Husejeren.dk

Værktøjsbælte

Milwaukee Værktøjsbælte u/opbevaring
365 kr.
Læs mere
Værktøjsbælte 9321 lthr
393 kr.
Læs mere
Værktøjsbælte 9320 Canv
208 kr.
Læs mere
Værktøjsbælte 9335 lthr
1.488 kr.
Læs mere
Værktøjsbælte 5009l
1.356 kr.
Læs mere
Værktøjsbælte 9300 lthr
475 kr.
Læs mere
Værktøjsbælte 9336 lthr
2.077 kr.
Læs mere
Værktøjslomme 9301 lthr
614 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de regler der gør sig gældende når du handler online, så du kan undgå problemer med fx returret. Af den grund skal man tjekke netbutikkens regningslinjer.
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at undersøge, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du tjekke de andre.
Der er forskel på priserne på billige værktøjsbælte hos de forskellige online byggekæder. En del har fokus på gode tilbud, og andre fokuserer på en høj grad af service. Du må tænke igennem hvad du vil prioritere.
For nogle er byggeri forbundet med en masse spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at vælge et online byggecenter, som kan give sparring og vejledning omkring værktøjsbælte.
Nogle byggecentre udbyder et bredt udvalg af produkter, hvorimod øvrige har fokus på en enkelt type af vare. Du bør vurdere hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange typer af varer at vælge i mellem, udover bare værktøjsbælte.
Ifald du har brug for produkterne med det samme eller blot vil spare leveringsomkostningen, så kunne du overveje at hente varerne på egen hånd. Det er specielt muligt i de store byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre udbyder varer fra adskillige specialbutikker, og af den grund kan du købe fra et bredt sortiment af værktøjsbælte online.
De store byggecentre er populære og højtprofilerede firmaer, som kan medvirke til øget tryghed når man stopper online. Det kan du se som fordelagtigt.
De gængse byggekæder findes i det meste af landet, og derved har du valget om at handle online og hente byggematerialerne på egen hånd. I kraft af det har man mulighed for at undgå fragtgebyret, samt samtidig hente produkterne straks.

Nichewebshop

Majoriteten af niche netbutikker står selv for produktion af produkterne som du finder i byggemarkederne. Når du køber direkte hos nichebutikkerne online er det muligt at få bedre priser.
En masse nicheforhandlere har en stor passion for det produktudvalg de har online, idet de udelukkende sælger disse varer. Herved får du formentlig ekstremt erfaren hjælp fra ansatte med ekspertviden i netop værktøjsbælte.
Majoriteten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er små virksomheder, der oftest er dansk ejede, gerne endda fra dit lokalområde. Disse understøtter du idet du handler værktøjsbælte online fra deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger i dag omkring 2.300 ansatte i deres 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

værktøjsbælte harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 ansatte i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres nu af omtrent 2.000 medarbejdere i deres 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og omfatter i dag omtrent 100 medarbejdere i forretningens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

værktøjsbælte jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 2.100 medarbejdere i forretningens 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

værktøjsbælte silvan

Silvan begyndte i 1968, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan sætter ind på billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 kollegaer i selskabets 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres i dag af omtrent 500 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

