Teng Tools værktøjstavle til arbejdsbord TC-PA01
875 kr.
Læs mere
Teng Tools værktøjstavle til arbejdsbord TC-PA02
970 kr.
Læs mere
Teng Tools værktøjstavle til arbejdsbord TC-PA03
755 kr.
Læs mere
Teng Tools Værktøjstavle til arbejdsbord TC-PA02
1.449 kr.
Læs mere
Værktøjstavle med lys til værktøjsbord BLIKA VBB/M-1.20
5.249 kr.
Læs mere
Værktøjstavle til værktøjsbord, 2.5 meter BLIKA
805 kr.
Læs mere
Værktøjstavle til værktøjsbord, 2 meter BLIKA
1.795 kr.
Læs mere
Værktøjstavle 1,5m BLIKA 940x1460mm
1.449 kr.
Læs mere
Værktøjstavle med lys til værktøjsbord BLIKA VBB/M-1.15
4.595 kr.
Læs mere
Værktøjstavle 1,5m BLIKA 474x1460mm
858 kr.
Læs mere
Værktøjstavle til værktøjsbord, 2.5 meter BLIKA
1.385 kr.
Læs mere
Værktøjstavle med lys til værktøjsbord BLIKA VBB/M-1.25
5.949 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskelle i priserne på billige værktøjstavle fra webshop til webshop. En del giver gode tilbud, og andre satser på et højt serviceniveau. Du skal forholde dig til hvad der for dig betyder mest.
Det er helt klart utrolig afgørende at tjekke, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du være nødt til at lede andre steder.
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med adskillige spørgsmål. Hermed kan det overvejes at vælge et online byggemarked, som kan give information omkring værktøjstavle.
Du bør vide hvilke betingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med bl.a. returnering. Derfor bør man tjekke butikkens regningslinjer.
Når du skal have dine byggematerialer med det samme eller bare vil slippe for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel hente produkterne på egen hånd. Det er især en mulighed hos de velkendte byggekæder.
Nogle byggekæder udbyder et stort sortiment af produkter, imens nogle er specialiserede i en bestemt varetype. Du bør gennemtænke hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i blandt, foruden bare værktøjstavle.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre udbyder varer fra en lang række forskellige specialbutikker, og som følge af dette kan du handle fra et bredt sortiment af værktøjstavle online.
De store byggemarkeder er udbredte og landskendte virksomheder, som kan give øget sikkerhed når man skal handle online. Dette vil nogle se fordele ved.
De udbredte byggecentre er tilgængelige i hele landet, og dermed har mange tilbuddet om at bestille online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Derigennem er der mulighed for at blive fri for fragtgebyret, og ovenikøbet have varerne hurtigere.

Nichewebshop

Størstedelen af nichebutikker på nettet står selv for produktion af varerne der sælges i de kendte byggemarkeder. Når du køber direkte fra nichebutikkerne online kan du forvente at få ekstra gode tilbud.
Alverdens webshops som sælger få produkter er ekstraordinært passionerede omkring deres varer, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Derigennem vil du få en høj grad af begavet vejledning fra ansatte som er specialister i netop værktøjstavle.
Diverse webshops i små nicher er små virksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis endda lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du køber værktøjstavle online på deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark
værktøjstavle silvan

Silvan blev dannet i 1968, og styres dagligt af omtrent 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og styres dagligt af mere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af omkring 2.300 personer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og lønner i dag i omegn af 2.000 mennesker i kædens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

værktøjstavle harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres i dag af omkring 2.000 personer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 mennesker i de 9 butikker. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

værktøjstavle jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 2.100 ansatte i de 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er i dag arbejdsgiver for flere end 100 mennesker i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

