Festool Vendeplatte HW-WP R1,5 D28 KL12,7OFK
575 kr.
Læs mere
Festool Vendeplatte HW-WP R3 D28 KL12,7OFK
575 kr.
Læs mere
Festool Vendeplatte HW-WP R1 D28 KL12,7OFK
575 kr.
Læs mere
Festool Vendeplatte for fræser HW-WP 20x12x1,5 (4x)
310 kr.
Læs mere
Festool Vendeplatte HW-WP R2 D28 KL12,7OFK
575 kr.
Læs mere
Festool Vendeplatter Wepla Set D 24 2+2
360 kr.
Læs mere
Festool Vendeplatter HW-WP 12x12x1,5 (4x)
310 kr.
Læs mere
Festool Vendeplatter Wepla Set D 20 2+2
385 kr.
Læs mere
Festool Vendeplatter tilbehør HW-WP 20x4,1x1,1 (4x)
370 kr.
Læs mere
Festool Vendeplatter tilbehør HW-WP 25x5,5x1,1 (4x)
390 kr.
Læs mere
Festool Vendeplatter HW-WP 30x12x1,5 (4x)
500 kr.
Læs mere
Festool Vendeplatter tilbehør HW-WP 30x5,5x1,1 (4x)
410 kr.
Læs mere
Festool Vendeplatter Wepla Set D 16 2+2
350 kr.
Læs mere
Festool Vendeplatter tilbehør HW-WP 7,6x12x1,5 (4x)
335 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på salgspriserne på billige vendeplatte fra netbutik til netbutik. Enkelte fokuserer på de bedste priser, hvorimod nogle har fokus på faglig rådgivning. Du skal afveje hvad der betyder mest for dig.
Det er naturligvis meget afgørende at vide, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt bør du overveje at tjekke de andre.
For mange er byggeri forbundet med adskillige spørgsmål. Derfor kan du med fordel vælge en netbutik, hvor du har mulighed for at få rådgivning til valg af vendeplatte.
Hvis du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot vil slippe for fragten, så kan du med fordel transportere produkterne på eget initiativ. Det er i særdeleshed en mulighed hos de velkendte byggemarkeder.
Nogle byggecentre har et bredt udvalg, hvorimod øvrige har fokus på en enkelt varegruppe. Du kan bestemme om det er afgørende for dig at have mange forskellige produkter at vælge i blandt, foruden bare vendeplatte.
Du bør kende de handelsbetingelser der gælder i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med eksempelvis returnering. Derfor bør man undersøge byggemarkedets betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre er tilgængelige nær dig, og derigennem har flertallet chancen for at bestille online og køre produkterne selv. Af den grund er det muligt at spare fragtomkostningen, og sågar skaffe varerne lige nu.
De store byggemarkeder er populære og velkendte butikker, som kan bidrage til øget troværdighed når man skal købe online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De velkendte byggekæder køber produkter fra flere nichebutikker, og giver dig dermed mulighed for at handle fra et stort udvalg af vendeplatte online.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede netbutikker har ekstra meget forstand på det produktudvalg de har online, da de udelukkende sælger disse produkter. Pga. dette formår de at yde en høj grad af begavet vejledning fra folk med ekspertviden i lige præcis vendeplatte.
Størsteparten af nichespecifikke webshops er producenter af de produkterne der sælges fra større webshops. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få bedre priser.
Størstedelen af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er mindre firmaer, som typisk er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe når du bestiller vendeplatte online på deres side.
De største byggekæder i Danmark

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af cirka 500 medarbejdere i deres 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af cirka 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er nu arbejdsplads for mere end 100 ansatte i deres 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af ca. 2.000 medarbejdere i selskabets 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

vendeplatte bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 personer i kædens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger i dag over 2.000 medarbejdere i forretningens 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

vendeplatte jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.100 personer i de 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

vendeplatte harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og lønner i dag mere end 2.000 ansatte i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.300 mennesker i deres 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

