3 tips til at pynte haven i vintersæsonen

Når det er sommer, så stråler haven og ser godt ud. Om vinteren derimod, kan haven godt haven et lidt mere kedeligt udtryk. Men, det kan du heldigvis godt gøre noget ved! Om sommeren springer alle de smukke blomster og træer ud, så her handler det bare om at læne sig tilbage og nyde showet. Om vinteren kræver det en anelse mere kreativitet – men det kan sagtens lade sig gøre. Læs med nedenfor, hvis du ønsker at få 3 gode bud på hvordan du kan pifte haven op om sommeren.

En udendørs lyskæde

Et rigtig godt tiltag om vinteren, og et, som også bringer meget julestemning – er en udendørs lyskæde. En udendørs lyskæde er ikke kun forbeholdt juletræet, men kan sagtens vikles om forskellige buske og træer i haven. Du kan få udendørs lyskæde med batteri, til at hænge hvor det er svært at komme til. Du kan også få en helt normal udendørs lyskæde med strøm, som du kan tilkoble til nærmeste stikkontakt. Du vil blive overrasket over, hvor meget liv en udendørs lyskæde kan give i haven – det kan til og med blive helt eventyrligt.

Skulpturer – juletema

Skulpturer kan fortsætte det eventyrlige tema. Det behøves ikke at være et juletema, men havenisser er altid sjove om vinteren og så er de nemme at anskaffe. Mange butikker sælger i vintersæsonen havenisser i forskellige sjove udgaver. Hvis du vil have anderledes skulpturer, skal du måske opsøge mere specifik orienterede butikker – men, der er et hav af webshops, hvor du kan finde lige præcis den skulptur som passer dig.

Snemand – hvis vejret tillader det

Det sidste råd er af mere midlertidig karakter – nemlig en snemand. En snemand spreder meget glæde i haven. Prøv at se om du kan time snemanden, så du bygger ham lige når sneen falder og gerne i en tid, hvor der vil være længerevarende frost.