Master Varmekanon B65-19KW
6.260 kr.
Læs mere
Master Varmekanon B77-20KW M. Skorsten
8.025 kr.
Læs mere
Master Gasvarmekanon BLP16-16KW
2.275 kr.
Læs mere
Varmekanon Mizar 30
6.123 kr.
Læs mere
Varmekanon Mizar 20
5.248 kr.
Læs mere
Varmekanon Mizar 40 Sort
5.998 kr.
Læs mere
Varmekanon Kgk V40 infrarød
17.995 kr.
Læs mere
Varmekanon med skorsten KGK Antares 30
11.998 kr.
Læs mere
Varmekanon KGK Antares 50
13.500 kr.
Læs mere
Master varmekanon B150CED
7.498 kr.
Læs mere
Master gasvarmekanon BLP33ET
3.498 kr.
Læs mere
MASTER varmekanon BV 77 E
8.495 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart utrolig vigtigt at undersøge, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til vælge et andet.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige varmekanon alt efter hvor du handler online. En del har de bedste priser, hvorimod andre vil have kompetent sparring. Du skal afveje hvad der for dig er det vigtigste.
Såfremt du skal bruge produkterne hurtigt eller bare har lyst til at slippe for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at fragte materialerne personligt. Det er specielt et alternativ ved de kendte byggecentre.
Flere byggecentre sælger et enormt varesortiment, hvorimod øvrige har fokus på en specifik type af vare. Du bør vide om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, udover blot varmekanon.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for problemer med fx reklamationer. Derfor skal man læse byggemarkedets regler.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med en masse spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne bestille ved en online byggeshop, hvor du får gode råd til valg af varmekanon.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og derigennem har de fleste chancen for at handle online og hente varerne på eget initiativ. Derved har du mulighed for at undgå leveringsomkostningen, samt sågar have varerne med det samme.
De kendte byggecentre tilbyder produkter fra forskellige nichebutikker, og derigennem kan du shoppe fra et bredt udvalg af varmekanon online.
De store byggekæder er udbredte og landskendte forretninger, som kan medvirke til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Det kan du se fordele ved.

Nichewebshop

En masse nichefokuserede webshops er opstartsvirksomheder, der tit drives i Danmark, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Dem støtter du idet du bestiller varmekanon online på deres hjemmeside.
Flertallet af niche webshops er specialister i det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på disse varer. Derfor bør du modtage ekstra indsigtsfuld vejledning fra medarbejdere der er specialister i lige præcis varmekanon.
En masse små butikker er producenter af varerne der forhandles i de store byggecentre. Når du køber direkte fra disse nichewebshops online kan du få en billig pris.
De største byggemarkeder i Danmark
varmekanon bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 kollegaer i kædens 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres nu af ca. 100 mennesker i firmaets 6 varehuse. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

varmekanon silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger i dag omkring 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af i omegn af 500 mennesker i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

varmekanon harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 kollegaer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og lønner i dag flere end 1.000 personer i kædens 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

