Ved du, hvornår strømmen er billigst?

Det er ikke nogen hemmelighed, at priserne stiger. Det er noget, der gælder vores fødevarer, det er noget, vi ser på brændstof, og det er noget, vi oplever på strømmen. Derfor kan det pludselig blive dyrt at gøre alt det, vi er vante til i vores husstand, hvorfor der i dag er mange budgetter, der bliver hårdt pressede.

Det sker særligt i de kolde og mørke måneder, hvor vi gerne vil skrue lidt ekstra op for varmen og have noget mere lys tændt. Dog kan der være besparelser at hente, hvis du spørger; hvornår er strøm billigst?

Brug strømmen på de rigtige tidspunkter

Det betyder nemlig, at der er flere ting, du kan time i din hverdag. Det kan for eksempel være tidspunktet for, hvornår du vælger at vaske dit tøj og sætte opvaskemaskinen i gang. Her er der tale om hårde hvidevarer, der bruger en masse strøm, og derfor kan det godt betale sig først at sætte dem i gang, når strømmen er billigst.

Det samme gælder, hvis du har en elbil, som der skal lades op eller alverdens andre elartikler, der har brug for strøm for at kunne fungere.

Spar penge på en god elaftale

Når du gerne vil vide, hvornår strømmen er billigst, bør du tage et kig online. Det kan for eksempel være inden for hos Velkommen. Her kan du klikke dig videre til en oversigt over de forskellige timepriser, så det bliver lettere for dig at planlægge dine aktiviteter for dagen, når du gerne vil sørge for, at det hele kommer til at foregå for så lille et budget som muligt.

Hos Velkommen finder du desuden billige elaftaler, der kan være fordelagtige for dig. Sammenlign derfor din nuværende pris pr. kwh med prisen hos Velkommen og find ud af, om du bør skifte elselskab og nyde fordelene hos Velkommen.