Vinduesgreb 3-Kode - Højre nr. 2
449 kr.
Læs mere
Vinduesgreb 3-Kode - Venstre nr.1
399 kr.
Læs mere
Vinduesgreb 3-Kode - Venstre nr. 2
449 kr.
Læs mere
Vinduesgreb 3-Kode - Højre nr. 1
399 kr.
Læs mere
Vinduesgreb 3-Kode - Univ. H&V nr. 3
349 kr.
Læs mere
Vinduesgreb - Aluminium
44 kr.
Læs mere
Home It Vindues Greb 3-kode, Venstre
399 kr.
Læs mere
Home-it Vinduesgreb 3-Kode - Venstre nr. 2
449 kr.
Læs mere
Home-it Vinduesgreb 3-Kode - Venstre
399 kr.
Læs mere
Home It Vindues Greb 3-kode, Højre
399 kr.
Læs mere
Jasa Vinduesgreb med 6 stift cyl. Venstre - 20036
409 kr.
Læs mere
Jasa Vinduesgreb H med kodelås. Manuel - 20067
399 kr.
Læs mere
Home-it Vinduesgreb 3-Kode - Univ. H&V nr. 3
349 kr.
Læs mere
Jasa Vinduesgreb med 6 stift cyl. Højre - 20037
409 kr.
Læs mere
Home-it Vinduesgreb 3-Kode - Højre nr. 2
449 kr.
Læs mere
Home-it Vinduesgreb 3-Kode - Højre
399 kr.
Læs mere
Jasa Vinduesgreb V med kodelås. Manuel - 20065
399 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare vil undvære fragten, så kan du overveje at fragte produkterne personligt. Det er i særdeleshed en mulighed hos de velkendte byggemarkeder.
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med adskillige spørgsmål. Af den grund er det en fordel at bestille ved en netbutik, som kan give sparring og vejledning omkring vinduesgreb.
Det er naturligvis super relevant at vide, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Flere byggemarkeder har et enormt sortiment af produkter, imens nogle har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du skal afveje om det er afgørende for dig at du har adskillige varetyper at vælge i blandt, udover bare vinduesgreb.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige vinduesgreb fra netbutik til netbutik. En del fokuserer på lave priser, og andre vil have faglig rådgivning. Du må overveje hvad du foretrækker.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med fx returnering. Af den grund bør man kende virksomhedens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og almenkendte forretninger, som bidrager til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Det kan du se som positivt.
De velkendte byggekæder samler varer fra en lang række forskellige specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et bredt sortiment af vinduesgreb online.
De store byggecentre har butikker i hele landet, og hermed har mange valget om at købe online og køre varerne på eget initiativ. I kraft af det kan man undgå fragtgebyret, og sågar have produkterne hurtigere.

Nichewebshop

De fleste nichebutikker er opstartsfirmaer, som typisk drives i Danmark, måske endda fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at bestille vinduesgreb online på deres side.
En masse nichebutikker på internettet har en enorm viden om deres varer, idet de ikke sælger andet. Således vil du modtage ekstremt kompetent sparring fra nogle der er eksperter i netop vinduesgreb.
Forskellige nichebutikker på internettet er producenter af varerne som byggemarkederne sælger. Ved at købe direkte på de nichefokuserede webshops online vil du få en skarpere pris.
De største byggecentre i Danmark

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 ansatte i de 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger i dag flere end 2.000 personer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 ansatte i deres 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

vinduesgreb bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og lønner i dag flere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 personer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

vinduesgreb jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for mere end 2.300 medarbejdere i de 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

vinduesgreb silvan

Silvan startede i 1968, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 mennesker i de 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