værktøjsbælte bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 personer i de 17 varehuse. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 kollegaer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Før du går i gang med byggeprojektet kan det være ultra afgørende med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Alt efter hvor du bor vil der være gældende love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
2Du skal nødig glemme din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj som eksempelvis arbejdshjelm der skåner dig mod potentielle uheld. Det er smart med fokus på dit eget ve og vel i byggeprojektet, specielt ifald du ikke får hjælp fra en professionel.
3Forberedelse bliver nøglen til et godt forløb med byggeriet. Du skal sammensætte en struktureret strategi, som beskriver hvilke opgaver der laves hvornår, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Husk at være skarp når du udarbejder planen.
4Ved udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få stor betydning. Således kan du regelmæssigt tage et kig på vejrberetningerne i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det uden du havde set det komme går i gang med at stå ned i stænger netop som du er godt i gang med det vigtige byggeprojekt.
5Der viser sig som regel uventede bump på vejen i forbindelse med omfangsrige opgaver, og derfor viser det sig vigtigt at man har afsat en del tid i planen, som bidrager til at man er tryg ved at nå i mål.
6Typisk vil det være fornuftigt at have et udgiftsbudget for arbejdet, så du har en økonomisk ramme. Det bør blive en fordel at tage noter til alle udgiftsposter, og efterfølgende indsamle beløbet for dem én og én.
7Man skal aldrig undvære værktøj. Jævnligt kan det vise sig fundamentalt at du har udstyret klar til brug før du går løs med byggeriet. Derudover er det godt at indkalkulere de medfølgende omkostninger i byggeriets regnskab.
8Du har mulighed for at spørge om offentlig støtte til byggerier. Det fås såfremt projektet gør en forskel for miljøet. Bidraget kræver dermed at renoveringen har positiv betydning for naturen.
9Husk at gennemtænke om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du bør købe assistance fra en professionel til delelementer af projektet. Når du køber eksperthjælp vil det ofte være en god idé at hente tilbud fra en håndfuld foretagender.
10Det kan vise sig nyttigt at sikre sig hjælp til byggearbejdet, ikke mindst når det er vigtige byggerier. Krævende byggerier stiller krav om flere personer. Derudover er det hurtigere og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
11Du kan finde rigelige mængder af instruktioner og videoer på nettet som du kan finde inspiration i. Særligt YouTube giver dig adgang til enorme mængder nyttig information, ikke mindst hvis du bruger engelske søgeord.
12Det viser sig betydningsfuldt at have de påkrævede bygningsmaterialer til rådighed i god tid før du indleder byggeprocessen. Du får god gavn af at udfærdige en simpel huskeliste som indeholder alle de ting du har brug for, og derefter eftergå hver enkelt ting, således at du bliver sikker på at der ikke er nogen mangler.
De højest ratede byggemarkeder
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ret så overlegent. Karakteren er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er hamrende beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som naturligvis er usædvanligt imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % giver maksimum point, og bare 9 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som jo er ekstremt godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet toprating, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ultra overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf hele 69 % har givet 5 stjerner, og kun 8 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken type af levering er bedst?

Mange netshops foreslår til alt held diverse forskellige billige leveringsudgaver til værktøjsbælte. En af dem der er mest anvendt er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, hvor det er muligt at hente produkterne når det passer dig bedst. Leveringsmetoden er jo ekstremt simpel, samt typisk ligeledes den mindst kostelige leveringsmanér.

Du burde lige så vel prøve at få varerne leveret til din hjemmeadresse eller til når du er på job. Muligheden er tit en kende mere bekostelig, men også ekstremt simpel ift. værktøjsbælte online. Den mest betalelige leveringsudgave vil dog til enhver tid være selv at hente varerne, men det afhænger af at du befinder dig tæt på webshoppens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Fragtperioden på værktøjsbælte kan vise sig at være super afgørende hvis man står og skal bruge din ordre nu og her, så af den grund er det fuldt ud på sin plads at vi gransker den forventede leveringsdato på værktøjsbælte. En masse online virksomheder – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – stiller garanti om billig 1 hverdags levering på en lang række af deres produkter online, hvilket dog betinges af at bestillingen gennemføres forinden et fastsat tidspunkt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få bestillingen distribueret før de logistikansatte har fyraften.

Nogle enkelte shops på nettet tilbyder portofri levering på værktøjsbælte online, men oftest er det kun gældende hvis der shoppes for et præcist beløb. Derudover skulle man beslutte sig for den mest betalelige form for levering, der mange gange er at få fragtmanden til at køre dine produkter til et afhentningssted.

