Nyt gulv i boligen? Her er de seneste trends inden for gulve

En bolig er ikke meget værd uden sine gulve. Der skal flotte og praktiske til for at gøre et hus beboeligt, mens et gulv også kan have mange andre praktiske egenskaber, som gør boligen til et rart sted at være.

 

Gulve er således en stor og vigtig del af alle hjem, og derfor skal du naturligvis også overveje dine muligheder grundigt, når du skal ud og købe nye gulve til et rum eller til et helt hus.

 

Her har du mange forskellige valgmuligheder, når det kommer til både materiale og udtryk, og det er derfor værd at tænke over, hvad der passer til lige netop dig og din bolig. Du kan bl.a. vælge mellem trægulve, betongulve og flisegulve, men hvis du gerne vil være med på den seneste trend inden for gulvenes verden, skal du overveje et smart designgulv i polyurethan.

 

Gulve i polyurethan er designgulve til det moderne hjem eller kontor, som vil give en helt unik stil til dit hjem, mens de flotte gulve på samme tid kommer med en række praktiske egenskaber.

 

Fordele ved at vælge et polyurethan designgulv

Et designgulv i polyurethan har naturlige og flotte nuancer, som minder og det rå look, du kan finde i betongulve. Hvert gulv er unikt, idet farvespillet og mønstrene i gulvene vil variere fra gulv til gulv. Du har også mulighed for at vælge mellem flere forskellige farver, så du kan skabe det helt perfekt gulv til din bolig.

 

Fordelen ved et designgulv i polyurethan er også, at gulvet har gode lyddæmpende egenskaber, hvilket gør gulvet til et godt valg i eksempelvis stuen eller køkkenet.

 

Endeligt er denne gulvtype også blødt og lækkert at gå på, så du kan nyde at vandre rundt i bare tæer hele dagen, uden du vil føle dig øm i muskler og led efter en lang dag.