, når det kommer til koifoder. Du har dog rig mulighed for at købe kvalitetsfoder fra KI-JA-KO uden at sprænge budgettet. En måde at sikre gode besparelser er ved at købe stort ind.

Koifoderet fra omtalte mærke forhandles i både store og små poser. Set med økonomiske briller vil de store poser klart være at foretrække, idet du typisk opnår en lavere kilopris.

Køber du stort ind, kan du desuden nyde godt af gratis levering. Det er altså ikke kun selve foderet, men også leveringen du kan spare penge på, hvis du vælger at afgive en større ordre. Så er spørgsmålet bare, hvor meget koifoder du har plads til at opbevare derhjemme.

Bedre fordøjelse sikrer mindre forurenet vand

KI-JA-KO koifoder udmærker sig på rigtig mange parametre.

En af fordelene ved dette koifoder er, at det er med til at sikre en rigtig god fordøjelse grundet den gode næringssammensætning og den høje kvalitet. Dette har den ekstra fordel, at det sikrer, at vandet ikke bliver så forurenet, som det ellers ville blive. Koi karper kan reagere kraftigt på forurening, hvorfor dette er en markant fordel.