vinduesgreb harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 medarbejdere i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1For opgaver udendørs har eventuelt regnvejr stor betydning. Af den årsag bør du med jævne mellemrum kigge på udsigten ift. vejret i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det uden du havde regnet med det starter med at stå ned i stænger nøjagtig som du er startet på dit vigtige projekt.
2Det kan overvejes at søge en hjælpende hånd til byggeprocessen, især når der er tale om større arbejdsopgaver. Omfangsrige projekter behøver flere end en enkelt person. Samtidig er det bedre og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
3Forberedelse vil altid være kilden til at lykkes med dit arbejde. Du skal lave en struktureret strategi, der viser hvilke opgaver du vil løse på hvilket tidspunkt, samt derudover en nummerorden. Husk at være skarp idet du sammensætter køreplanen.
4Det er afgørende at du har de presserende byggematerialer klar til brug før du iværksætter håndværket. Du kan sammenfatte en enkel liste som indeholder alt det der er nødvendige, og efterfølgende eftergå hver enkelt ting, hvormed du er tryg ved at du har husket alt.
5Du bør under ingen omstændigheder fattes udstyr. Typisk vil det være af stor betydning at have grejet til rådighed inden du påbegynder arbejdet. Det er i øvrigt en fordel at indregne disse omkostninger i dit udgiftsbudget.
6Typisk vil det være af stor betydning at udfærdige en budgetoversigt for renoveringen, så man har kontrol over udgifterne. Det kan være en god idé at gennemgå hver eneste udgift, hvorefter man kunne nedskrive den billigste pris på dem enkeltvis.
7Du har adgang til endeløse guides og videoer via nettet hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube supporterer dig med meget anvendelig info, ikke mindst forudsat at du bruger engelske søgeord.
8Længe før du starter dit byggeprojekt kan det være aldeles fornuftigt at være sikker på, at projektet overholder loven. Afhængigt af hvordan du bor kan der gælde gældende love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Du kan hente et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes hvis byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Det betinges altså af at ombygningen har betydning for klimaet.
10Du må for alt i verden ikke gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning som fx hoved- og fodbeklædning som beskytter dig med henblik på potentielle risici. Det er yderst relevant at have styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, navnlig såfremt du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
11Du bør regne på hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du bør sikre dig hjælp fra en ekspert til noget af det. Hvis du benytter eksperthjælp anbefales det at tage imod tilbud fra diverse entreprenører.
12Der præsenterer sig uden tvivl ubelejlige vanskeligheder i tilfælde med store projekter, og følgelig kan det vise sig vigtigt at der afsættes en god portion plads i køreplanen, således at man kan føle sig overbevist om at nå det inden ens deadline.
De højest ratede byggemarkeder
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er usædvanligt godt arbejde. Karakteren grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er enormt flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er hamrende betryggende. Scoren grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er meget beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % giver dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er usædvanligt overlegent. Karakteren grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken slags levering er bedst?

Mange internet forretninger giver i øjeblikket et hav af forskellige billige leveringsmetoder til vinduesgreb. En sikker vinder er p.t. pakkeshops, hvor du selv kan afhente din bestilling lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er jo i høj grad bekvem, og endda endda den billigste mulighed for fragt.

Du burde endvidere prøve at få pakken sendt til din lejlighed eller hus eller til din arbejdsplads. Fragttypen er til tider en lille smule mere omkostningsfuld, men også super smart ved køb af vinduesgreb online. Den billigste form for levering vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv, men den mulighed stiller krav om at du befinder dig i nærheden af netshoppens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på vinduesgreb kan være temmelig udslagsgivende ifald man behøver din pakke øjeblikkeligt, og derfor er det helt på sin plads at man kontrollerer den forventede leveringsdato på vinduesgreb. En stor portion online firmaer – herunder Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – lover billig 1 dags fragt på de fleste produkter online, men husk at det er betinget af at du når at bestille forud for et nøjagtigt tidspunkt, således at de kan nå at få de nye varer betjent inden logistikpersonalet holder fyraften.

Visse internet forretninger byder på fragt uden gebyr på vinduesgreb online, men undertiden kun såfremt der erhverves for en fastsat pris. Derudover skulle du overveje den mest billige leveringsmodel, der typisk vil være at få leveret dine produkter til et afhentningssted.

