Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Læs mere
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Læs mere
Metabo Akku Ventilator AV 18 - 18 Volt
880 kr.
Læs mere
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Læs mere
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Læs mere
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Læs mere
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Læs mere
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Læs mere
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Læs mere
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Læs mere
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Læs mere
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Læs mere
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Læs mere
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Læs mere
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Læs mere
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Læs mere
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Læs mere
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Læs mere
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Læs mere
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Læs mere
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Læs mere
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Læs mere
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Læs mere
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Læs mere
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Læs mere
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Læs mere
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Læs mere
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Læs mere
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Læs mere
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Læs mere
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Læs mere
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Dermed kan du med fordel bestille ved en netbutik, som kan give sparring og vejledning omkring ventilator.
Der vil være forskel på prisen på billige ventilator fra byggemarked til byggemarked. En del har billige priser, hvorimod nogle giver kompetent rådgivning. Du må bestemme hvad der betyder mest for dig.
Nogle byggemarkeder har et enormt sortiment af produkter, imens øvrige er specialiserede i en bestemt varetype. Du kan gennemtænke hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange typer af varer at vælge i blandt, foruden bare ventilator.
Ifald du står og skal bruge produkterne med det samme eller bare ønsker at slippe for fragtgebyret, så kunne du tænke over at køre produkterne på egen hånd. Det er navnligt en mulighed hos de udbredte byggemarkeder.
Det er absolut super relevant at tjekke, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med bl.a. returnering. Af den grund skal man tjekke firmaets betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre er tilgængelige nær dig, og som følge af det har mange tilbuddet om at bestille online og transportere byggematerialerne personligt. Som følge af det har du valget om at slippe for leveringsomkostningen, samt endda skaffe varerne med det samme.
De velkendte byggecentre udbyder varer fra alle mulige producenter, med det formål at du så kan købe fra et stort udvalg af ventilator online.
De store byggemarkeder er etablerede og velkendte virksomheder, som bidrager til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Hovedparten af nichefokuserede netbutikker er producenter af de produkterne som byggermarkederne forhandler. Når du køber direkte igennem nicheforretningerne online er det muligt at få gode tilbud.
Diverse nichespecifikke netbutikker er mindre virksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne ovenikøbet lokalt i dit område. Disse støtter du idet du handler ventilator online på deres webshop.
Størsteparten af nichefokuserede netbutikker er eksperter i deres produkter, da de fokuserer specifikt på disse varer. Pga. dette kan du forvente mere erfaren rådgivning fra folk der er specialister i lige præcis ventilator.
De største byggemarkeder i Danmark
ventilator bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 mennesker i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af omtrent 2.000 mennesker i de 104 butikker. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af i omegn af 2.300 medarbejdere i de 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

ventilator jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.100 personer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

ventilator harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres nu af i omegn af 2.000 personer i selskabets 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 medarbejdere i de 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 kollegaer i forretningens 9 butikker. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger nu omtrent 100 personer i forretningens 6 butikker. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

