Opgrader dit hjem med smart home produkter

køb dine smart home enheder hos plusled.dk

Smart home produkter er med til at gøre din hverdagen nemmere og mere bekvemmelig. Der findes efterhånden et hav af forskellige produkter, som kan gøre de små ting i hverdagen nemmere. Smart home produkter har mange gode funktioner, og udover at være smart og gøre de små ting nemmere, så er det faktisk også oftest en økonomisk god investering, da produkterne ofte har et lavt forbrug.

Mange elektriske apparater bruger standby strøm, og flere steder bruger vi strøm uden at vide det. De fleste smart home produkter er udviklet med henblik på, at anvende så lidt strøm som muligt, og ikke anvende standby strøm. Der findes mange brands indenfor smart home, blandt andet Switchbot. Switchbot er meget kendt for deres innovative og smarte produktsortiment.

Integrer switchbot produkter i hjemmet

Switchbot er kendetegnet ved deres brugervenlighed og deres innovative produkter. Med de smarte løsninger fra Switchbot kan du gøre hverdagen en del nemmere, ved at integrere dem i dagligdagen. Med produkter fra Switchbot er du altid up to date med den nyeste teknologi. Det utrolig enkle og brugervenlige design i produkterne, gør at de ikke kræver de store tekniske kundskaber. Alle switchbots produkter bliver styret gennem deres egen app, som giver dig de smarte løsningerne samlet et sted.

Du kender det måske. Du har glemt at låse hoveddøren, da du tog hjemmefra. I stedet for at gå og bekymre dig en hel dag, kan du med Switchbot smart lock, låse hoveddøren fra appen med få klik. Dette er generelt kendetegnet ved Switchbot, at de kan integreres i dagligdagen, og gøre hverdagen en del nemmere. Det er muligt at koble flere mobiler op på det samme produkt, så alle i husstanden har adgang til for eksempel smart lock.

Kombiner Switchbot med nuværende smart home setup

De fleste af Switchbots produkter er kompatibel med Amazon Alexa, Siri og google home. Det er derfor utroligt nemt at koble produkterne op med et eksisterende smart home system. Et meget populært smart home produkt er smart switch, der giver dig mulighed for at slukke og tænde et elektrisk apparat, der er tilkoblet i smart switch.

Switchbot er perfekt til personer, der ønsker en smart home løsning, der kan gøre hverdagens små problemer lidt nemmere, og samtidig kan integreres med allerede eksisterende smart home setup. Er du derimod en gadget nørd, eller typen der bare godt kan lide at nørde lidt med tingene, så er Switchbot perfekt. Du kan med Switchbot appen lave en masse kreative og smarte opsætninger, der får det optimale ud af produkterne.