De fleste byggemarkeder tildeler afhentning hvor du bestiller billig vinduesgreb hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. Fx Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bygma og Davidsen. Byggekæderne tildeler for eksempel klik-og-hent på vinduesgreb i følgende byer:

Helsingør, Ballerup, Virum, Jyllinge, Åbyhøj, Hvidovre, Risskov, Vejle, Gentofte, Nykøbing Falster, Nørresundby, Lyngby, Kokkedal, Farum, Aalborg, Frederiksværk, Greve, Holbæk, Nærum, Ølstykke, Varde, Vanløse, København, Solrød Strand, Kolding, Kalundborg, Roskilde, Rudersdal, Odense, Viborg, Esbjerg, Herning, Sønderborg, Charlottenlund, Herlev, Ishøj, Hedensted, Grenaa, Køge, Fredericia, Allerød, Skive, Brøndby, Rødovre, Frederikssund, Skanderborg, Vordingborg, Aarhus, Brabrand, Holstebro, Aabenraa, Tilst, Vallensbæk, Lystrup, Birkerød, Næstved, Valby, Slagelse, Frederiksberg, Rønne, Nakskov, Ikast, Ringsted, Thisted, Lillerød, Randers, Dragør, Værløse, Hjørring, Stenløse, Korsør, Haslev, Svendborg, Middelfart, Frederikshavn, Glostrup, Silkeborg, Taastrup, Brønshøj, Hobro, Hørsholm, Nyborg, Hedehusene, Odder, Gladsaxe, Albertslund, Struer, Brønderslev, Haderslev, Hillerød, Tårnby, Søborg, Højbjerg, og Horsens, .

Click-and-collect for vinduesgreb er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland), Sjælland (Lolland, Hovedstaden, Nordsjælland, Vestsjælland, Amager, Midtsjælland, Østsjælland, Falster, Bornholm, Sydsjælland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Ses der på statistikkerne er det klart, at internetbrugere som regel efterspørger bl.a. vinduesgreb online og køb vinduesgreb. Vi ser desuden typisk netshoppere søge efter for eksempel vinduesgreb priser, vinduesgreb tilbud og billig vinduesgreb, plus de store byggecentre som Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Stark, 10-4 og Bygma.

Den bedste pris på vinduesgreb

Det er i dag ekstremt nemt for alle at søge information om priser på billige vinduesgreb online hos flere netbutikker, og så har mange internet varehuse ikke kunne lade være med at presse prisen på vinduesgreb betragteligt, og ydermere love fragt uden beregning.

Trods dette kan det immervæk blive gavnligt at tjekke et par forskellige internet forretninger efter udsalg og tilbud på vinduesgreb online før du handler, sådan at du er skudsikker på at modtage den mest billige pris. Kig ikke bare på de udbredte byggemarkeder som Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix og Stark.

Man skal lige meget hvad huske på, at ifald en webbutik markedsfører billige vinduesgreb online til salg for en pris der er ubegribelig fremragende, kunne det undertiden være et fingerpeg om en uægte online forretning. Køb med kort er imidlertid omsluttet af en foranstaltning, som forsvarer en overfor uægte netshops.

Vi tilråder shopping med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du bruge en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, ifald du gerne vil godtgøre betalingen af vinduesgreb af flere omgange. Det fås normalt ved nichefokuserede webshops, men sjældent de store byggecentre som eksempelvis Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Silvan, 10-4 og Davidsen.

Ses der på tallene er det markant, at mennesker tit leder efter eksempelvis billig vinduesgreb og vinduesgreb tilbud. Derudover ser vi som regel folk søge bl.a. vinduesgreb priser, køb vinduesgreb og vinduesgreb online.

Gennemsøg eksisterende kunders ratings

Trustpilot giver dig faktisk tiltalende chancer for at besigtige en lang række øvrige konsumenters anmeldelser og af den grund rekommanderer vi, at du kigger nærmere på internet forretningens ratings inden du handler billige vinduesgreb online.

Facebook bringer dig endvidere fuldstændig gunstige metoder til at få et kig ind i e-butikkens pålidelighed. Her ses en række internet butikker hvor det er muligt at sammensætte en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket lige så vel burde anvendes til vurdering af hvor glade kunderne er.

Før nogen bestiller billige vinduesgreb online i en e-butik behøver man altid overveje butikkens handelsvilkår, men det er undertiden et tidskrævende arbejde, især på de store byggekæder som 10-4, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen og Silvan.