varmekanon jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og lønner i dag omkring 2.100 ansatte i kædens 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger nu ca. 2.300 ansatte i de 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 kollegaer i kædens 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Ved opgaver udenfor har vind og vejr en væsentlig rolle. Således bør du regelmæssigt tage notits af vejrforudsigelserne i dagene før byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det starter med at piske ned når du lige er gået i gang med det vigtige projekt.
2Der præsenterer sig som regel ubelejlige hovedpiner i forbindelse med omfattende opgaver, og som følge heraf vil det være meningsfuldt at der er afsat en del tid i planen, med det formål at man kan være ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
3Du må for alt i verden ikke glemme dit eget ve og vel, så glem ej påklædning herunder arbejdshjelm som sikring overfor mulige risici. Det er af stor betydning med fokus på din sikkerhed i byggeprojektet, især såfremt du ikke får professionel hjælp.
4Det kan vise sig nødvendigt at få en hjælpende hånd til byggeprojektet, ikke mindst i tilfælde af større ombygninger. Store projekter skal gerne udføres af flere personer. Samtidig må det blive mere produktivt og mere socialt når man er flere om at bidrage.
5Måske det viser sig betydningsfuldt at have samtlige byggematerialer til disposition forud for at du påbegynder dit arbejde. Du kan udarbejde en overskuelig oversigt hvorpå der noteres alt det der er nødvendige, og efterfølgende granske hver eneste ting, således at du føler dig sikker på at alt er klar.
6Husk at gennemtænke om du magter at klare det hele selv, eller du med fordel kan tilkøbe hjælp fra en ekspert til delelementer af byggeprocessen. Ifald du søger professionel hjælp er der penge at spare ved at indhente en pris fra en håndfuld entreprenører.
7Planlægning bliver nøglen til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du anbefales at liste en velovervejet dagsorden, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilke tidspunkter, samt derudover en numerisk orden. Det anbefales at være skarp i sammensætningen af din agenda.
8Du har adgang til stribevis af instruktioner og videoer via nettet som kan vejlede dig. Særligt YouTube tilbyder overvældende meget gavnlig viden, særligt ifald man leder på engelsk.
9Ofte vil det være fornuftigt at nedskrive et regnskab for istandsættelsen, så man giver sig selv et overblik. Det kan blive en god idé at beskrive hver enkelt omkostning, hvorefter man bør dokumentere udgiften ved dem hver især.
10Længe før du iværksætter byggeriet kan det blive usandsynligt værdifuldt med en forsikring om, at dit projekt overholder gældende love. Afhængigt af din boligtype kan der være forskellige retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
11Man må nødig undvære udstyr. Det kan vise sig at være vigtigt at du har værktøjet klar idet du iværksætter dit byggeprojekt. Det er desuden fordelagtigt at medregne de her omkostninger i byggeriets budget.
12Nogle gange kan man søge et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet forudsat at projektet bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af støtte forudsætter med andre ord at renoveringen har en positiv betydning for naturen.
De bedst anmeldte byggecentre
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er yderst overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er usædvanligt overlegent. Scoren er baseret på 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket jo er kolossalt godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % giver den højeste karakter, og blot 4 % giver den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ualmindeligt overlegent. Bedømmelsen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % har givet 5 stjerner, og kun 9 % giver den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er absolut godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % giver den laveste karakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken fragtmulighed er smartest?

En lang række netbutikker i Danmark tildeler til alt held et stort udvalg af billige fragttyper til varmekanon. En yndling er for nærværende pakkeshops, hvor du selv kan hente produkterne når du har tid. Leveringstypen er nemlig yderst smart, samt tit endvidere den mest prisbevidste leveringsversion.

Du bør lige så vel påtænke at få produkterne leveret til dit hus eller til når du er på job. Muligheden bliver mange gange en anelse mindre billig, men ydermere ret så simpel med varmekanon online. Den billigste form for levering er utvivlsomt selv at hente varerne, men den løsning står og falder med at du er med kort afstand til internet selskabets byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på varmekanon er jo vældig afgørende når vi absolut skal bruge din pakke lige om lidt, og i det øjemed er det naturligvis på sin plads at vi tjekker det estimerede leveringstidspunkt for varmekanon. En stor portion byggeforretninger – fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – frembyder billig levering på næstkommende hverdag på mange produkter online, men vær påpasselig da det regnes ud fra at der bestilles før et bestemt klokkeslæt, med det formål at de garanteret kan nå at få produkterne skippet afsted før de logistikansatte drager hjemad.

Visse byggecentre sikrer levering uden betaling på varmekanon online, men undertiden under forudsætning af at man bestiller for en konkret sum. I øvrigt burde du gribe den prisbilligste leveringsløsning, som mange gange vil være at få fragtmanden til at bringe din pakke til et udleveringssted.

