ROOFLINE MURKRONESYSTEM

Murkronen er afslutningen på toppen af facaden, og den er i høj grad med til at give bygningen et markant udtryk. Derfor kan en elegant og let afslutning medvirke til at understrege en bygnings æstetiske kvalitet med en ”stram” kantløsning.

ELEGANTE AFSLUTNINGER PÅ TOPPEN AF FACADEN

Med JUAL Roofline Murkronesystem opnår du løsninger, der på mange områder kan øge og forstærke bygningens designmæssige udtryk. Murkronesystemet kan anvendes inden for en bred vifte af byggerier – både ved nybyggeri og renovering.

  • Industri- og administrationsbyggerier
  • Institutioner og offentlige byggerier
  • Etagebyggerier

Selve murkronen skal altid være helt tæt, og Roofline fungerer kun som beskyttelse af murkronen ved at lede vandet væk. Murkronesystemet anvendes som en smuk afslutning på både tag og facade på bygninger med flade tage uden udhæng.

Murkronesystemet matcher alle typer af øvrige materialer som beton, stål, tegl, træ eller lette facadeprodukter. Produkterne leveres eloxeret, og i en smuk og ensartet overflade, hvor udtrykket opnår en elegant afslutning og flot helhed med ingen synlige skruer og usynlige lasker mellem murkroneprofilerne.

MONTAGEVENLIGE OG HOLDBARE LØSNINGER KRONER VÆRKET

Når Roofline murkronesystemet skal monteres gennemføres det sikkert, enkelt og frem for alt hurtigt. Systemet er gennemtænkt og forberedt ned til hver detalje på den pågældende murkrone, så håndværkeren og entreprenørens arbejde foregår let og ubesværet.

Roofline kan monteres på murkroner med varierede breddemål, og kræver en minimal tilpasning ved hjørner, endebunde og opbuk – fordi systemet indeholder produkter, der er forberedte til det.

Der er mulighed for individuel tilpasning til alle typer af murkroner, ligesom at du har mulighed for at tilpasse farven på murkronesystemet lige efter eget ønske. Muligheden for farver er uendelige, og det øger motivationen for at tænke utraditionelt om bygningens udtryk. Der er dermed mulighed for at opnå et markant og anderledes udtryk på toppen af facaden, som vil udgøre en flot kontrast i f.eks. en grå betonfacade.

JUAL Roofline er en gennemtænkt løsning, hvor de forskellige produkter indgår i en sammenhæng, som skaber rammen om det komplette murkronesystem. Produkterne i systemet er fremstillet efter certificerede standarder – dette sikrer en lang holdbarhed.