Teng Tools værktøjssæt 2 dele TTXMB02
619 kr.
Læs mere
Teng Tools værktøjssæt SC01 med 110 dele værktøj
6.295 kr.
Læs mere
Teng Tools Værktøjssæt - Topnøglesæt 3/8" T3848
2.695 kr.
Læs mere
Teng Tools Værktøjssæt - Topnøglesæt TM106
2.049 kr.
Læs mere
Teng Tools værktøjssæt med 67 dele T3867
2.895 kr.
Læs mere
Teng Tools Værktøjssæt
2.495 kr.
Læs mere
Teng Tools værktøjssæt EVA TCMME09B med 280 dele værktøj
9.595 kr.
Læs mere
Teng Tools værktøjssæt med 7 dele TEFMB7
1.195 kr.
Læs mere
Teng Tools værktøjssæt TC183NF med 183 dele
8.800 kr.
Læs mere
Teng Tools værktøjssæt TC8140NF med 140 dele
8.595 kr.
Læs mere
Teng Tools værktøjssæt med 28 dele TTESP28
1.725 kr.
Læs mere
Teng Tools Værktøjssæt - Topnøglesæt 1/4" & 1/2" TM095
2.895 kr.
Læs mere
Teng Tools værktøjssæt TTPS09 med 9 dele værktøj
998 kr.
Læs mere
Teng Tools værktøjssæt med 25 dele TTEPS25
1.495 kr.
Læs mere
Teng Tools værktøjssæt T1268 med 68 dele
1.995 kr.
Læs mere
Teng Tools værktøjssæt TM079E med 79 dele værktøj
1.949 kr.
Læs mere
BATO Værktøjssæt 99 dele. 3 skuffer.
2.748 kr.
Læs mere
BATO Værktøjssæt Kombi. EVA 1/1. 8919
1.249 kr.
Læs mere
BATO Værktøjssæt Kombi. EVA 1/1. 8921
1.935 kr.
Læs mere
BATO værktøjssæt med 132 dele. Inkl. alukuffert. 1125
2.244 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt meget relevant at vide, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være tvunget til tjekke de andre.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Hermed kan du med fordel vælge et online byggecenter, som tilbyder sparring omkring værktøjssæt.
Hvis du skal bruge byggematerialerne nu og her eller blot vil blive fri for fragtomkostningen, så kunne du tænke over at fragte produkterne på eget initiativ. Dette er især en mulighed i de velkendte byggekæder.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige værktøjssæt fra webshop til webshop. Enkelte fokuserer på de bedste tilbud, imens øvrige tilbyder service. Du må gennemtænke hvad der for dig betyder mest.
Flere byggekæder sælger et enormt produktsortiment, hvorimod øvrige fokuserer på en specifik type af vare. Du skal forholde dig til hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange varer at vælge i blandt, foruden blot værktøjssæt.
Du bør have fokus på hvilke regler butikken udsteder når du bestiller online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor bør man læse webshoppens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre køber produkter fra mange forskellige specialbutikker, og dermed kan du shoppe fra et stort udvalg af værktøjssæt online.
De store byggecentre er udbredte og kendte butikker, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De gængse byggecentre er fysisk til stede i hele landet, og derfor har de fleste mulighed for at bestille online og køre produkterne personligt. Som følge af det kan du undgå fragten, og endda have varerne lige nu.

Nichewebshop

Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment har en stor passion for deres produkter, da de udelukkende sælger disse produkter. På grund af det kan du opleve mere kompetent sparring fra nogle der er eksperter i netop værktøjssæt.
Størstedelen af online nichebutikker producerer selv produkterne som byggermarkederne forhandler. Idet du køber direkte fra disse nichewebshops online kan du forvente at få skarpere priser.
Størstedelen af webshops som fokuserer på en enkelt niche er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde er danske, eventuelt sågar lokalt nær dig. Disse bidrager du til når du bestiller værktøjssæt online på deres hjemmeside.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
værktøjssæt silvan