ventilator silvan

Silvan åbnede i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 medarbejdere i firmaets 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1I god tid inden at du påbegynder byggeriet kan det vise sig vanvittigt essentielt at man sikrer sig, at byggeriet overholder loven. Alt efter hvorhenne du bor kan der vise sig forskellige retningslinjer for, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
2Det kan overvejes om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du hellere bør fremskaffe professionel hjælp til delelementer af byggeprocessen. Ifald du søger assistance fra en fagmand kunne det godt betale sig at modtage en pris fra flere entreprenører.
3Du skal ikke stå uden det nødvendige udstyr. Det kan vise sig at være erstatteligt at have grejet til disposition før du igangsætter byggeriet. Du bør huske at inkludere de her udgifter i dit budget.
4Du skal aldrig undlade at tage højde for sikkerheden, så husk beskyttelse inklusiv sikkerhedssko der skåner dig imod eventuelle skader. Det er af stor betydning at have styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, ikke mindst når du ikke har professionel hjælp.
5Ved udendørs opgaver har vind og vejr en stor rolle. Derfor skal du jævnligt tage notits af vejrvarslen i dagene op til byggeprojektet, så du slipper for at det ud af det blå starter med at stå ned i stænger nøjagtig som du arbejder hårdt på det ellers velplanlagte projekt.
6Der er et bredt udvalg af instruktioner og videoer på internettet hvorfra du kan få inspiration. Navnligt YouTube giver temmelig meget konstruktiv information, især forudsat at du bruger den engelske version.
7Det kan vise sig at være essentielt at udfærdige en budgetoversigt for byggeprojektet, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det er en fordel at nedfærdige hver eneste udgift, og bagefter gennemgå ens udgift ved dem én og én.
8Der præsenterer sig stort set altid overraskende problemstillinger i tilfælde med store opgaver, og pga. dette vil det vise sig essentielt at der afsættes god plads i tidsplanen, som vil medvirke til at man kan være overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
9Det bliver aktuelt at have alle byggematerialer til disposition inden du indleder din byggeproces. Du får god gavn af at udfærdige en overskuelig indkøbsseddel hvoraf der fremgår hver eneste ting som er nødvendige, og derefter tjekke punkterne, hvormed du kan føle dig sikker på at alt er som det skal være.
10Planlægning vil altid være nøglen til et godt forløb med dit arbejde. Du bør forfatte en effektiv køreplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, og derudover en nummerorden. Vær skarp idet du laver tidsplanen.
11Det kan vise sig nødvendigt at få assistance til dele af projektet, ikke mindst såfremt det er større projekter. Enkelte byggeprojekter bør udføres af mere end en person. Derudover er det hurtigere og mere minderigt når man ikke er ene om det.
12Du har mulighed for at forsøge at få et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet forudsat at renoveringen bidrager positivt til klimaet. At få tilskud forudsætter altså at projektet har en positiv indvirkning på klimaet.
De højest ratede byggekæder
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket altså er ret så godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som naturligvis er enormt betryggende. Evalueringen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er fantastisk betryggende. Ratingen grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ekstremt godt arbejde. Ratingen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er hamrende godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % har givet 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken fragtform skal jeg vælge?

Masser af e-handler udlover nu om dage en række forskellige billige leveringsmåder til ventilator. En af dem der er mest anvendt er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, og så afhenter du blot produkterne lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er altså temmelig let gængelig, samt tit endvidere den mest billige leveringsmodel.

Du burde også påtænke at vælge levering til din hjemmeadresse eller ud på din arbejdsplads. Fragtformen viser sig i regelen en smule mere omkostningsfuld, men desuden temmelig smart ift. ventilator online. Den prisbilligste mulighed for fragt vil dog altid være at du selv henter pakken, hvilket står og falder med at du fysisk befinder dig nærved online forhandlerens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Fragtperioden på ventilator er naturligvis temmelig vigtig i tilfælde af at man har brug for produktet om kort tid, så derfor er det ret så essentielt at vi checker den anslåede leveringsdato på ventilator. Temmelig mange butikker på nettet – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – giver løfte om billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række varer online, men husk at det beroer på at ordren lægges inden et konkret tidspunkt, så at de kan nå at få de nye varer betjent forinden logistikmedarbejderne tager hjem.

Enkelte internet forhandlere sikrer gebyrfri levering på ventilator online, men i mange tilfælde afkræver det at der købes for et fastslået beløb. I øvrigt burde man udvælge den billigste leveringsmetode, hvilket gerne er at få fragtmanden til at køre din bestilling til et udleveringssted.

