Teng Tools Rygsæk værktøjstaske TCSB
1.075 kr.
Læs mere
Teng Tools værktøjstaske TCSB16
1.026 kr.
Læs mere
Værktøjstaske Eclipse montør/elektrikker
798 kr.
Læs mere
Værktøjstaske rygsæk tcsb
883 kr.
Læs mere
Værktøjstaske Stanley 1 93 950
428 kr.
Læs mere
Værktøjstaske Stanley 1 93 951
596 kr.
Læs mere
Værktøjstaske Stanley 1 93 955
851 kr.
Læs mere
Værktøjstaske c550
1.605 kr.
Læs mere
Værktøjstaske Stanley Fatmax 1 94 231
779 kr.
Læs mere
Værktøjstaske Teng Tools TCSB16
1.027 kr.
Læs mere
BATO Værktøjstaske Small 400mm-16"
349 kr.
Læs mere
BATO Værktøjstaske Large 22" med plastbund
559 kr.
Læs mere
BATO Værktøjstaske "Trolley" med teleskopgreb
999 kr.
Læs mere
Stanley Multifunktions-værktøjstaske 16"
300 kr.
Læs mere
Stanley Lukket Værktøjstaske 40 Cm
250 kr.
Læs mere
Værktøjstaske PACKOUT 40cm Milwaukee
1.695 kr.
Læs mere
Værktøjstaske med lommer ProBuilder Tool Bag
120 kr.
Læs mere
Værktøjstaske Raaco ToolBag Pro 20"
749 kr.
Læs mere
Værktøjstaske med trolley Raaco Tool Trolley
1.395 kr.
Læs mere
Værktøjstaske Fatmax 12" Stanley 1-93-952
416 kr.
Læs mere
Værktøjsvogn Pro 23" Stanley 1-95-621
1.485 kr.
Læs mere
Værktøjstaske med lommer Bahco 3100TB
415 kr.
Læs mere
Stanley Åben Værktøjstaske 40 Cm
350 kr.
Læs mere
Værktøjstaske med værktøj Kreator 47 dele
527 kr.
Læs mere
Værktøjstaske Raaco ToolBag Pro 24"
879 kr.
Læs mere
Værktøjstaske med låg og savholder NoviPro
850 kr.
Læs mere
Værktøjstaske ProBuilder 50 cm
199 kr.
Læs mere
Værktøjstaske NoviPro Flexi Openbag 19"
686 kr.
Læs mere
Værktøjstaske Raaco ToolBag Pro 16"
699 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre præsterer et stort udvalg, hvorimod andre er specialiserede i en enkelt varetype. Du kan bestemme om det er essentielt for dig at du har mange forskellige varer at vælge i mellem, foruden blot værktøjstaske.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med talrige spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at bestille ved en netbutik, som kan give sparring og vejledning omkring værktøjstaske.
Det er selvfølgelig super vigtigt at se, hvorvidt den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke bør du overveje at vælge et andet.
Hvis du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot vil undgå leveringsgebyret, så kunne du tænke over at fragte varerne på egen hånd. Dette er navnligt en mulighed i de store byggekæder.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige værktøjstaske fra webshop til webshop. Nogle fokuserer på gode priser, imens andre vil have faglig rådgivning. Du bør tænke over hvad du vurderer er vigtigst.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende for dit køb online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returret. Derfor skal man kende byggemarkedets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder udbyder varer fra forskellige leverandører, og dermed har du mulighed for at købe fra et stort sortiment af værktøjstaske online.
De gængse byggekæder finder du mange steder i landet, og af den grund har folk adgang til at købe online og transportere varerne selv. Derfor har man mulighed for at slippe for leveringsomkostningen, og endda have produkterne på kortere tid.
De store byggemarkeder er etablerede og almenkendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed når man skal købe online. Det kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Diverse nicheforretninger på nettet er producenter af de produkterne der forhandles i de store byggecentre. Når du køber direkte på disse nichewebshops online er det muligt at få ekstra gode tilbud.
Hovedparten af specialiserede netshops er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne sågar lokalt nær dig. Disse hjælper du idet du køber værktøjstaske online på deres hjemmeside.
Hovedparten af nicheforhandlere har en dyb forståelse for deres varer, da de kun sælger disse produkter. Altså kan du få super konstruktiv rådgivning fra medarbejdere med ekspertviden i lige præcis værktøjstaske.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
værktøjstaske silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres nu af mere end 1.000 medarbejdere i forretningens 41 byggecentre. Silvan tilstræber billige priser til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 kollegaer i selskabets 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og omfatter i dag over 500 medarbejdere i deres 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er nu arbejdsplads for ca. 100 mennesker i firmaets 6 varehuse. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