Silvan kom frem i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 mennesker i forretningens 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og omfatter i dag i omegn af 2.000 kollegaer i selskabets 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

værktøjssæt jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag flere end 2.100 mennesker i deres 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 personer i kædens 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger nu cirka 100 mennesker i forretningens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

værktøjssæt bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af omkring 1.000 medarbejdere i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

værktøjssæt harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og lønner i dag cirka 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres nu af i omegn af 500 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 personer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du har adgang til ekstremt mange hjælpeartikler og videoer på internettet som der kan findes hjælp i. Især YouTube kan hjælpe med en masse nyttig information, i særlig grad hvis man kigger i hele verden.
2Typisk vil det være betydningsfuldt at nedskrive en budgetoversigt for byggeriet, så du har kontrol over omkostningerne. Det kan være sundt at dokumentere samtlige udgifter, og så søge sig frem til mulige tilbud på hver eneste af dem.
3Før du opstarter byggeprocessen kan det vise sig vildt værdifuldt at være sikker på, at dit projekt overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der vise sig begrænsende retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
4Nogle gange kan man spørge om offentligt tilskud til renoveringer. Det fås i tilfælde hvor renoveringen bidrager positivt til klimaet. Af få støtte kræver med andre ord at ombygningen påvirker planeten.
5Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan hente hjælp fra en professionel til opstarten af projektet. Forudsat at du tager imod assistance fra en fagperson vil det ofte være fornuftigt at få tilbud fra flere leverandører.
6Der viser sig uden tvivl utidige bump på vejen i tilfælde med store opgaver, og som følge heraf vurderes det essentielt at man har afsat betragtelig plads i handlingsplanen, som gør at man er tryg ved at nå i mål.
7Det er betydningsfuldt at have de relevante materialer parat på forhånd inden du går i gang med eksekveringen. Du har god gavn af at udarbejde en punktforms note indeholdende hver eneste ting du får brug for, og så efterse hvert enkelt punkt, hvormed du er tryg ved at alt er på sin plads.
8Planlægning vedbliver at være vejen til at lykkes med dit byggeprojekt. Du anbefales at liste en gennemarbejdet tidsplan, som viser hvilke opgaver der laves hvornår, samt en tilhørende prioriteringsliste. Husk at være realistisk idet du nedskriver din dagsorden.
9For udendørs projekter har vejret meget at sige. Derfor må du hyppigt tage et kig på vejrudsigten i forbindelse med byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke pludselig starter med at vælte ned absolut lige når du er godt i gang med dit omfattende byggeprojekt.
10Det kan være til god gavn at få assistance til byggeprocessen, hovedsageligt ved vigtige byggeprojekter. Nogle byggeprojekter kræver flere mennesker. Endvidere må det blive mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med andre.
11Du skal på ingen måde undvære udstyr. I mange tilfælde vil det være essentielt at have udstyret til disposition før du indleder arbejdet. I øvrigt er det fordelagtigt at tage højde for de her udgiftsposter i budgettet for byggeriet.
12Du bør på ingen måde gå på kompromis med sikkerheden, så husk arbejdstøj som fx hjelm og sko der skåner dig overfor eventuelle uheld. Det er fornuftigt at have styr på dit eget helbred i arbejdet, ikke mindst ifald du ikke fremskaffer eksperthjælp.
De højest bedømte byggekæder
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er hamrende overlegent. Vurderingen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % giver maksimum point, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er meget overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % giver 5 stjerner, og blot 2 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er yderst imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og bare 9 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er meget overlegent. Karakteren grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er virkelig flot. Karakteren er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken fragtmetode er smartest?

En hel del e-shops tilbyder efterhånden diverse billige leveringsmuligheder til værktøjssæt. Den mest populære er for øjeblikket levering til et afhentningssted, hvor du selv henter ordren lige når det passer dig. Muligheden er jo særdeles simpel, samt tit også den mest letkøbte leveringsform.

Du kunne tillige overveje at få ordren leveret til hvor du bor eller til når du er på job. Fragtmetoden er af og til en kende mere pebret, men til gengæld temmelig problemfri med værktøjssæt online. Den mest betalelige leveringsmodel er dog at hente varerne selv, hvilket afhænger af at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet virksomhedens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Antal dages levering på værktøjssæt kan i nogle tilfælde være rigtig betydningsfuld når man behøver din ordre om kort tid, og herved er det selvfølgelig vigtigt at vi gransker det estimerede leveringstidspunkt ved værktøjssæt. De fleste webbutikker – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – yder billig dag-til-dag levering på mange af butikkens varer online, men vær påpasselig da det beroer på at orden realiseres inden et fast tidspunkt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få ordren ekspederet forud for at lagerpersonalet drager hjemad.