Masser af webbutikker tilbyder afhentning hvor man handler billig ventilator derhjemme og afhenter i byggemarkedet. Fx Stark, 10-4, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus. Byggekæderne yder fx afhentning af ventilator i disse byer:

Esbjerg, Kolding, Åbyhøj, Farum, Vanløse, Roskilde, Taastrup, Haderslev, Ølstykke, Nakskov, Charlottenlund, Rønne, Næstved, Hedehusene, Nærum, Viborg, Kokkedal, Hedensted, Hjørring, Ishøj, Slagelse, Fredericia, Nyborg, Vordingborg, Gladsaxe, Nørresundby, Frederikshavn, Vejle, Lyngby, Jyllinge, Frederiksværk, Valby, Frederikssund, Korsør, Ringsted, Hillerød, Søborg, Vallensbæk, Skanderborg, Herning, Brønshøj, Tårnby, Herlev, Aarhus, Ballerup, Rudersdal, Hobro, Hvidovre, Dragør, Kalundborg, Greve, Rødovre, Lillerød, Virum, Køge, Frederiksberg, Aabenraa, Svendborg, Ikast, Brabrand, Randers, Lystrup, Nykøbing Falster, Brøndby, Haslev, Skive, Holstebro, Horsens, Sønderborg, Grenaa, Hørsholm, Varde, Odense, Højbjerg, Stenløse, Helsingør, Brønderslev, Allerød, Birkerød, Silkeborg, Solrød Strand, København, Værløse, Struer, Glostrup, Albertslund, Tilst, Holbæk, Middelfart, Risskov, Gentofte, Aalborg, Thisted, og Odder, .

Afhentning for ventilator er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn), Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland, Amager, Hovedstaden, Falster).

Når der ses på tallene fremstår det klart, at internet shoppere jævnligt kigger efter blandt andet køb ventilator og ventilator online. Foruden dette oplever man ofte online shoppere søge bl.a. ventilator tilbud, ventilator priser og billig ventilator, foruden de velkendte byggemarkeder som Stark, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4 og XL-Byg.

Gode tilbud på ventilator

Det har vist sig at være rigtig overkommeligt for almindelige mennesker at lave prissammenligning på billige ventilator online i blandt diverse e-forhandlere, og på grund af dette har flere online forhandlere ikke kunne lade være med at nedsætte priserne på ventilator en hel del, og ydermere garantere levering uden betaling.

Dog kan det trods alt blive smart at efterse flere forretninger på nettet efter udsalg og tilbud på ventilator online inden du placerer ordren, så man er usvigeligt sikker på at få fat i den skarpeste pris. Kig ikke blot hos de gængse byggecentre som Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Stark, Davidsen og XL-Byg.

Du skal lige meget hvad være omhyggelig med, at i tilfælde af at en online virksomhed afhænder billige ventilator online for en pris der kan virke hamrende lav, kan det i nogle tilfælde være en indikation på en bedragerisk online virksomhed. Køb med gængse betalingskort er i hvert fald omfattet af en anordning, hvilket garanterer folk overfor uærlige netshops.

Generelt slår vi et slag for handler med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du vælge en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, ifald du har til hensigt at betale regningen på ventilator over en længere periode. Dette foreslåes typisk ved nicheforhandlere, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som fx Davidsen, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Harald Nyborg og Stark.

Ses der på tallene fremstår det tydeligt, at online shoppere jævnligt søger efter eksempelvis ventilator online og køb ventilator. Man ser desuden ofte folk søge blandt andet ventilator priser, ventilator tilbud samt billig ventilator.

Kig på tidligere brugeres erfaringer

Trustpilot genererer absolut uafhængige genveje til at sondere flere tidligere kunders vurderinger og derved er det fornuftigt, at du tjekker netshoppens kritik inden du færdiggør din shopping med billige ventilator online.

Facebook leverer på samme måde stort set strålende metoder til at få indblik i webbutikkens kundefokus. Her møder vi endda internet foretagender hvor du kan forfatte en evaluering af deres købsoplevelse, hvilket desuden burde bruges til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk handler billige ventilator online hos en butik kan man for at være på den sikre side have øje for shoppens handelsaftale, det er dog typisk ikke specielt ophidsende, særligt hos de store byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bygma og Stark.