Flere byggemarkedskæder frembyder click-and-collect hvor du køber billig værktøjsbælte derhjemme og selv henter i byggecenteret. Fx Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bygma, Silvan, Davidsen, 10-4 og Bauhaus. Byggemarkederne udlover fx klik-og-hent på værktøjsbælte i disse byer:

Lystrup, Hørsholm, Horsens, Tårnby, Hobro, Randers, Aalborg, Gladsaxe, Værløse, Solrød Strand, Grenaa, Charlottenlund, Ballerup, Køge, Nørresundby, Virum, Hvidovre, Odder, Frederiksværk, København, Haslev, Vanløse, Svendborg, Gentofte, Jyllinge, Hedensted, Vordingborg, Greve, Esbjerg, Rudersdal, Silkeborg, Nærum, Hillerød, Herning, Brabrand, Hedehusene, Slagelse, Ølstykke, Risskov, Vejle, Varde, Lyngby, Frederikshavn, Taastrup, Frederiksberg, Frederikssund, Aarhus, Næstved, Søborg, Åbyhøj, Brøndby, Viborg, Glostrup, Tilst, Kolding, Holbæk, Korsør, Lillerød, Brønderslev, Skanderborg, Rønne, Roskilde, Kalundborg, Herlev, Ringsted, Skive, Dragør, Fredericia, Nakskov, Stenløse, Ikast, Hjørring, Vallensbæk, Sønderborg, Valby, Nykøbing Falster, Holstebro, Nyborg, Brønshøj, Albertslund, Aabenraa, Odense, Thisted, Middelfart, Helsingør, Struer, Rødovre, Allerød, Haderslev, Højbjerg, Farum, Kokkedal, Birkerød, og Ishøj, .

Click-and-collect ift. værktøjsbælte er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn), Sjælland (Vestsjælland, Amager, Hovedstaden, Lolland, Bornholm, Sydsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Falster) og Jylland (Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark).

Når vi kigger i tendenserne fremstår det tydeligt, at internetbrugere tit efterspørger bl.a. værktøjsbælte tilbud og værktøjsbælte priser. Foruden dette oplever vi jævnligt online shoppere søge efter bl.a. køb værktøjsbælte, værktøjsbælte online og billig værktøjsbælte, plus de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Stark, 10-4, Silvan, Bygma og XL-Byg.

Få den bedste pris på værktøjsbælte

Det er særligt let for alle og enhver at søge information om priser på billige værktøjsbælte online på forskellige internet forhandlere i Danmark, og herved har langt de fleste shops på nettet ikke kunne slippe for at stampe prisen på værktøjsbælte helt i bund, og ovenikøbet præstere levering uden gebyr.

Det kan stadigvæk blive nyttigt at se nærmere på nogle få internet webshops efter udsalg og tilbud på værktøjsbælte online forinden du færdiggør din shopping, så du er usvigeligt sikker på at få fat i den prisbilligste pris. Se ikke bare hos de gængse byggecentre som 10-4, XL-Byg, Silvan, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma og Jem og Fix.

Man skal imidlertid være opmærksom på, at når en webshop markedsfører billige værktøjsbælte online til salg for en tilbudspris der virker enormt god, bør det undertiden være et faresignal om en uægte e-butik. Kortkøb er ikke desto mindre inkluderet i en lov, der begunstiger kunden imod uægte shops på nettet.

Vi slår generelt et slag for kortkøb eller MobilePay. Som alternativ bør du vælge en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, ifald du ønsker at afdrage regningen på værktøjsbælte i flere bidder. Dette tilbydes ofte i specialiserede netbutikker, i modsætning til de kendte byggekæder som eksempelvis Silvan, Stark, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg og Davidsen.

Når vi ser på tendenserne står det markant, at internetbrugere ofte søger efter fx værktøjsbælte priser og værktøjsbælte online. Derudover oplever vi typisk online shoppere efterspørge eksempelvis værktøjsbælte tilbud, køb værktøjsbælte samt billig værktøjsbælte.

Udforsk eksisterende kunders bedømmelser

Trustpilot giver dig tilpas strålende løsninger til at gennemgå en hel del aktuelle brugeres ratings og af den grund er det fornuftigt, at du evaluerer netshoppens vurderinger inden du placerer din ordre på billige værktøjsbælte online.

Facebook medfører også i højeste grad uafhængige genveje til at få kendskab til e-forhandlerens troværdighed. I øvrigt ses en række internet handler hvor du kan levere en vurdering af ordreforløbet, som ligeledes kan benyttes til at afveje kundernes tilfredshed.

Før nogen shopper billige værktøjsbælte online på en netbutik kan de i reglen gennemgå forhandlerens vilkår, dog er det uden tvivl et tidskrævende projekt, især på de velkendte byggekæder som Silvan, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 og Bygma.