værktøjstaske harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 mennesker i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

værktøjstaske jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 2.100 kollegaer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

værktøjstaske bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for mere end 2.300 personer i firmaets 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag over 2.000 mennesker i forretningens 72 varehuse. Stark har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Muligvis kan det blive værdifuldt at du har de presserende bygningsmaterialer handlet ind før du kaster dig over eksekveringen. Du har fordel af at udfærdige en overskuelig oversigt hvor der bør fremgå alt der bliver brug for, og så eftergå materialerne, hvormed du kan føle dig tryg ved at alt er som det skal være.
2Du kan finde alverdens hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes inspiration i. Specielt YouTube faciliterer rigelig udbytterig information, navnligt hvis du søger på engelsk.
3Du burde måske tænke over om byggeriet kan klares alene, eller du må fremskaffe professionel assistance til delelementer af byggeprocessen. Hvis du anskaffer professionel assistance vil det normalt være en god idé at lede efter prisoverslag fra forskellige håndværkere.
4Typisk vil det være fundamentalt at udarbejde en budgetoversigt for dit projekt, så du har kontrol over udgifterne. Det bør være fornuftigt at nedfærdige alle udgiftsposter, og bagefter finde frem til eventuelle tilbud på dem én og én.
5Du skal aldrig nogensinde undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ej sikkerhedsbeklædning som eksempelvis hjelm og sko der sikrer dig imod potentielle risici. Det er essentielt at du har styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, i særdeleshed hvis du ikke får eksperthjælp.
6I nogle tilfælde kan man hente tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det fås hvis projektet bidrager positivt til miljøet. Den økonomiske støtte er altså afhængig af at ombygningen har betydning for planeten.
7Det kan vise sig nyttigt at få assistance til arbejdet, ikke mindst ved større byggeprocesser. Omfangsrige ting bør udføres af flere end en enkelt person. Desuden viser det sig hurtigere og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
8Godt forarbejde vedbliver at være metoden til succes med dit arbejde. Du er nødt til at lave en gennemarbejdet køreplan, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, og derudover en kronologisk orden. Det anbefales at være konkret når du nedskriver din handlingsplan.
9Ved udendørs opgaver kan vind og vejr få en essentiel rolle. Af den årsag kan du regelmæssigt undersøge vejrberetningerne i forbindelse med projektets start, så du undgår at det uanmeldt begynder at piske ned bedst som du er gået i gang med dit avancerede byggeprojekt.
10Inden du iværksætter byggeprojektet er det ufatteligt centralt at man sikrer sig, at projektet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din boligtype vil der gælde en række retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
11Du må for alt i verden ikke undvære udstyr. Typisk kan det være vigtigt at have udstyret til disposition inden du igangsætter arbejdet. Det er i øvrigt fordelagtigt at medregne de medfølgende omkostninger i budgettet.
12Der viser sig næsten altid uventede problemstillinger i tilfælde med omfattende byggeprojekter, og som følge heraf kan det være meningsfuldt at man afsætter god nok tid i planen, som er vigtigt for at man føler sig selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
Danskernes foretrukne byggeshops
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er kolossalt godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er absolut flot. Ratingen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 8 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er yderst godt arbejde. Ratingen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som uden tvivl er absolut flot. Bedømmelsen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % giver maksimum point, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er yderst flot. Scoren er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % giver maksimum point, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

En hel del e-shops frembyder nu om dage et hav af forskellige billige fragttyper til værktøjstaske. En af de populære er i dag at få sendt til en pakkeshop, som gør at du kan hente de bestilte produkter lige når det passer dig. Fragtmuligheden er altså ekstremt praktisk, og mange gange derudover den mest prisbevidste leveringsversion.

Du kan på samme måde prøve at vælge at få leveret hjem til dig privat eller ud til dit arbejde. Muligheden viser sig i mange tilfælde en lille smule mere pebret, men tillige ualmindeligt overkommelig med værktøjstaske online. Den billigste leveringsmodel vil dog altid være at hente pakken selv, som desværre nødvendiggør at du er tæt på online webshoppens butikker, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på værktøjstaske kan i nogle tilfælde være ret så essentiel når du har behov for ordren om kort tid, og af den grund er det faktisk fornuftigt at man studerer den estimerede leveringstid for værktøjstaske. En del internet handler – herunder Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – reklamerer med billig 1 dags levering på mange varenumre online, men glem ikke at det er forudsat at handlen gemmenføres før et aftalt tidspunkt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt på posthuset før de lageransatte har fyraften.