En nem løsning kan derfor være at finde ud af om internet forhandleren er tilsluttet e-mærket, eftersom det kan være en indikator for at online webshoppen efterkommer de danske retningslinjer, foruden at online butikken hyppigt ses til af fagmænd der har meget erfaring med de gældende vilkår.

Desuden får du mulighed for hjælpende service, såfremt du udsættes for besvær i forbindelse med dit indkøb af ventilator. I øvrigt foreslåes det at køber er klar over de mest relevante vilkår der har betydning for bestillingen af ventilator online, som eksempelvis hvilken ombytningsret webbutikken tilbyder.

På grund af dette er det tillige vigtigt, at man stadig sikrer sin faktura e-mail, således man til enhver tid kan bevise sin bestilling af ventilator, uagtet om man har handlet fra Bauhaus, Stark, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan eller Bygma.

Lars gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Jette Thomsen gav 4 stjerner

Det var godt !

Jette S gav 5 stjerner

Har handlet der før

Christian Møller gav 4 stjerner

Quick expedit

9 tips til din online shopping
1Trustpilot resulterer i altid gunstige chancer for at studere ganske mange eksisterende kunders ratings og derfor anbefales det, at du evaluerer internet forretningens anmeldelser forinden du bestiller billige ventilator online. Facebook bringer dig desuden en del fornemme løsninger til at få et kig ind i internet firmaets kundetilfredshed.
2Det er efterhånden temmelig bekvemt for os alle at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige ventilator på tværs af e-firmaer, og på grund af dette yder de fleste online varehuse gratis levering. Det kan alligevel være tiden værd at besigtige et par forhandlere på nettet efter tilbud inden du placerer ordren, således at man er tryg ved at antage den mest attraktive pris.
3Vi tilråder handler med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omfavnet af en lovbestemmelse, som passer på dig som kunde overfor uærlige internet virksomheder. Alternativt kan du anvende et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, såfremt du agter at godtgøre prisen over et længere tidsrum.
4En masse e-butikker yder efterhånden flere billige leveringstyper til ventilator. En af de mest benyttede er i dag at få leveret til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente din nyindkøbte vare lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er nemlig ultra enkel, og ofte ligeledes den mest letkøbte fragtmulighed.
5En række netshops yder gebyrfri levering på ventilator, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis der købes for en konkret pris. Ellers burde du udvælge den mest betalelige slags levering, der typisk vil være at få dem til at køre din pakke til et afhentningssted. Leveringsformen er i regelen samtidig i høj grad smart. Den billigste løsning til levering kan ikke benægtes at være selv at hente ordren.
6Vi anbefaler generelt at granske hvorvidt internet webshoppen er e-mærket, da det almindeligvis er en indikation om at e-shoppen retter sig efter de danske love, tillige med at e-forhandleren løbende besigtiges af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om reglerne. Før folk bestiller billige ventilator i en online virksomhed bør de i virkeligheden kigge på webbutikkens handelsvilkår.
7Antal dages levering kan vise sig at være ekstremt afgørende forudsat du absolut skal bruge pakken om et øjeblik, så med det formål er det faktisk meningsfuldt at man ser det anslåede leveringstidspunkt ved ventilator. Masser af internet varehuse udlover billig levering efter en enkelt hverdag på mange af shoppens varer, men vær påpasselig da det påkræver at ordren indsendes tidligere end et aftalt tidspunkt.
8Forud for at nogen shopper billige ventilator hos en shop på nettet burde de i virkeligheden betragte e-shoppens vilkår, men det er undertiden ikke super spændende. Ydermere er det fornuftigt at køber er obs på de elementære regler der har indflydelse på købet af billige ventilator online, til eksempel hvilken returrettighed webbutikken bruger.
9Den billigste leveringsløsning er uden tvivl at du selv henter pakken, hvilket forudsætter at du bor nær internet webshoppens bopæl. Den løsning til levering kan være særligt vital hvis man mangler ventilator øjeblikkeligt. Alternativt så frembyder nogle internet foretagender fri fragt, men oftest kræves det at man bestiller for en bestemt sum.