En anden mulighed kunne derfor være at kontrollere om internet virksomheden er støttet af e-mærket, som er en sikkerhed for at online firmaet opretholder de danske love, udover at internet butikken af og til overvåges af specialister der er meget bekendte med de gældende love.

Dette er desuden en god chance for support, for så vidt du oplever problemstillinger i forbindelse med din handel med vinduesgreb. Tilsvarende er det fornuftigt at køberen er påpasselig med de fundamentale betingelser der har indvirkning på bestillingen af vinduesgreb online, som fx hvilken returpolitik forretningen har.

I den forbindelse er det virkelig relevant, at man til enhver tid gemmer sin faktura, således man altid kan bekræfte sin bestilling af vinduesgreb, hvad end man handler hos 10-4, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark eller Silvan.

Kirsten S gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Marianne D gav 4 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Jens I gav 5 stjerner

Hurtig levering

Camilla gav 4 stjerner

Super hurtig levering.

9 gode råd til køb på nettet
1Leveringsdygtigheden er naturligvis meget essentiel i tilfælde af at du har brug for produkterne straks, og derfor er det naturligvis væsentligt at vi undersøger den estimerede leveringstid for vinduesgreb. Temmelig mange online virksomheder byder på billig levering på næste hverdag på masser af varenumre, men som ikke desto mindre betinges af at bestillingen køres igennem forinden et konkret klokkeslæt.
2Det har vist sig at være yderst gnidningsløst for alle og enhver at kigge efter tilbud online på billige vinduesgreb i blandt forskellige internet selskaber, og til gengæld yder adskillige online varehuse levering uden gebyr. Det kan trods alt blive lukrativt at besigtige nogle e-forhandlere efter tilbud og udsalg før du færdiggør din shopping, således at man er velinformeret til at få den mest attraktive pris.
3Trustpilot frembringer en række nyttige genveje til at eftergå ret mange øvrige konsumenters kritik og derved kan det anbefales, at du analyserer online firmaets ratings forud for at du køber billige vinduesgreb online. Facebook yder endvidere rigtig nyttige metoder til at få et kig ind i e-forhandlerens pålidelighed.
4Den mest prisbevidste mulighed for levering vil utvivlsomt være selv at hente varerne, som desværre beroer på at du bor med kort afstand til internet forretningens bopæl. Den fragtform er jo vældig relevant når vi absolut skal bruge vinduesgreb med det samme. Alternativt så frembyder nogle outlets på nettet levering uden beregning, men oftest er det under betingelse af at man bestiller for en konkret pris.
5Nogle enkelte netbutikker tilbyder portofri fragt på vinduesgreb, men oftest er det så præmissen at man indkøber for et konkret beløb. Ellers bør du snuppe den prisbilligste leveringsløsning, som mange gange er at få fragtfirmaet til at levere dine varer til et afhentningssted. Leveringstypen bliver i mange tilfælde endda ualmindeligt enkel. Den mindst kostelige leveringsmodel er unægtelig at hente ordren selv.
6Vi tilråder generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er en del af en foranstaltning, hvilket garanterer køber imod bedrageriske online butikker. Som en alternativ mulighed kan du overveje en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, såfremt du ser en fordel i at klare regningen over flere uger.
7Vi går generelt ind for at finde ud af hvorvidt online shoppen er støttet af e-mærket, eftersom det er en erklæring om at e-forretningen accepterer de opstillede regler, og at internet selskabet ofte kigges til af fagfolk som kender vedtægterne på området. Inden nogen shopper billige vinduesgreb i en online shop kunne de på en vis måde granske e-shoppens handelsaftale.
8En hel del outlets på nettet frembyder på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige fragtløsninger til vinduesgreb. En der er meget populær er i øjeblikket levering til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente varerne når du har tid. Fragtløsningen er nemlig temmelig fleksibel, og ofte tilmed den mindst kostelige fragtform.
9Inden folk shopper billige vinduesgreb i en internet butik kunne man egentlig studere shoppens handelsbetingelser, dog er det almindeligvis en omfattende opgave. Tillige er det smart at man er obs på de grundlæggende bestemmelser der kan have indflydelse på shopping af billige vinduesgreb online, som fx hvilken ombytningsret virksomheden lover.