En hel del online forretninger præsterer fragt uden beregning på værktøjstaske online, men i reglen kun såfremt der aftages for en konkret pris. Ellers bør man udse dig den mest billige form for levering, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at levere dine varer til en pakkeshop.

Temmelig mange netshops yder klik-og-hent hvor du køber billig værktøjstaske på nettet og selv henter i byggecenteret. Fx Bygma, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan og 10-4. De tilbyder fx click-and-collect på værktøjstaske i disse områder:

Hørsholm, Grenaa, Struer, Korsør, Fredericia, Esbjerg, Gentofte, Charlottenlund, Viborg, Allerød, Taastrup, Valby, Farum, Risskov, Højbjerg, Lillerød, Albertslund, Skanderborg, Thisted, Skive, Værløse, Roskilde, Nærum, Hobro, Nakskov, Odense, Ringsted, Hedensted, Herning, Ølstykke, Nyborg, Hillerød, Åbyhøj, Vordingborg, Kokkedal, Svendborg, Tilst, Herlev, Vallensbæk, Stenløse, Nykøbing Falster, Aalborg, København, Brøndby, Ishøj, Helsingør, Brabrand, Rødovre, Sønderborg, Brønshøj, Middelfart, Hjørring, Kolding, Brønderslev, Frederikshavn, Jyllinge, Søborg, Vejle, Haslev, Virum, Aarhus, Ikast, Rønne, Køge, Birkerød, Gladsaxe, Holbæk, Frederiksberg, Haderslev, Nørresundby, Holstebro, Hedehusene, Solrød Strand, Kalundborg, Odder, Aabenraa, Tårnby, Lystrup, Glostrup, Dragør, Randers, Rudersdal, Hvidovre, Silkeborg, Lyngby, Frederiksværk, Næstved, Varde, Ballerup, Frederikssund, Slagelse, Horsens, Vanløse, og Greve, .

Click-and-collect for værktøjstaske er muligt i alle områder af landet: Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Hovedstaden, Lolland, Amager, Nordsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Falster).

Ved indkig i søgedata fremstår det tydeligt, at internet shoppere jævnligt leder efter bl.a. værktøjstaske priser og værktøjstaske tilbud. Man ser derudover mange gange folk kigge efter blandt andet billig værktøjstaske, køb værktøjstaske samt værktøjstaske online, foruden de velkendte byggemarkeder som Silvan, Stark, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bauhaus og Harald Nyborg.

Gode priser på værktøjstaske

Det er i dag meget fleksibelt for os alle at sammenligne tilbud på billige værktøjstaske online fra forskellige butikker på nettet, og altså har de fleste online varehuse været presset til at at nedskære prisen på værktøjstaske betragteligt, og derudover love gratis fragt.

Dog kan det imidlertid være gunstigt at besigtige nogle forretninger på nettet efter udsalg og tilbud på værktøjstaske online inden du handler, så du er skudsikker på at antage den prisbilligste pris. Kig ikke bare på de velkendte byggecentre som 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, XL-Byg og Davidsen.

Man bør alligevel være klar over, at såfremt en internet forhandler reklamerer billige værktøjstaske online til en pris der virker mystisk lav, er det tit være et signal om en svindel e-handler. Betalinger med kort er på den anden side en del af en anordning, hvilket værner dig imod snydagtige internet outlets.

Vi tilråder generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du vælge et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, når du gerne vil afdrage prisen på værktøjstaske over et længere tidsrum. Det fås som regel i specialiserede webshops, men sjældent de gængse byggecentre som fx Silvan, Bauhaus, Davidsen, Stark, Bygma, 10-4, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Når man ser på statistikkerne er det markant, at mennesker ofte efterspørger fx værktøjstaske tilbud og køb værktøjstaske. Foruden dette ser vi typisk netshoppere kigge efter fx værktøjstaske priser, billig værktøjstaske og værktøjstaske online.

Kig på tidligere kunders oplevelser

Trustpilot fremskaffer ret så solide muligheder for at gennemsøge diverse andre konsumenters reflektioner og derfor anbefaler vi, at du gennemgår online virksomhedens kritik forinden du lægger din bestilling på billige værktøjstaske online.