vendeplatte silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 mennesker i forretningens 41 butikker. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du bør nødig se bort fra dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som hoved- og fodbeklædning som sikrer dig mod mulige skader. Det er smart at du husker din sikkerhed i byggeprojektet, ikke mindst ifald du ikke investerer i professionel hjælp.
2Det er essentielt at udfærdige et udgiftsbudget for projektet, så du har en økonomisk ramme. Det kan vise sig at være forstandigt at notere samtlige omkostninger, og bagefter undersøge beløbet for dem én og én.
3Du finder en hel del vejledninger og videoer online hvorfra du kan få inspiration. I særlig grad YouTube kan hjælpe med temmelig meget brugbar information, ikke mindst forudsat at du benytter den engelske version.
4Forberedelse vil være metoden til at komme i mål med arbejdet. Du må have en gennemarbejdet handlingsplan, som viser hvilke gøremål der laves hvornår, og som også indeholder en prioriteret rækkefølge. Husk at være skarp når du sammensætter din arbejdsplan.
5Det kan vise sig nødvendigt at spørge om hjælp til arbejdet, især når det er vigtige byggeopgaver. Større projekter gør krav på mere end en person. Derudover viser det sig mere effektivt og mere interessant når man ikke er alene om det.
6Måske du burde vurdere hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du skal få hjælp fra en ekspert til dele af projektet. Hvis du sikrer dig professionel assistance kunne det være fordelagtigt at modtage tilbud fra en håndfuld firmaer.
7For byggeprojekter udenfor har vind og vejr stor betydning. Af den grund skal du jævnligt undersøge meldingerne om vejret i dagene op til byggeriets start, så du slipper for at det uden varsel begynder at vælte ned når du netop er midt i det ellers velplanlagte byggeprojekt.
8Der præsenterer sig uden tvivl overraskende problematikker i tilfælde med omfattende projekter, og altså kan det være værdifuldt at man afsætter en del plads i køreplanen, som er vigtigt for at man er afslappet omkring at komme i mål.
9Man må aldrig nogensinde fattes udstyr. Jævnligt kan det være yderst relevant at have værktøjet parat før du går løs med dit byggeprojekt. Det er desuden fordelagtigt at påregne udgifterne hertil i dit regnskab for byggeriet.
10Du kan spørge om et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det fås i tilfælde hvor byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Bidraget forudsætter altså at byggeriet influerer positivt på naturen.
11Før du optager byggeriet kan det være højst afgørende med et tilsagn om, at dit projekt ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din boligtype vil der være mange retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
12Det bliver aktuelt at have samtlige byggematerialer til disposition på forhånd inden du starter projektet. Du kan lave en overskuelig indkøbsliste hvoraf der fremgår hver eneste ting der bliver brug for, og så tjekke materialerne, hvormed du føler dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
Danskernes favorit byggemarkeder
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er rigtig overlegent. Scoren er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som klart er temmelig imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % giver maksimum point, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som selvsagt er ekstremt flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er virkelig flot. Scoren grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er enormt betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken metode til levering er smartest?

Adskillige e-butikker tildeler nu om dage mange forskellige billige leveringsløsninger til vendeplatte. En sikker vinder er nu til dags pakkeshoppen, hvor du selv kan afhente din pakke når du har lyst. Fragtformen er altså i høj grad smertefri, samt tit derudover den mindst kostelige leveringsmanér.

Du kunne derudover udse dig at få varerne sendt til dit hus eller ud til din arbejdsplads. Denne viser sig gerne en sjat mere omkostningsfuld, men omvendt ultra enkel med vendeplatte online. Den billigste slags levering vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren, som jo kræver at du bor lige ved e-handlens byggecenter, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på vendeplatte er selvfølgelig vældig essentiel ifald du står og skal bruge varen inden for kort tid, og med det formål er det selvsagt passende at man ser nærmere på den estimerede leveringstid ved vendeplatte. En stor portion webshops – herunder Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – tilsiger billig dag-til-dag fragt på en hel del varer online, men som ikke desto mindre er underforstået at bestillingen køres igennem forinden et fast klokkeslæt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt på posthuset forinden pakkepersonalet drager hjemad.

Enkelte internet selskaber tilbyder gratis fragt på vendeplatte online, men i reglen kun når der bestilles for et konkret beløb. Desuden burde man overveje den mest billige leveringsløsning, hvilket ofte er at få fragtmanden til at køre dine produkter til en pakkeshop.