værktøjstavle bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 kollegaer i de 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 500 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det er en god idé at søge assistance til byggearbejdet, i særdeleshed ved vigtige ombygninger. Flere byggerier bør udføres af flere end en enkelt person. Ydermere vil det vise sig hurtigere og mere socialt når der er flere der bidrager.
2Der viser sig jævnligt overraskende udfordringer når det gælder krævende byggeprojekter, og herved vil det være betydningsfuldt at der er afsat rimelig tid i kalenderen, således at man kan være overbevist om at have tid nok til det.
3Det kan vurderes om du selv vil klare det hele, eller du skal sikre dig hjælp fra en fagperson til dele af det. Forudsat at du får assistance fra en professionel vil det ofte være fordelagtigt at indhente uforpligtende tilbud fra forskellige firmaer.
4Længe før du går i gang med byggeprojektet kan det vise sig højst vigtigt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Alt efter hvor du bor vil der være begrænsende regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
5Man bør under ingen omstændigheder gå ned på udstyr. Ofte vil det vise sig vigtigt at have udstyret ved hånden idet du igangsætter byggeriet. Det er desuden fordelagtigt at indkalkulere de her omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
6Planlægning er kilden til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du bør have en strømlinet strategi, der dikterer hvilke opgaver du vil løse på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være skarp når du udarbejder din arbejdsplan.
7I mange tilfælde vil det være vigtigt at udfærdige en budgetoversigt for istandsættelsen, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det vil blive en god idé at nedfærdige alle omkostninger, hvorefter man bør nedskrive online tilbud på dem en ad gangen.
8Man kan spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det får man i tilfælde hvor ombygningen er positivt for miljøet. Den økonomiske støtte forudsætter med andre ord at byggeprojektet forbedrer miljøet.
9Der er et stort udvalg af guides og videoer på diverse hjemmesider som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube kan hjælpe med enorme mængder anvendelig info, navnligt ifald man kigger i hele verden.
10Måske kan det blive værdifuldt at du har alle byggematerialer tilgængelige før du indleder projektet. Du får god gavn af at nedskrive en overskuelig indkøbsseddel som indeholder alle de ting du skal bruge, og så eftergå hvert eneste punkt, således at du er sikker på at du har husket alt.
11Du skal nødig negligere din sikkerhed, så glem ikke beklædning bl.a. sikkerhedshjelm som hjælp imod mulige risici. Det er smart med fokus på din sikkerhed i arbejdet, i særdeleshed ifald du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
12Ved projekter udenfor kan vejret få en stor rolle. På grund af dette skal du jævnligt tage notits af femdøgnsprognosen lige før arbejdets start, så det ikke ganske ubelejeligt starter med at vælte ned når du netop står midt i dit omfattende byggeprojekt.
De mest vellidte byggemarkeder
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er yderst overlegent. Vurderingen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % giver 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er yderst godt arbejde. Vurderingen er baseret på 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 8 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som klart er utrolig overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med toprating, og kun 4 % giver den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som altså er ualmindeligt overlegent. Karakteren er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % giver toprating, og bare 2 % har givet bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er usædvanligt overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken fragttype skal jeg vælge?

En hel del internet firmaer tildeler efterhånden et bredt udvalg af billige former for fragt til værktøjstavle. En af de mest almindelige er i øjeblikket levering til et afhentningssted, og så afhenter du blot varerne når det passer ind i din kalender. Denne er altså virkelig ligetil, og i mange tilfælde endda den mindst kostelige leveringsmetode.

Du burde tillige tænke over at vælge at få leveret hjem til dig eller ud til din arbejdsplads. Fragtløsningen viser sig gerne lidt mere pebret, men tillige meget smart ift. værktøjstavle online. Den prisbilligste mulighed for fragt vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne, som dog er betinget af at du er tæt på online webshoppens byggecenter, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på værktøjstavle er naturligvis rigtig bestemmende hvis man står og skal bruge din ordre omgående, og herved er det aldeles centralt at du besigtiger tidshorisonten for levering for værktøjstavle. Masser af internet shops – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – tilbyder billig dag-til-dag levering på en hel del produkter online, men som ikke desto mindre tager udgangspunkt i at ordren køres igennem tidligere end et aftalt klokkeslæt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få produkterne på posthuset før personalet har fri.

Nogle e-forhandlere byder på levering uden omkostninger på værktøjstavle online, men for det meste kræves det at der shoppes for en konkret pris. Derudover skulle man udse dig den mest betalelige mulighed for fragt, som tit vil blive at få dem til at levere bestillingen til en pakkeshop.