Facebook genererer ydermere visse sikre metoder til at få indsigt i internet forretningens kundetilfredshed. Herinde ses nogle butikker på nettet som gør det muligt at sammensætte en evaluering af virksomhedens service, som tilmed bør udnyttes til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Forinden nogen bestiller billige værktøjstaske online i en e-forhandler behøver man principielt se på butikkens regler, dog er det bare et tidskrævende projekt, især hos de udbredte byggecentre som Silvan, Bygma, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Stark.

Et nemt alternativ er at kigge om online virksomheden er godkendt af e-mærket, hvilket bør være en indikator for at e-butikken retter sig efter de officielle danske regler, og at e-butikken rutinemæssigt revideres af fagmænd som har nøje kendskab til vilkårene på området.

Det er en rigtig god chance for at blive assisteret, for så vidt du forvoldes besvær i forbindelse med din handel med værktøjstaske. Herudover slår vi et slag for at kunden er omhyggelig omkring de elementære regler der gælder for købet af værktøjstaske online, for eksempel den ombytningsret virksomheden har.

På grund af dette er det også vigtigt, at man når som helst beholder ens faktura e-mail, således man i fremtiden kan bevidne købet af værktøjstaske, uanset om man køber fra Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Stark, Davidsen eller 10-4.

Inger Christiansen gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Hanne gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Morten E gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Per Poulsen gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

9 gode råd til online indkøb
1Generelt foreslår vi at kigge om netbutikken er e-mærket, da det skulle være et signal om at online webshoppen efterkommer de danske regler, tillige med at internet forhandleren nu og da evalueres af specialister der kender til de gældende bestemmelser. Forud for at folk shopper billige værktøjstaske hos en online webshop behøver man i og for sig bese webbutikkens betingelser.
2Fragtperioden er selvfølgelig virkelig udslagsgivende forudsat du absolut skal bruge dine nye produkter lige om lidt, og i det øjemed er det virkelig passende at vi ser den forventede leveringstid på værktøjstaske. Masser af online webshops giver billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste af deres varenumre, men vær på vagt da det kræver at handlen laves før et aftalt klokkeslæt.
3Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af et reglement, hvilket dækker folk imod svindlende internet forretninger. Som alternativ burde du drage nytte af en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, hvis du agter at afbetale prisen af flere omgange.
4Før nogen handler billige værktøjstaske i en e-butik burde de på en vis måde gennemløbe forhandlerens handelsbetingelser, det er dog i mange tilfælde ikke videre spændende. Tillige stiller vi forslag om at køber er hensynstagende til de fundamentale vilkår der kan influere på handlen med billige værktøjstaske online, som fx hvilken ombytningsret online webshoppen lover.
5Trustpilot forærer dig sådan set fornemme muligheder for at tyde en række tidligere brugeres omtaler og derfor kan det være til hjælp, at du gransker online forhandlerens omtaler forud for at du køber billige værktøjstaske online. Facebook fører til på samme måde en lang række solide metoder til at få kendskab til webbutikkens pålidelighed.
6Nogle få internet outlets yder fragt uden betaling på værktøjstaske, men i mange tilfælde er det påkrævet at du aftager for en konkret pris. I øvrigt skulle du snuppe den prisbilligste leveringsversion, som tit er at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til et udleveringssted. Løsningen viser sig gennemsnitligt derudover rigtig smart. Den mest betalelige mulighed for fragt er dog at du selv henter ordren.
7Det er jo efterhånden ualmindeligt smertefrit for forbrugerne at finde de bedste priser online på billige værktøjstaske fra flere netshops, og altså præsterer flertallet af internet butikker portofri fragt. Dog kan det stadigvæk blive lønnende at sammenholde en række netbutikker efter tilbud og rabat forud for at du køber, sådan at man er skudsikker på at skaffe sig den bedste pris.
8De fleste e-forretninger giver nu om stunder mange forskellige billige muligheder for levering til værktøjstaske. En sikker vinder er for nærværende pakkeshops, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine nye produkter når du har tid. Leveringsmetoden er nemlig ultra problemfri, samt mange gange desuden den billigste metode til levering.
9Den mest letkøbte mulighed for levering vil til enhver tid være selv at hente pakken, men den mulighed betinges af at du opholder dig lige ved e-butikkens hjemsted. Den type af levering er selvfølgelig meget bestemmende såfremt vi har behov for værktøjstaske nu og her. Alternativt så frembyder en hel del internet butikker levering uden betaling, men i mange tilfælde kun såfremt man handler for et fastslået beløb.