JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Læs mere
Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Læs mere
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Læs mere
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Læs mere
JET Elektronisk Varmeblæser 400V
3.900 kr.
Læs mere
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Læs mere
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Læs mere
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Læs mere
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Læs mere
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Læs mere
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Læs mere
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Læs mere
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Læs mere
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Læs mere
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Læs mere
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Læs mere
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Læs mere
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Læs mere
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Læs mere
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Læs mere
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Læs mere
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke regler butikken udsteder når du handler online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund skal man kende netbutikkens regningslinjer.
Der er variationer i prisen på billige varmeblæser hos de forskellige online byggekæder. En del fokuserer på gode tilbud, imens øvrige satser på faglig rådgivning. Du skal tænke over hvad du foretrækker.
For nogle er byggeprojekter lig med massevis af spørgsmål. Hermed er det en fordel at købe fra et online byggecenter, som tilbyder råd og vejledning til valg af varmeblæser.
Såfremt du skal have byggematerialerne nu og her eller bare har lyst til at blive fri for fragten, så kunne du med fordel køre produkterne på egen hånd. Det er særligt et alternativ i de store byggemarkeder.
Nogle byggemarkeder sælger et enormt udvalg af varer, hvorimod øvrige specialiserer sig i en specifik type af vare. Du kan tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange produkter at vælge fra, foruden blot varmeblæser.
Det er absolut ekstremt afgørende at vide, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke må du lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede firmaer, som kan give en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se som fordelagtigt.
De store byggekæder findes i hele landet, og pga. det har du valget om at købe online og fragte varerne på eget initiativ. Hermed kan du vælge at undvære leveringsgebyret, og tilmed få fat i varerne på kortere tid.
De gængse byggemarkeder forhandler produkter fra diverse leverandører, og pga. det kan du handle fra et bredt udvalg af varmeblæser online.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker er små firmaer, som oftest er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem understøtter du ved at købe varmeblæser online hos dem.
De fleste online nichebutikker har en dybdegående viden om deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andre produkter. Således kan du få en høj grad af kompetent hjælp fra personale som er eksperter i lige præcis varmeblæser.
Hovedparten af nichespecifikke netbutikker styrer selv produktionen af produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Ved køb direkte fra nicheforretningerne online er det muligt at få et ekstra godt tilbud.
De største byggecentre i Danmark

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og styres dagligt af omtrent 500 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og omfatter i dag flere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

varmeblæser silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger i dag mere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

varmeblæser jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og lønner i dag over 2.100 kollegaer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres i dag af over 2.300 ansatte i kædens 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

varmeblæser bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger nu cirka 1.000 personer i selskabets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 kollegaer i de 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

