Få hjælp til både hus og have

Uanset om du ejer en udlejningsejendom, driver en virksomhed eller blot bor privat, er der store fordele ved at få hjælp af et professionelt ejendomsservicefirma, til at stå for vedligeholdelsen af din have og udearealer. Dermed er du nemlig sikret, at din have altid fremstår pæn og præsentabel.

Få hjælp til vedligeholdelsen af din bolig

At gøre brug af ejendomsservice er smart. Det er nemlig en god og langsigtet investering. Med ejendomsservice er du garanteret at alle driftsopgaver på din bolig bliver udført korrekt og til tiden. Du undgår at opgaver, der ikke bliver løst, udvikler sig til alvorlige skader. Samtidig sørger du for, at din ejendom altid fremstår attraktiv og flot.

Det kan i langt de fleste tilfælde godt betale sig, at hyre en professionel til opgaven, fremfor selv at forsøge sig, da eventuelle skader eller fejl man laver, kan ende med at blive meget bekostelige. Skulle der ske fejl, når du får en professionel til at udføre arbejdet, vil disse fejl være dækket af forsikringen.

Få hjælp til havearbejdet

Havearbejde kan ikke bare være hårdt og tidskrævende – det kan også være svært. Særligt visse typer for havearbejde kan være vanskeligt, hvis resultatet skal blive godt. Det gælder fx nedgravning af trampolin, renholdelse af fliser og grønne områder samt beplantning af træer eller hække. Særligt beplantning kan være yderst vanskeligt, hvorfor mange vælger at få hjælp af et professionelt ejendomsservicefirma. Læs mere om beplantning her.

Ingen forsømte driftsopgaver

Du kan som regel enten vælge at gøre brug af et firma, som tilbyder ejendomsservice, når du har brug for det, eller lave en fast aftale, hvor firmaet kommer forbi og ordner dine udearealer og din bolig med faster intervaller. Ofte kan det godt betale sig, at lave en fast aftale, så du er sikret, at din ejendom altid fremstår præsentabel. Dermed er du også sikret, at ingen opgaver forsømmes eller overses.