Sådan vælger du de rigtige stole

Indretning er en sjov størrelse. Selvom det i første omgang vil handle om at få de ting i hjemmet, som man har brug for, så er det for mange et evigt projekt. Det skyldes måske ikke mindst, at det betyder meget, hvad vi omgiver os med. Og så er der jo hele tiden nye trends og tendenser, der kan inspirere de interesserede. Men selvom der således kan være mange ting, der er værd at skifte ud, så er dine stole måske ikke én af dem. For dine stole har en særlig vigtighed. Det betyder altså også, at det er vigtigt at finde de helt rigtige.

Gå efter et tidløst og klassisk design

Eftersom stole skal holde længe, så kan det være godt at gå efter et tidløst design. Det bliver næsten ikke mere tidløst end med folkestolen af Børge Mogensen. Og det er der flere grunde til.

For det første er dette design lavet til at passe i mange hjem. De naturlige materialer og de rundede kanter gør stolen alsidig. Derfor kan den altså også passe perfekt i de hjem, hvor den øvrige indretning forandrer sig med tiden.

Dernæst er stolen naturligvis også behagelig og holdbar. Det er altså ikke kun stilen, der følger med tiden.

Fordelen ved at vælge et tidløst design er altså, at du vil kunne beholde dem meget længere.

Vælg en blanding af komfort og stil

Noget af de vigtigste, dine stole kan kunne tilbyde dig, er komfort. Dernæst vil de fleste nok også være enige i, at stilen betyder noget. Og sådan en blanding mellem komfort og stil finder du blandt de mange designs af Nanna Ditzel.

Også hun har bidraget med nogle nu tidløse og klassiske designs. Samtidig har hun formået at skabe et element af modernitet, der kan bringe det forrige århundredes stil ind i fremtidens indretning.