Et alternativt forslag er at tjekke hvorvidt webbutikken er e-mærket, da det almindeligvis er en indikator for at netbutikken retter sig efter den officielle danske lovgivning, tillige med at virksomheden en gang i mellem revideres af eksperter der er inde i de gældende regler.

Det er en rigtig god genvej til hjælpende service, såfremt du forvoldes besvær som følge af dit køb af værktøjsbælte. Dertil rekommanderer vi at køber er obs på de væsentligste reglementer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af værktøjsbælte online, fx den ombytningsret netshoppen tilbyder.

I den sammenhæng er det desuden relevant, at man når som helst bibeholder ens kvittering, således man i fremtiden vil kunne bevidne sin bestilling af værktøjsbælte, uafhængig af om man bestiller fra Silvan, Bygma, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, XL-Byg eller Davidsen.

Peter I gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Tina gav 4 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Tina E gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Tina Kristensen gav 4 stjerner

Helt i orden.

9 gode råd til online indkøb
1Generelt tilråder vi at se nærmere på om internet butikken er e-mærke tilsluttet, eftersom det bør være en erklæring om at internet shoppen accepterer de danske love, samt at e-shoppen en gang i mellem føres tilsyn med af jurister der behersker vilkårene på området. Forud for at nogen køber billige værktøjsbælte hos en internet shop kunne de ideelt set bese deres regler.
2Den prisbilligste leveringsversion kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, som desværre betinges af at du lever nær internet butikkens lager. Den leveringsmåde kan vise sig at være yderst væsentlig når man har behov for værktøjsbælte om få sekunder. Alternativt så garanterer nogle få internet varehuse fragt uden beregning, men typisk er det under betingelse af at du bestiller for et fastslået beløb.
3Trustpilot yder faktisk hensigtsmæssige genveje til at beskue forskellige andre forbrugeres omtaler og herved er det prisværdigt, at du tolker e-forretningens kritik inden du køber billige værktøjsbælte online. Facebook leverer tillige uden sammenligning gavnlige løsninger til at få et kig ind i online shoppens kundefokus.
4Størstedelen af internet shops yder i øjeblikket et hav af forskellige billige leveringsmodeller til værktøjsbælte. En sikker vinder er p.t. at få sendt til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente produkterne på et selvvalgt tidspunkt. Løsningen er jo vældig ukompliceret, og typisk også den mest betalelige leveringsmetode.
5Antal dages levering er selvfølgelig usædvanlig betydningsfuld når du står og skal bruge ordren med det samme, og i det øjemed er det temmelig meningsfuldt at man dobbelttjekker leveringstiden ved værktøjsbælte. Temmelig mange online forhandlere udlover billig 1 dags levering på en række af deres produkter, men som imidlertid er underforstået at bestillingen anbringes tidligere end et angivent klokkeslæt.
6Forud for at nogen køber billige værktøjsbælte i en e-forretning kan man uden tvivl tyde dens forretningsaftale, dog er det mange gange ikke videre spændende. Tilsvarende er det klogt at man er hensynstagende til de primære forhold der har betydning for shopping af billige værktøjsbælte online, til eksempel den byttepolitik e-forhandleren tilsikrer.
7Indtil flere online varehuse yder gebyrfri levering på værktøjsbælte, men undertiden afkræver det at man handler for en fastsat pris. Som alternativ skal man beslutte sig for den mest betalelige leveringsmulighed, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til en pakkeshop. Metoden bliver i regelen omvendt ret så praktisk. Den mest letkøbte fragttype vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren.
8Generelt tilråder vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er en del af en forordning, hvilket skærmer køberen imod snydagtige outlets på nettet. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, når du higer efter at betale beløbet af flere omgange.
9Det er jo meget nemt for alle og enhver at analysere priser online på billige værktøjsbælte i blandt diverse internet outlets, og med det motiv tilbyder flertallet af netshops gratis fragt. Derfor kan det immervæk vise sig lønnende at inspicere forskellige e-handler efter billige priser inden du færdiggør din shopping, sådan at man ikke er i tvivl om at opnå den laveste pris.