En masse netshops yder afhentning hvor du bestiller billig vendeplatte hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Stark, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bygma. Byggecentrene tildeler bl.a. afhentning af vendeplatte i følgende byer:

Korsør, Varde, Ikast, Gentofte, Jyllinge, Kolding, Frederiksberg, Lillerød, Vallensbæk, Ballerup, Stenløse, Middelfart, Haderslev, Aalborg, Skanderborg, Rudersdal, Nærum, Charlottenlund, Frederikssund, Greve, Viborg, Helsingør, Vejle, Kokkedal, Aabenraa, Grenaa, København, Tilst, Allerød, Hobro, Kalundborg, Ishøj, Værløse, Horsens, Virum, Slagelse, Hørsholm, Frederikshavn, Albertslund, Søborg, Hillerød, Herning, Fredericia, Lyngby, Thisted, Aarhus, Haslev, Åbyhøj, Rødovre, Nyborg, Hedensted, Solrød Strand, Risskov, Hjørring, Frederiksværk, Holstebro, Brøndby, Nørresundby, Højbjerg, Nykøbing Falster, Dragør, Svendborg, Skive, Holbæk, Brønshøj, Glostrup, Lystrup, Birkerød, Ringsted, Taastrup, Struer, Roskilde, Ølstykke, Tårnby, Nakskov, Esbjerg, Hvidovre, Rønne, Silkeborg, Herlev, Odder, Brønderslev, Næstved, Brabrand, Odense, Vordingborg, Sønderborg, Farum, Vanløse, Køge, Valby, Hedehusene, Randers, og Gladsaxe, .

Click-and-collect ift. vendeplatte er muligt i alle områder af landet: Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Østsjælland, Amager, Bornholm, Falster, Hovedstaden, Midtsjælland, Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland).

Når vi kigger i statistikkerne står det tydeligt, at internetbrugere mange gange søger efter bl.a. vendeplatte online og køb vendeplatte. Vi ser desuden tit netshoppere søge blandt andet billig vendeplatte, vendeplatte tilbud og vendeplatte priser, foruden de store byggemarkeder som Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Davidsen, Silvan og XL-Byg.

Priser på vendeplatte

Det er jo ekstremt let for folk at tjekke tilbud på billige vendeplatte online fra flere netbutikker, og derfor har de fleste internet handler i Danmark været nødt til at mindske udsalgspriserne på vendeplatte markant, og ovenikøbet sikre fri fragt.

Det kan dog trods alt blive nyttigt at eftergå enkelte forhandlere på nettet efter tilbud og udsalg på vendeplatte online før du placerer ordren, således at du er tryg ved at få den bedste pris. Se ikke kun hos de udbredte byggecentre som Silvan, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix og 10-4.

Du bør lige meget hvad være klar over, at ifald en webshop frembyder billige vendeplatte online på tilbud til en pris der kan ses som usædvanlig gunstig, så kan det tit være et bevis på en fup internet virksomhed. Køb med kort er på den anden side omfattet af en foranstaltning, hvilket beskytter køberen overfor falske online outlets.

Generelt går vi ind for kortbetalinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du drage nytte af et afbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du agter at klare regningen på vendeplatte over en periode. Dette tilbydes som regel ved specialiserede netbutikker, men sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel XL-Byg, 10-4, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg og Bauhaus.

Når man ser på statistikkerne fremstår det tydeligt, at folk jævnligt efterspørger bl.a. vendeplatte tilbud og billig vendeplatte. Derudover ser vi jævnligt mennesker søge efter eksempelvis køb vendeplatte, vendeplatte online og vendeplatte priser.

Se nærmere på tidligere brugeres vurderinger

Trustpilot leverer visse sikre muligheder for at gennemgå ganske mange aktuelle brugeres opfattelser og af den grund rekommanderer vi, at du eksaminerer internet forretningens kritik forinden du shopper billige vendeplatte online.

Facebook medfører lige så vel forholdsvis uafhængige chancer for at få indblik i online virksomhedens kundetilfredshed. Derudover ser vi endda netbutikker som tilbyder kunderne at aflevere en evaluering af deres købsoplevelse, som også må drages fordel af til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Forinden nogen handler billige vendeplatte online hos en internet virksomhed burde man sådan set granske netbutikkens forretningsvilkår, det er dog for det meste en omfattende opgave, især hos de kendte byggecentre som Jem og Fix, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Stark, Silvan, 10-4, Harald Nyborg og Bauhaus.