Enkelte online varehuse sikrer levering uden omkostninger på værktøjssæt online, men ofte påkræves det at man shopper for en konkret sum. Ellers må du snuppe den billigste leveringsmåde, som ofte er at få fragtmanden til at køre dine produkter til en pakkeshop.

En masse byggemarkedskæder tilbyder afhentning hvor du handler billig værktøjssæt online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Bygma, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, 10-4, XL-Byg, Bauhaus og Jem og Fix. Byggemarkederne yder for eksempel klik-og-hent på værktøjssæt i følgende byer:

Taastrup, Roskilde, Vanløse, Hvidovre, Frederikshavn, Tårnby, Aalborg, Tilst, Skanderborg, Korsør, Viborg, Ishøj, Struer, Køge, Odense, Nyborg, Gladsaxe, Kolding, Dragør, Vallensbæk, Allerød, Farum, Glostrup, Hedehusene, Nykøbing Falster, Værløse, Frederiksværk, Hobro, Kalundborg, Åbyhøj, Esbjerg, Vejle, Aarhus, Frederiksberg, Ballerup, Hillerød, Lillerød, Birkerød, Virum, Højbjerg, Vordingborg, Svendborg, Rødovre, København, Frederikssund, Kokkedal, Søborg, Helsingør, Charlottenlund, Middelfart, Ringsted, Hjørring, Horsens, Nørresundby, Greve, Valby, Risskov, Slagelse, Lystrup, Hedensted, Herlev, Albertslund, Holstebro, Lyngby, Ikast, Solrød Strand, Grenaa, Gentofte, Haslev, Haderslev, Nakskov, Sønderborg, Jyllinge, Brabrand, Ølstykke, Varde, Silkeborg, Rønne, Stenløse, Fredericia, Thisted, Næstved, Odder, Brønshøj, Holbæk, Hørsholm, Herning, Aabenraa, Skive, Nærum, Rudersdal, Brønderslev, Brøndby, og Randers, .

Klik-og-hent ift. værktøjssæt er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland), Sjælland (Bornholm, Vestsjælland, Lolland, Amager, Hovedstaden, Østsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Falster, Nordsjælland) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn).

Ses der på data bliver det klart, at netshoppere mange gange søger bl.a. værktøjssæt tilbud og køb værktøjssæt. Foruden dette ser vi som regel mennesker efterspørge eksempelvis værktøjssæt online, billig værktøjssæt samt værktøjssæt priser, plus de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bygma, Silvan, XL-Byg, Bauhaus og 10-4.

Bedste tilbud på værktøjssæt

Det er ultra fleksibelt for alle at søge sig frem til tilbud på billige værktøjssæt online fra flere internet webshops, og derved har mange online shops ikke kunne lade være med at trykke salgspriserne på værktøjssæt enormt, og endda love levering uden gebyr.

Derfor kan det immervæk blive gavnligt at eftergå diverse internet foretagender efter tilbud og udsalg på værktøjssæt online forud for at du bestiller, således at du er usvigeligt sikker på at indhente den laveste pris. Se ikke kun på de gængse byggekæder som Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Silvan, 10-4, Bygma og Jem og Fix.

Man må bare være omhyggelig med, at i tilfælde af at en e-butik annoncerer billige værktøjssæt online til salg for en udsalgspris der virker utrolig attraktiv, er det tit være et signal om en svindel online webshop. Køb med betalingskort er heldigvis indbefattet af en orden, hvilket værner kunden overfor falske internet forhandlere.

Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du bruge en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at godtgøre prisen på værktøjssæt over flere uger. Dette tilbydes som regel i nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de udbredte byggecentre som fx Jem og Fix, Silvan, 10-4, Stark, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Davidsen.

Når man ser på statistikkerne bliver det markant, at netshoppere jævnligt søger for eksempel køb værktøjssæt og billig værktøjssæt. Vi ser desuden som regel mennesker lede efter bl.a. værktøjssæt online, værktøjssæt priser og værktøjssæt tilbud.

Analyser tidligere kunders erfaringer

Trustpilot præsterer fuldstændig habile løsninger til at kigge nærmere på en lang række andre forbrugeres reflektioner og derfor er det at foretrække, at du beser online virksomhedens vurderinger forud for at du handler billige værktøjssæt online.

Facebook leverer også altid fornemme metoder til at få kendskab til online butikkens pålidelighed. Tilmed ser vi nogle online forhandlere hvor man kan ytre en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel bør bruges til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen bestiller billige værktøjssæt online i en webshop bør de uden tvivl overveje e-shoppens handelsbetingelser, dog er det almindeligvis ikke videre spændende, i særdeleshed på de udbredte byggecentre som Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen og 10-4.

