Giv dine vægge et nyt look med Jotun farver

En af de nemmeste og hurtigste måder at pifte et rum op på, er ved at give væggene en ny farve. Det kan virkelig ændre hele udtrykket i et rum, og det er hverken så svært eller dyrt, som mange tror. Det handler blot om at kaste sig ud i det.

Opfrisk dit hjem ved at give dine vægge et nyt look

De seneste år er det for alvor blevet moderne at inddrage farver i hjemmet, og særligt på hjemmets vægge. Det kan gøre, at rummene får en ekstra dybde og mere personlighed. Giv dine vægge et nyt look – så vi dit hjem føles helt nyt og lækkert og med masser af sjæl. Find ud af, hvilken eller hvilke vægge, du ønsker at male, og hvilken farve den skal males i. Det er en af de nemmeste og billigste måder at opfriske sit hjem på.

Hvordan finder jeg den rigtige Jotun farve til min bolig?

Når man skal finde den rigtige farve til sin bolig, så er det vigtigt at have nogle overvejelser med sig. For det første, så er det en god idé at tænke over, hvilken type farve man gerne vil have på væggene. Vil man have en lys eller mørk farve? En varm eller kold farve? Dette er nogle af de spørgsmål, som man kan stille sig selv for at finde ud af hvilken type farve der passer bedst til ens bolig. Et godt sted at lede er blandt Jotun farver, som har et bredt udvalg af kvalitets farver.

Her kan du både finde jordnære naturfarver, bløde pasteller og harmoniske farver, der matcher din indretning. Der er et hav af nuancer, som hver især vil bringe en helt særlig atmosfære til dit hjem. Tag et kig på farvekollektionen, og se, hvilken farve der kan give dine rum et helt særligt look.

Gør det selv – sådan maler du dine vægge

Når du har besluttet dig for, hvilken type af maling du vil bruge til dine vægge, skal du have fat i nogle redskaber. Du skal bruge en pensel til at male kanter med og en rulle til at male store flader. Husk af afdække gulv og kanter med pap og malertape, og bland malingen godt inden brug.

Herefter kan du gå i gang med selve maleriet – start altid fra toppen af din væg og arbejd dig nedad. Når første lag maling er tørret, kan du med fordel male en gang til, så malingen dækker helt, og du undgår misfarvninger.

Jotun har et bredt udvalg af vægmaling, der kan give dine vægge et nyt og friskt look. Det er kun fantasien der sætter grænser.