En masse webbutikker foreslår click-and-collect hvor du køber billig varmekanon online men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Silvan, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Bygma og Jem og Fix. Byggemarkederne frembyder blandt andet click-and-collect på varmekanon i følgende byer:

Rønne, Solrød Strand, Nakskov, Tårnby, Skanderborg, Greve, Glostrup, Randers, Stenløse, Gladsaxe, Risskov, Birkerød, Ringsted, Lillerød, Frederiksberg, Åbyhøj, Holstebro, Rødovre, Køge, Herlev, Horsens, Næstved, Nykøbing Falster, Gentofte, Ballerup, Aabenraa, Herning, København, Frederikssund, Svendborg, Haderslev, Ølstykke, Hedensted, Kalundborg, Nyborg, Ishøj, Nærum, Jyllinge, Viborg, Esbjerg, Hørsholm, Fredericia, Frederiksværk, Hillerød, Hedehusene, Vejle, Vordingborg, Odder, Brabrand, Allerød, Hobro, Holbæk, Søborg, Taastrup, Brønshøj, Slagelse, Helsingør, Nørresundby, Brønderslev, Korsør, Farum, Haslev, Skive, Ikast, Struer, Lyngby, Odense, Silkeborg, Grenaa, Frederikshavn, Rudersdal, Vanløse, Charlottenlund, Tilst, Værløse, Roskilde, Aarhus, Dragør, Sønderborg, Højbjerg, Middelfart, Vallensbæk, Lystrup, Thisted, Hjørring, Valby, Albertslund, Kokkedal, Varde, Hvidovre, Virum, Aalborg, Brøndby, og Kolding, .

Afhentning af varmekanon er muligt i alle regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn), Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark) og Sjælland (Midtsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Falster, Vestsjælland, Amager, Nordsjælland, Lolland, Hovedstaden).

Ses der på statistikkerne er det markant, at folk jævnligt søger eksempelvis varmekanon online og køb varmekanon. Man ser desuden jævnligt online shoppere søge efter fx varmekanon priser, varmekanon tilbud samt billig varmekanon, foruden de kendte byggecentre som Jem og Fix, Stark, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Davidsen og XL-Byg.

Spar penge på varmekanon

Det er jo vældig smertefrit for alle og enhver at tjekke tilbud på billige varmekanon online på tværs af webbutikker, og derfor har masser af e-firmaer set sig tvunget til at reducere prisen på varmekanon helt i bund, og ydermere frembyde fragt uden betaling.

Til gengæld kan det trods alt blive rentabelt at prøve enkelte internet varehuse i Danmark efter tilbud og rabatter på varmekanon online forinden du køber, sådan at man ikke er i tvivl om at få fat i den mest betalelige pris. Kig ikke bare på de gængse byggecentre som 10-4, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Silvan og Harald Nyborg.

Man må bare være obs på, at såfremt en butik på nettet tilbyder billige varmekanon online til en pris som kan ses som ubegribelig billig, kunne det for det meste være et tegn på en uægte internet virksomhed. Bestillinger med kort er i hvert fald indbefattet af en ordning, hvilket hjælper køber imod bedrageriske webbutikker.

Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du udnytte en afbetalingsordning fra fx ViaBill, for så vidt du tilstræber at dække omkostningerne til varmekanon i flere bidder. Det fås som regel i nichefokuserede webshops, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel Davidsen, 10-4, Stark, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Bygma og Harald Nyborg.

Ses der på tallene står det klart, at internet shoppere jævnligt søger efter eksempelvis køb varmekanon og varmekanon tilbud. Man ser derudover ofte folk søge efter bl.a. varmekanon online, billig varmekanon og varmekanon priser.

Undersøg nuværende kunders vurderinger

Trustpilot indebærer en række sikre løsninger til at inspicere en stor portion tidligere kunders reflektioner og af den grund er det godt, at du bliver klogere på online forhandlerens omtaler forinden du bestiller billige varmekanon online.

Facebook medfører ydermere altid passende chancer for at få et kig ind i e-butikkens troværdighed. Tilmed møder vi en del internet firmaer som tilbyder kunderne at udforme en kritik af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde kan tages i brug til at vurdere kundernes tilfredshed.

Forinden nogen shopper billige varmekanon online hos en internet handler kan man når alt kommer til alt gennemgå webbutikkens forretningsvilkår, men det er i mange tilfælde et tidskrævende projekt, i særdeleshed ved de udbredte byggekæder som Silvan, Stark, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg og Davidsen.