En anden valgmulighed kunne derfor være at tjekke om online forretningen er e-mærke tilsluttet, grundet at det almindeligvis er en erklæring om at online firmaet accepterer de danske love, tillige med at webbutikken rutinemæssigt tilses af jurister der har den nødvendige knowhow om de gældende vilkår.

Derudover tilbydes du chance for en håndsrækning, hvis du oplever udfordringer i forbindelse med din ordre på værktøjssæt. Ydermere anbefales det at køber er vaks omkring de mest centrale bestemmelser i forbindelse med bestillingen af værktøjssæt online, for eksempel den returret e-handlen anvender.

Derfor er det tilmed vigtigt, at man når som helst bevarer sin e-mail kvittering, så man senere vil kunne bevise bestillingen af værktøjssæt, uanset om man har bestilt hos Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix eller Silvan.

Lars Hansen gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Lone B gav 4 stjerner

Alt var perfekt.

Maria Johansen gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Mette E gav 4 stjerner

God pris og alt ok

9 tips til indkøb via nettet
1Indtil flere e-forretninger i Danmark frembyder fragtfri levering på værktøjssæt, men for det meste kun hvis man bestiller for et konkret beløb. Som alternativ skal man beslutte sig for den billigste fragtmulighed, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre din ordre til et udleveringssted. Fragtformen viser sig somme tider endda ekstremt smart. Den mest prisbevidste mulighed for fragt vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken.
2Den billigste leveringsversion er unægtelig at hente ordren selv, men den løsning er betinget af at du har bopæl tæt på internet selskabets tilholdssted. Den leveringsmåde er jo temmelig udslagsgivende forudsat du har behov for værktøjssæt omgående. Alternativt så tilbyder en hel del firmaer på nettet billig levering, men i mange tilfælde er det påkrævet at du indkøber for en præcis sum.
3Trustpilot fører til immervæk udmærkede muligheder for at se nøjere på en lang række eksisterende brugeres anmeldelser og derved anbefales det, at du gennemgår internet forretningens bedømmelser forinden du køber billige værktøjssæt online. Facebook fremskaffer tillige ret så gode muligheder for at få et kig ind i online butikkens kundetilfredshed.
4Leveringshastigheden er selvfølgelig meget relevant ifald vi har behov for din pakke nu og her, og derfor er det forholdsvis essentielt at man dobbelttjekker den anslåede leveringsdato ved værktøjssæt. En hel del netbutikker tilsiger billig 1 hverdags levering på en lang række produkter, som alligevel forudsætter at transaktionen gennemføres forinden et angivent klokkeslæt.
5Før nogen bestiller billige værktøjssæt hos en e-shop kunne man når alt kommer til alt sætte sig ind i forhandlerens forretningsbetingelser, men det er uden tvivl ikke super interessant. Dertil slår vi et slag for at køber er vidende om de mest aktuelle vedtægter der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige værktøjssæt online, som for eksempel hvilken returret e-firmaet tilbyder.
6Vi slår generelt et slag for at bemærke om internet shoppen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det generelt er en sikring om at internet selskabet efterkommer de danske retningslinjer, tillige med at online virksomheden rutinemæssigt ses til af specialister der mestrer reglementet på området. Før folk bestiller billige værktøjssæt på en online virksomhed bør de principielt gennemløbe shoppens regler.
7Masser af internet handler tilbyder heldigvis mange forskellige billige leveringsmuligheder til værktøjssæt. En sikker vinder er efterhånden afhentningssteder, hvor det er muligt at hente pakken når der er mulighed for det. Løsningen er jo meget praktisk, og mange gange endvidere den mindst kostelige fragtmetode.
8Det er efterhånden ultra ligetil for forbrugerne at sammenholde priser online på billige værktøjssæt fra diverse internet forhandlere i Danmark, og derved frembyder mange e-handler billig levering. Men det kan stadigvæk blive gavnligt at eftergå flere online webshops efter udsalg og tilbud før du placerer ordren, således at man er skråsikker på at indhente den mest attraktive pris.
9Generelt foreslår vi køb med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er omfattet af en orden, hvilket redder os imod falske internet firmaer. Som et alternativ kan du vælge et tilbud som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at finansiere pengene over tid.