varmeblæser harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 kollegaer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag over 100 ansatte i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du bør aldrig nedprioritere dit eget helbred, så glem ej sikkerhedstøj som fx hoved- og fodbeklædning som beskytter dig mod eventuelle skader. Det er yderst relevant med fokus på dit velbefindende i byggeprojektet, i særdeleshed hvis du ikke har hjælp fra en fagperson.
2Husk at vurdere om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du skal fremskaffe assistance fra en fagmand til opstarten af byggeprocessen. Såfremt du benytter professionel hjælp kan du spare penge ved at at lede efter priser fra forskellige virksomheder.
3Inden du påbegynder byggeprocessen er det ret essentielt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Afhængigt af hvordan du bor kan der vise sig mange retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
4Der er rigelige mængder af guides og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Især YouTube giver rigelig gavnlig information, særligt når man søger på engelsk.
5Der præsenterer sig typisk overraskende udfordringer når det handler om omfattende opgaver, og følgelig vil det vise sig værdifuldt at man afsætter en god portion plads i kalenderen, som bidrager til at man kan føle sig ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
6Det er muligt at få offentligt tilskud til ombygninger. Det kan man få i tilfælde af at renoveringen bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af støtte beroer altså på at renoveringen har betydning for planeten.
7Ved opgaver udendørs har vind og vejr en betydningsfuld rolle. På grund af dette bør du jævnligt holde øje med vejrudsigten i den tid der er op til dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel går i gang med at piske ned nøjagtig som du er godt i gang med dit omfattende byggeprojekt.
8Det er fornuftigt at have et budget for renoveringen, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan blive rationelt at beskrive alle poster, og dernæst kortlægge eventuelle tilbud på dem én og én.
9Potentielt kan det vise sig meningsgivende at have de relevante materialer handlet ind i god tid før du kaster dig over dit arbejde. Du kunne med fordel sammenfatte en enkel note hvor der bør fremgå de materialer du skal bruge, og dernæst gennemgå materialerne, hvormed du kan føle dig overbevist om at du har styr på det.
10Godt forarbejde bliver metoden til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du anbefales at have en klar arbejdsplan, der dikterer hvilke gøremål der skal løses på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en nummerorden. Husk at være realistisk idet du udarbejder din handlingsplan.
11Du vil ikke undvære arbejdsredskaber. Det er uundværligt at du har det ved hånden inden du begynder på dit byggeprojekt. Desuden er det fordelagtigt at indkalkulere de tilhørende omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
12Det kan være nyttigt at indhente hjælp til ens byggeprojekt, ikke mindst når der er tale om omfangsrige arbejdsopgaver. Større byggerier gør krav på flere folk. Dertil vil det vise sig mere produktivt og mere interessant at dele arbejdet med andre.
De højest ratede byggekæder
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er meget betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er ualmindeligt overlegent. Scoren er regnet ud fra 19.208 meninger, hvor hele 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er virkelig beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som altså er kolossalt betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ualmindeligt beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt skal jeg vælge?

En del online forhandlere giver efterhånden et hav af forskellige billige leveringsmuligheder til varmeblæser. En favorit er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, så du selv kan hente dine produkter lige når det passer dig. Leveringsmetoden er jo ret simpel, og desuden tillige den mest prisbevidste leveringstype.

Du kunne alternativt forsøge at vælge afsending hjem til hvor du bor eller til dit arbejde. Denne viser sig beklageligvis en kende mindre billig, men ydermere ualmindeligt overkommelig ved køb af varmeblæser online. Den mest prisbevidste leveringstype vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne, som dog står og falder med at du lever lige ved internet webshoppens butikker, fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragttiden på varmeblæser er jo super vigtig forudsat du skal bruge dine nye varer inden for kort tid, så i det øjemed er det naturligvis passende at vi kigger nærmere på den forventede leveringstid ved varmeblæser. En hel del internet forhandlere – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på en række varenumre online, som trods alt regnes ud fra at transaktionen gennemføres inden et angivent tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få varen fikset forinden medarbejderne har fri.

En hel del outlets på nettet frembyder portofri levering på varmeblæser online, men i reglen er det under betingelse af at der købes for en konkret sum. I øvrigt skulle du udvælge den billigste leveringsudgave, der typisk vil være at få fragtmanden til at køre bestillingen til et afhentningssted.

Størstedelen af byggecentre foreslår click-and-collect hvor du handler billig varmeblæser hjemmefra og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Stark, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Davidsen. Byggemarkederne frembyder for eksempel klik-og-hent på varmeblæser i følgende byer:

Struer, Holbæk, Farum, Hvidovre, Jyllinge, Aarhus, Rønne, Rudersdal, Åbyhøj, Gladsaxe, Allerød, Søborg, Tårnby, Hobro, Værløse, Stenløse, Grenaa, Kalundborg, Køge, Solrød Strand, Ballerup, Varde, Hillerød, Frederiksværk, Hedensted, Hørsholm, Frederikssund, Virum, Nyborg, Dragør, Slagelse, Hedehusene, Frederikshavn, Aabenraa, Gentofte, Vordingborg, Vanløse, Ishøj, Brabrand, Hjørring, Skanderborg, Nærum, Brønshøj, Thisted, Odder, Haderslev, Odense, Sønderborg, Fredericia, Charlottenlund, Tilst, Silkeborg, Korsør, Glostrup, Helsingør, Vallensbæk, Herlev, Middelfart, Lillerød, Greve, Lyngby, Kolding, Horsens, Næstved, Aalborg, Herning, Valby, Randers, Nakskov, Ringsted, Brøndby, Roskilde, Højbjerg, Viborg, Taastrup, Haslev, Lystrup, Ølstykke, Kokkedal, Nørresundby, Holstebro, Esbjerg, Nykøbing Falster, Skive, Rødovre, Birkerød, Risskov, Svendborg, Vejle, Ikast, København, Brønderslev, Frederiksberg, og Albertslund, .

Afhentning for varmeblæser er en mulighed i alle regioner af Danmark: Sjælland (Falster, Østsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Vestsjælland, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland, Sydsjælland, Lolland), Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn).

Ved indkig i data fremstår det klart, at internetbrugere tit kigger efter bl.a. varmeblæser online og varmeblæser priser. Foruden dette oplever man typisk folk efterspørge eksempelvis billig varmeblæser, varmeblæser tilbud og køb varmeblæser, plus de store byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, 10-4, Jem og Fix og Silvan.

Priser på varmeblæser

Det er jo særligt smertefrit for almindelige dødelige at sammenholde priser på billige varmeblæser online hos diverse internet foretagender, og så har en lang række internet foretagender fundet det nødvendigt at stampe prisen på varmeblæser eftertrykkeligt, og derudover yde levering uden omkostninger.

Til gengæld kan det til hver en tid være smart at granske diverse e-shops efter tilbud og udsalg på varmeblæser online før du køber, således at man er skråsikker på at opnå den skarpeste pris. Se ikke bare hos de store byggekæder som Silvan, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Davidsen og Bauhaus.

Man bør trods alt være opmærksom på, at såfremt en e-butik sælger billige varmeblæser online til en udsalgspris som virker utrolig tiltalende, så kunne det ofte være en varsel om en falsk e-forhandler. Bestillinger med betalingskort er på den anden side omfavnet af en regel, der passer på en overfor uærlige online selskaber.

Vi tilråder generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du anvende et afdragstilbud fra fx ViaBill, forudsat du ønsker at klare prisen på varmeblæser over en længere periode. Det foreslåes normalt i niche netbutikker, men ikke de store byggecentre som for eksempel 10-4, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Davidsen og Harald Nyborg.

Når vi kigger i tendenserne fremstår det markant, at internetbrugere som regel efterspørger fx billig varmeblæser og køb varmeblæser. Derudover oplever man mange gange netshoppere søge for eksempel varmeblæser online, varmeblæser tilbud samt varmeblæser priser.

Analyser tidligere kunders synspunkter

Trustpilot tilbyder faktisk habile genveje til at gøre dig bekendt med forskellige forhenværende køberes observationer og af den grund rekommanderer vi, at du eftergår e-forhandlerens ratings inden du lægger din bestilling på billige varmeblæser online.

Facebook tilbyder dig tilsvarende visse fine chancer for at få kendskab til internet forretningens kundetilfredshed. Desuden ses en del internet foretagender hvor folk kan give en omtale af deres køb, som tilmed burde drages fordel af til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk shopper billige varmeblæser online på en e-shop kan man egentlig gennemløbe webbutikkens handelsbetingelser, men det er uden tvivl ikke videre interessant, særligt ved de kendte byggemarkeder som 10-4, Stark, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix.

En nem løsning kunne måske være at bemærke hvorvidt e-butikken er tilsluttet e-mærket, eftersom det burde være en sikkerhed for at netshoppen efterfølger de danske retningslinjer, udover at online forretningen løbende efterses af eksperter som mestrer vedtægterne på området.