Et andet alternativ kunne måske være at kontrollere hvorvidt internet webshoppen er medlem af e-mærket, som længe har været en indikation om at e-butikken understøtter de gældende danske regler, og at internet shoppen lejlighedsvis besigtiges af jurister der har megen viden om de gældende love.

Dette er desuden en god lejlighed til en håndsrækning, når du skulle få udfordringer i processen med din ordre på varmekanon. Derudover stiller vi forslag om at køberen er på vagt for de elementære reglementer der kan have indvirkning på købet af varmekanon online, eksempelvis den ombytningsrettighed internet forhandleren tilbyder.

Derfor er det ligeledes afgørende, at man permanent gemmer ens faktura, således man fremadrettet kan vidne om bestillingen af varmekanon, ligegyldig om man bestiller hos Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bygma, Silvan, Bauhaus eller Davidsen.

Charlotte Kristensen gav 5 stjerner

God webshop

Bente Thomsen gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Kirsten I gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Martin gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

9 tips til internetshopping
1Det er ultra fremkommeligt for købere at kigge efter tilbud online på billige varmekanon på tværs af e-firmaer, og følgelig yder flertallet af internet forretninger i Danmark fragtfri levering. Det kan alligevel blive udbytterigt at prøve enkelte internet varehuse i Danmark efter tilbud og rabat før du køber, så man er tryg ved at antage den bedste pris.
2Før folk shopper billige varmekanon i en internet forhandler kan man sådan set gennemløbe virksomhedens regler, men det er normalt ikke videre spændende. Ligeledes tilråder vi at du er på vagt for de mest vitale retningslinjer der har indflydelse på købet af billige varmekanon online, fx den ombytningsrettighed online forhandleren tilbyder.
3Fragtperioden kan i nogle tilfælde være særligt afgørende om man har behov for produkterne inden for få dage, så med det formål er det tydeligvis væsentligt at du undersøger det forventede leveringstidspunkt ved varmekanon. Adskillige online webshops stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på utallige varenumre, der dog er underforstået at bestillingen gennemføres tidligere end et konkret tidspunkt.
4Indtil flere online firmaer tilbyder fragt uden omkostninger på varmekanon, men i mange tilfælde er det forbeholdt når der handles for et fastsat beløb. Ellers burde man snuppe den mest billige leveringsudgave, hvilket ofte vil være at få bragt din bestilling til et udleveringssted. Leveringsmetoden bliver oftest omvendt temmelig let. Den billigste leveringsversion vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren.
5En del e-forhandlere foreslår til alt held en lang række forskellige billige muligheder for fragt til varmekanon. En af favoritterne er for øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som gør det muligt at hente din ordre når det passer dig. Leveringstypen er nemlig meget nem, og tit også den mindst kostelige leveringsmåde.
6Den prisbilligste løsning til levering vil altid være at hente ordren selv, men dette forudsætter at du befinder dig tæt på webbutikkens tilholdssted. Den leveringsløsning kan være særdeles essentiel forudsat vi står og skal bruge varmekanon øjeblikkeligt. Alternativt så yder visse online butikker gratis levering, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis du aftager for et fastslået beløb.
7Vi går generelt ind for kortbetalinger eller MobilePay. Shopping med kort er omsluttet af en retningslinje, hvilket sikrer køberen imod bedrageriske netbutikker. Alternativt kan du vælge en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du tilstræber at klare prisen over et længere tidsrum.
8Vi anbefaler generelt at kigge hvorvidt online virksomheden er verificeret af e-mærket, fordi det længe har været et kendetegn for at netbutikken forstår den officielle danske lovgivning, udover at online virksomheden jævnligt vurderes af jurister som har den nødvendige knowhow om de gældende regler. Forud for at folk handler billige varmekanon hos en shop på nettet kan man for at være på den sikre side sætte sig ind i webshoppens regler.
9Trustpilot frembyder egentlig hensigtsmæssige chancer for at gennemgå ganske mange aktuelle kunders domme og derfor er det godt, at du besigtiger webshoppens kritik forud for at du køber billige varmekanon online. Facebook fremskaffer lignende egentlig fantastiske genveje til at få indblik i online forhandlerens pålidelighed.