Mange webbutikker tildeler click-and-collect hvor man køber billig værktøjstavle på nettet og afhenter i butikken. Eksempelvis 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Stark, Jem og Fix, XL-Byg og Bauhaus. Byggemarkederne frembyder for eksempel afhentning af værktøjstavle i følgende områder:

Vejle, Horsens, Aabenraa, Skive, Hedehusene, Greve, Nakskov, Slagelse, Fredericia, Odense, Taastrup, Værløse, Frederiksværk, Vordingborg, Holstebro, Thisted, Svendborg, Struer, Tårnby, Randers, Herlev, Esbjerg, Grenaa, Ishøj, Gladsaxe, Valby, Tilst, Albertslund, Herning, Lyngby, Frederikssund, Birkerød, Brønshøj, Vallensbæk, Hvidovre, Varde, Vanløse, Odder, Ringsted, Skanderborg, Nyborg, Jyllinge, Ballerup, Allerød, Rønne, Helsingør, Silkeborg, Haderslev, Rudersdal, Virum, Haslev, Holbæk, Brønderslev, Brabrand, Åbyhøj, Næstved, Roskilde, København, Hillerød, Nørresundby, Ikast, Risskov, Ølstykke, Middelfart, Lillerød, Hjørring, Viborg, Glostrup, Sønderborg, Kolding, Aalborg, Køge, Korsør, Solrød Strand, Søborg, Nærum, Charlottenlund, Højbjerg, Farum, Brøndby, Frederikshavn, Hedensted, Kalundborg, Hørsholm, Gentofte, Frederiksberg, Nykøbing Falster, Stenløse, Dragør, Hobro, Aarhus, Kokkedal, Rødovre, og Lystrup, .

Click-and-collect for værktøjstavle er en mulighed i samtlige dele af landet: Sjælland (Bornholm, Sydsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Amager, Nordsjælland, Vestsjælland, Lolland, Falster), Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn).

Når man kigger i tendenserne fremstår det markant, at internet shoppere som regel efterspørger eksempelvis værktøjstavle online og værktøjstavle tilbud. Derudover oplever man tit netshoppere lede efter blandt andet billig værktøjstavle, køb værktøjstavle samt værktøjstavle priser, foruden de velkendte byggemarkeder som 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Stark og Bauhaus.

Spar penge på værktøjstavle

Det har vist sig at være særdeles fremkommeligt for almindelige dødelige at lave prissammenligning på billige værktøjstavle online hos forskellige online outlets, og derfor har utallige firmaer på nettet set sig tvunget til at sænke salgspriserne på værktøjstavle markant, og endda love gratis fragt.

Til gengæld kan det stadigvæk vise sig rentabelt at checke visse e-handler efter billige priser på værktøjstavle online inden du placerer ordren, sådan at man er på den sikre side med at opnå den mest attraktive pris. Kig ikke kun på de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg og Bygma.

Du må alligevel være obs på, at ifald en online butik markedsfører billige værktøjstavle online til en pris som kan virke helt fantastisk billig, så er det tit være en indikation på en uoprigtig e-handler. Kortbestillinger er ikke desto mindre inkluderet i en lov, der sikrer folk imod snydagtige outlets på nettet.

Vi slår generelt et slag for køb med kort eller MobilePay. Som et alternativ bør du overveje et afbetalingstilbud som fx ViaBill, når du foretrækker at klare betalingen af værktøjstavle af flere omgange. Dette foreslåes ofte hos niche netbutikker, men sjældent de gængse byggekæder som eksempelvis Stark, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Davidsen og Harald Nyborg.

Når vi kigger i tendenserne fremstår det tydeligt, at folk jævnligt kigger efter for eksempel billig værktøjstavle og værktøjstavle online. Foruden dette oplever man som regel mennesker søge fx køb værktøjstavle, værktøjstavle tilbud og værktøjstavle priser.

Læs tidligere brugeres vurderinger

Trustpilot frembringer evigt passende muligheder for at gennemgå adskillige andre køberes observationer og af den grund er det godt, at du kigger nærmere på e-shoppens ratings forud for at du køber billige værktøjstavle online.

Facebook tilbyder ligeledes fuldstændig fornemme metoder til at få indsigt i e-firmaets troværdighed. Tilmed møder vi mange shops på nettet hvor du kan notere en anmeldelse af virksomhedens service, som tillige bør anvendes til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Før folk bestiller billige værktøjstavle online i en internet virksomhed burde man når alt kommer til alt bese shoppens regler, det er dog i mange tilfælde ikke videre spændende, særligt hos de udbredte byggekæder som 10-4, Bygma, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Stark og Jem og Fix.