Desuden tilbydes du chance for opbakning, når du udsættes for problemer ved din bestilling af varmeblæser. Ligeledes er det anbefalelsesværdigt at køber er opmærksom på de mest betydningsfulde vilkår der gælder for bestillingen af varmeblæser online, fx hvilken byttepolitik internet butikken garanterer.

Derfor er det ydermere essesentielt, at man stadig opbevarer sin ordremail, så man fremadrettet kan vidne om bestillingen af varmeblæser, uagtet om man har bestilt fra Davidsen, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Silvan eller Bygma.

Inge gav 5 stjerner

Alt var i orden

Inger Poulsen gav 4 stjerner

Super hurtig levering.

Lene A gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Jens Jørgensen gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

9 gode råd til din online shopping
1Det er jo efterhånden virkelig uproblematisk for købere at søge sig frem til priser online på billige varmeblæser fra forskellige butikker på nettet, og herved garanterer flertallet af butikker på nettet levering uden omkostninger. Til gengæld kan det alligevel vise sig rentabelt at sammenligne nogle forskellige internet virksomheder i Danmark efter tilbud inden du handler, sådan at man er sikret at skaffe sig den mest betalelige pris.
2En del webbutikker i Danmark tilbyder i dag et bredt udvalg af billige leveringsløsninger til varmeblæser. Den mest benyttede er for øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtformen er nemlig ultra overkommelig, samt oftest ligeledes den mest betalelige fragtløsning.
3Den mest letkøbte fragtmulighed er uden tvivl selv at hente varerne, men den løsning stiller krav om at du lever tæt på online forretningens hjemsted. Den løsning kan være ultra væsentlig i tilfælde af at man har behov for varmeblæser inden for få dage. Alternativt så frembyder flere internet handler portofri fragt, men tit er det under forudsætning af at man shopper for en konkret pris.
4Leveringshastigheden kan være ret så essentiel om vi står og skal bruge pakken lige om lidt, og af den grund er det ret så fornuftigt at vi finder den forventede leveringstid på varmeblæser. En del netshops i Danmark giver løfte om billig dag-til-dag fragt på mange af shoppens produkter, som alligevel nødvendiggør at bestillingen gennemføres forinden et angivent klokkeslæt.
5Flere online outlets yder portofri fragt på varmeblæser, men undertiden er det kun gældende hvis du shopper for et konkret beløb. Som alternativ må man gribe den mest letkøbte leveringsform, der i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe varerne til en pakkeshop. Leveringstypen er almindeligvis tillige temmelig ligetil. Den mindst kostelige leveringsmetode kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne.
6Vi går generelt ind for kortbestillinger eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af et regulativ, hvilket beskytter køberen overfor uægte internet forretninger. Som et alternativ kunne du benytte en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du foretrækker at afdrage omkostningerne over tid.
7Vi går generelt ind for at se nærmere på om e-handlen er e-mærket medlem, grundet at det burde være en antydning af at internet firmaet retter sig efter dansk lovgivning, foruden at e-forhandleren lejlighedsvis overvåges af fagmænd der kender til de gældende regulativer. Forud for at folk shopper billige varmeblæser hos en internet virksomhed kan man for at være sikker bese netbutikkens regler.
8Forud for at folk bestiller billige varmeblæser hos en online virksomhed kunne de egentlig granske e-butikkens vilkår, det er dog undertiden ikke særlig interessant. Tillige kan det anbefales at du er hensynstagende til de mest basale vedtægter der kan influere på handlen med billige varmeblæser online, til eksempel hvilken byttepolitik online shoppen benytter.
9Trustpilot præsterer flere fremragende muligheder for at analysere diverse eksisterende kunders iagttagelser og på grund af dette er det en hjælp, at du gennemsøger internet firmaets kritik forud for at du handler billige varmeblæser online. Facebook resulterer i på samme måde fuldkommen fine genveje til at få indblik i online virksomhedens kundetilfredshed.