Et andet alternativ kan derfor være at efterse om internet forretningen er e-mærke godkendt, siden det almindeligvis er en sikring om at online forhandleren føjer dansk lovgivning, tillige med at e-handlen hyppigt monitoreres af specialister som kender de gældende love.

Derudover giver det dig chance for at blive assisteret, hvis du udsættes for problemstillinger i processen med din handel med vendeplatte. Dertil anbefales det at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest basale betingelser gældende for købet af vendeplatte online, som fx hvilken ombytningsrettighed online forretningen har.

I den sammenhæng er det tillige essesentielt, at man stadigvæk sikrer ens faktura, så man en anden gang kan bevidne bestillingen af vendeplatte, ligegyldig om man shopper ved Bygma, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Silvan eller Stark.

Mads I gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Hans gav 4 stjerner

Quick expedit

Jørgen Møller gav 5 stjerner

Det virker bare.

Christian Poulsen gav 4 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

9 gode råd til din online shopping
1Generelt foreslår vi at bemærke hvorvidt online virksomheden er e-mærket, da det er et billede på at online virksomheden adlyder gældende dansk lovgivning, og at internet butikken undertiden gennemses af eksperter som har megen viden om de gældende love. Forinden folk handler billige vendeplatte hos en e-butik kan de ideelt set kigge på forhandlerens forretningsaftale.
2Temmelig mange online outlets yder efterhånden en række forskellige billige former for fragt til vendeplatte. En af de mest almindelige er i vore dage pakkeshops, fordi du så nemt kan hente varerne når der er mulighed for det. Den er nemlig særdeles enkel, samt ofte tillige den mest betalelige fragtløsning.
3Det har vist sig at være virkelig smart for alle at kigge efter tilbud online på billige vendeplatte hos flere online shops, og på grund af dette yder en lang række e-forretninger fragtfri levering. Trods dette kan det ikke desto mindre være lønnende at eftergå nogle få internet forhandlere efter tilbud forinden du shopper, sådan at du er sikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris.
4Forinden nogen køber billige vendeplatte på en butik kan man altid gennemløbe virksomhedens forretningsbetingelser, dog er det i mange tilfælde ikke særlig interessant. Ydermere stiller vi forslag om at man er vaks omkring de væsentligste forhold der influerer på shopping af billige vendeplatte online, eksempelvis hvilken returpolitik online forretningen benytter.
5Leveringsdygtigheden kan vise sig at være super afgørende såfremt du behøver din ordre øjeblikkeligt, så af den grund er det rimelig essentielt at du studerer den estimerede leveringstid for vendeplatte. En hel del internet forhandlere yder billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af deres varer, hvilket er påkrævet at ordren lægges forud for et fastsat tidspunkt.
6Vi anbefaler handler med kort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er dækket ind under en forordning, der forsvarer folk overfor falske internet outlets. Som alternativ kan du udnytte en løsning på afbetaling som fx ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at klare beløbet over en længere periode.
7Den mest betalelige mulighed for levering vil i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, som desværre kræver at du er i nærheden af online firmaets arbejdslager. Den leveringsmåde er selvfølgelig usædvanlig central såfremt vi skal bruge vendeplatte inden for kort tid. Alternativt så præsterer nogle enkelte internet webshops fragt uden omkostninger, men ofte er det forbeholdt når du aftager for en bestemt pris.
8Trustpilot leverer tilpas passende løsninger til at tyde flere tidligere brugeres erfaringer og på grund af dette er det smart, at du studerer online virksomhedens anmeldelser forud for at du køber billige vendeplatte online. Facebook leverer ydermere aldeles solide muligheder for at få kendskab til online firmaets troværdighed.
9Indtil flere internet forretninger yder levering uden betaling på vendeplatte, men undertiden gælder det kun hvis du shopper for en præcis sum. I øvrigt kunne du gribe den mest betalelige leveringsmetode, som gerne vil være at få fragtmanden til at køre din bestilling til en pakkeshop. Leveringstypen er sædvanligvis til gengæld særligt smertefri. Den mest prisbevidste metode til levering vil dog til enhver tid være at hente ordren selv.