Sådan vælger du stole til dit spisebord

Har du lige købt et spisebord, og skal du nu i gang med at finde stole til bordet? I så fald er der flere ting, du bør have in mente. Det kan nemlig hjælpe dig med at finde de perfekte stole til dit bord. Her er, hvad du bør overveje, når du skal vælge stole til dit spisebord.

Det bør du overveje ved valg af stole

  • Sædehøjde – Sædehøjden er vigtig, når du skal vælge stole til et bord. Du bør prøve stole i forskellige sædehøjder sammen med et bord, der har den samme højde som dit bord derhjemme. Det vil være ærgerligt med stole, der er alt for høje eller for lave til dit spisebord.
  • Størrelse – Du bør ikke kun fokusere på sædehøjden. Det er nemlig ligeledes alfa og omega med stole, der rent faktisk passer ind under dit bord. Hvis de ikke gør det, vil du ikke føle dig godt tilpas, når du sidder ved bordet. Desuden kan du ende med både at beskadige bord og stole.
  • Design – Designet er endnu en vigtig faktor ved valg af stole. Du bør tænke over, hvad der vil passe godt sammen med dit bord samt resten af indretningen i det pågældende rum. Du kan blandt andet kigge nærmere på Y-stolen. Dette er en vaskeægte klassiker, der aldrig går af mode.
  • Armlæn – Det er også en god idé at overveje, om du ønsker stole med et armlæn eller uden et armlæn. Mens nogle foretrækker et armlæn, er det ikke vigtigt for andre.