Gør virksomheden flottere og bedre med kontorplanter

Kontorer kan nogle gange virke en smule upersonlige med computerskærme, glatte borde og kontorstole. Heldigvis kan disse kedelige omgivelser friskes gevaldigt op med kontorplanter, som bringer liv og masser af andre gode ting til kontoret. I denne oversigt lærer du, hvorfor kontorplanter ikke blot kan være en fryd for øjet, men også et løft til produktiviteten blandt dine medarbejdere.

Hvorfor få planter til kontoret?

Der er mange firmaer som leverer kontorplanter, som f.eks. Alt i planter. Når man køber planter i form stueplanter eller Plantevæg, gør man ikke blot noget godt for det æstetiske udtryk på kontoret. Man forbedrer også indeklimaet betragteligt. Planter omdanner som bekendt CO2 til ilt, men planter er også luftrensende, hvilket betyder, at de renser luften for et væld af skadelige stoffer. Det forbedrer luften i kontoret, hvilket betyder, at folk får mindre hovedpine og færre trætte dage. Dette giver færre sygedage og mere mental overskud til kreativ tænkning, samt højnet produktivitet.

Kreative løsninger

Man kan også få plantevægge som alternativ til kontorplanter, der står i store potter, som ellers optager meget gulvplads. Plantevægge er designet til at være et lukket system, hvor vand langsomt siver igennem de forskellige lag af planter og jord, så der er et minimalt forbrug af vand. Dette betyder at vedligehold af disse plantevægge også er minimal og I skal derfor ikke bekymre jer om vedligehold af dem. Plantevægge bringer derudover et interessant og organisk look til kontoret som billeder og plakater ikke kan.

Professionel planteservice

Nu tænker du måske, at kontorplanter bare er ekstra arbejder, eftersom I skal huske at vande dem, men sådan forholder det sig ikke. Hvis man køber kontorplanter fra det rigtige firma, kan man oven i hatten få professionel planteservice, hvor planteeksperter fra tid til anden kommer forbi, og vander og vedligeholder kontorplanterne, så I altid har et smukt kontor.