Giv dine børn en halloween de aldrig glemmer

Halloween er ligesom julen børnenes fest. Børnenes fest er i dit ansvar som den voksne. Det er dit ansvar, at skaffe en masse pynt til halloween, for at give børnene en halloween, de aldrig glemmer.

Du vil helt sikkert selv blive fanget i morskaben, når du går og pynter op til halloween. For der er mange skøre og sjove ting, du kan lave. Du kan for eksempel hænge store klaser af spindelvæv op i træer og buske, hænge skeletter i loftet og male med rød maling, så det ligner blod.

Dine børn vil synes det er mere en herligt, at du gør den ekstra indsats, og deres venner vil kigge misundeligt efter alt det sjov, der foregår i jeres hus.

 

Boo!

 

Du skal ikke holde tilbage med at give et lille chok i ny og næ. Det er nu, tiden er til det, og det er nu, du kan slippe afsted med det! Selvfølgelig skal det altid være til den søde side – ikke noget med, at skræmme dine børn fra vid og sans – bare en lille bitte smule uhygge, så dine børn er lidt mere på dupperne i halloween-tiden.

 

Din familie vil med sikkerhed huske, hvordan det føltes, at gå igennem de lange, mørke gange huset, og langsomt titte deres hovedet frem fra en døråbning, for at sikre, at der ikke ventede et chok på den anden side.

 

Og så skal du som forælder huske på, at børn er de mest kreative, hvad det angår. Ikke nok med, at de er fantastiske hjælpere til at pynte op til halloween, så vil de hævne sig med chok! Og så er legen altså igang, og I får en halloween, I aldrig glemmer. Og det bedste er, at det hele kan gentage sig næste år.