En anden mulighed kunne derfor være at tjekke om netshoppen er e-mærke godkendt, siden det burde være en tilkendegivelse af at netbutikken opfylder de danske retningslinjer, udover at internet forhandleren ofte kontrolleres af fagfolk der har indsigt i bestemmelserne på området.

Desuden får du mulighed for opbakning, hvis du udsættes for dilemmaer ved dit indkøb af værktøjstavle. Udover dette er det prisværdigt at man er på vagt for de mest aktuelle vilkår der har indflydelse på bestillingen af værktøjstavle online, som fx den ombytningsret online butikken lover.

På grund af dette er det også relevant, at man altid bibeholder sin ordrekvittering, så man til enhver tid kan bekræfte sit køb af værktøjstavle, uagtet om man bestiller hos Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Silvan, 10-4, XL-Byg eller Jem og Fix.

Michael N gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Lars C gav 4 stjerner

Bliver leveret til dato

Tina I gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Per P gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

9 tips til online shopping
1Den prisbilligste slags levering vil altid være at hente pakken selv, hvilket afhænger af at du befinder dig nær internet shoppens arbejdslager. Den leveringsmodel er naturligvis yderst essentiel når man skal bruge værktøjstavle nu og her. Alternativt så garanterer visse online virksomheder portofri fragt, men ofte er det så præmissen at du handler for en præcis sum.
2Leveringsdygtigheden er særdeles relevant i tilfælde af at vi skal bruge pakken inden for få dage, og i det øjemed er det skam meningsfuldt at vi studerer den anslåede leveringsdato for værktøjstavle. En række internet forhandlere stiller udsigt til billig 1 dags fragt på deres favorit produkter, som kræver at ordren køres igennem inden et angivent tidspunkt.
3Før folk køber billige værktøjstavle i en internet butik behøver man altid gøre sig bekendt med indholdet af shoppens handelsvilkår, det er dog typisk et tidskrævende arbejde. Tilsvarende anbefales det at man er klar over de mest centrale regler der har indflydelse på købet af billige værktøjstavle online, som for eksempel hvilken byttepolitik e-forretningen har.
4Generelt tilråder vi køb med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er indbefattet af en lov, hvilket bistår køber imod uærlige e-butikker. Alternativt kunne du drage nytte af en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, såfremt du foretrækker at afdrage pengene over en periode.
5Adskillige online webshops foreslår nu til dags et bredt udvalg af billige leveringsløsninger til værktøjstavle. Den mest moderne er for øjeblikket afhentningssteder, hvor det er muligt at hente ordren på et valgfrit tidspunkt. Den er altså vældig smart, samt ofte endda den billigste leveringsmåde.
6Enkelte butikker på nettet præsterer gratis levering på værktøjstavle, men ofte er det så nødvendigt at der shoppes for en bestemt pris. Desuden kan man snuppe den mest letkøbte fragtmulighed, der gerne er at få fragtmanden til at bringe bestillingen til en pakkeshop. Leveringsformen viser sig ofte endvidere rigtig smertefri. Den mest betalelige løsning kan ikke benægtes at være selv at hente varerne.
7Generelt foreslår vi at finde ud af om internet virksomheden er tilsluttet e-mærket, fordi det bør være en erklæring om at e-forretningen føjer de danske retningslinjer, udover at netbutikken en gang i mellem vurderes af fagfolk der har ekspertise inden for reglerne. Forud for at nogen shopper billige værktøjstavle i en netshop bør man i reglen have øje for netbutikkens handelsvilkår.
8Det er ret så overkommeligt for almindelige dødelige at sammenligne priser online på billige værktøjstavle på tværs af firmaer på nettet, og derved yder flertallet af online forhandlere gratis levering. Trods dette kan det alligevel blive udbytterigt at besigtige nogle enkelte firmaer på nettet efter udsalg og tilbud forinden du shopper, således at man ikke er i tvivl om at opnå den skarpeste pris.
9Trustpilot forærer dig fuldt ud gavnlige muligheder for at efterse ret mange eksisterende køberes iagttagelser og derfor tilrådes det, at du udforsker online forhandlerens omtaler forud for at du køber billige værktøjstavle online. Facebook resulterer i tilsvarende forholdsvis værdifulde muligheder for at få indtryk af online forhandlerens popularitet.