Teng Tools værkstedsvogn TCW807SV BASIC
8.495 kr.
Læs mere
Teng Tools værkstedsvogn TCMM546N med 546 dele
15.595 kr.
Læs mere
Teng Tools værkstedsvogn TCMM600
22.500 kr.
Læs mere
Stanley værkstedsvogn 1-95-621
1.585 kr.
Læs mere
Teng Tools værkstedsvogn TCMONSTER02 med værktøj 1190 dele
67.495 kr.
Læs mere
Teng Tools værkstedsvogn TCEMM249N med 249 dele
22.995 kr.
Læs mere
Teng Tools værkstedsvogn TCW809N
17.995 kr.
Læs mere
Teng Tools værkstedsvogn TCMME11A med 333 dele
23.995 kr.
Læs mere
Teng Tools værkstedsvogn TCMM1001N med værktøj 1001 dele
39.995 kr.
Læs mere
Teng Tools værkstedsvogn TCMMIND08 med værktøj 569 dele
32.295 kr.
Læs mere
Teng Tools værkstedsvogn TCMM1055N med 1055 dele
49.995 kr.
Læs mere
Teng Tools værkstedsvogn TCMM491N med 491 dele værktøj
21.995 kr.
Læs mere
Værkstedsvogn Holzmann WW1070D
6.899 kr.
Læs mere
Værkstedsvogn Holzmann WW700Q m/6 skuffer
3.499 kr.
Læs mere
Værkstedsvogn Holzmann WW690L m/7 skuffer
2.699 kr.
Læs mere
Værkstedsvogn - TC-TW 100
899 kr.
Læs mere
Stanley Værkstedsvogn Metal/plastik Rolling Workshop
1.819 kr.
Læs mere
Stanley Værkstedsvogn, Metal, 635 Mm
3.349 kr.
Læs mere
Stanley Værktøjsvogn Inkl. 168 Dele Værktøj
9.239 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeri lig med stribevis af spørgsmål. Dermed bør du overveje at handle hos en online byggeshop, som tilbyder sparring og vejledning omkring værkstedsvogn.
Det er helt klart utrolig relevant at se, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du være nødt til at vælge et andet.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med fx returnering. Af den grund bør du tjekke webshoppens regningslinjer.
Nogle byggemarkeder udbyder et enormt udvalg, hvorimod nogle er specialiserede i en specifik varegruppe. Du kan reflektere over hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge fra, foruden bare værkstedsvogn.
Ifald du skal have varerne hurtigst muligt eller blot ønsker at blive fri for fragtgebyret, så kunne du med fordel køre materialerne på eget initiativ. Det er navnligt et alternativ i de kendte byggekæder.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige værkstedsvogn hos de forskellige online byggecentre. Nogle vil have gode priser, imens andre tilbyder kompetent sparring. Du skal tænke over hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder findes mange steder i landet, og som følge af det har du chancen for at handle online og køre materialerne på eget initiativ. Som følge af det kan du undvære leveringsomkostningen, samt tilmed få fat i varerne lige nu.
De store byggekæder samler varer fra flere nicheshops, og som følge af dette kan du handle fra et bredt sortiment af værkstedsvogn online.
De store byggekæder er etablerede og almenkendte butikker, som kan give ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se som en fordel.

Nichewebshop

Størstedelen af nicheforhandlere er små familiefirmaer, der tit har danske ejere, givetvis sågar fra dit lokalområde. Disse hjælper du idet du bestiller værkstedsvogn online på deres hjemmeside.
Majoriteten af specialiserede webshops er producenter af de produkterne som byggemarkederne sælger. Idet du køber direkte igennem disse nichewebshops online er det muligt at få en bedre pris.
Mange webshops som fokuserer på en enkelt niche har en enorm viden om deres online produktsortiment, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Således bør du forvente super brugbar vejledning fra personale der er specialister i lige præcis værkstedsvogn.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
værkstedsvogn harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres nu af ca. 2.000 mennesker i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for cirka 500 ansatte i deres 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og omfatter i dag omkring 100 personer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

værkstedsvogn jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

værkstedsvogn bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 ansatte i deres 17 butikker. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

værkstedsvogn silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 personer i de 41 byggecentre. Silvan sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 ansatte i de 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 mennesker i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du finder ekstremt mange instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider som kan hjælpe dig. Specielt YouTube er anvendeligt med vældig meget brugbar information, særligt når man bruger engelske søgeord.
2Du skal aldrig nogensinde se bort fra dit eget helbred, så glem ej sikkerhedstøj som arbejdshjelm som beskyttelse mod eventuelle ulykker. Det er fornuftigt med fokus på dit eget helbred i byggeprocessen, specielt hvis du ikke har assistance fra en fagperson.
3Glem ikke at du kan søge tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes i tilfælde af at projektet gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af støtte kræver med andre ord at byggeriet influerer positivt på miljøet.
4For udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en essentiel rolle. Derfor skal du tit lægge mærke til meldingerne om vejret i dagene op til projektets begyndelse, så du slipper for at det uventet begynder at piske ned nøjagtig som du vil i gang med dit komplicerede byggeprojekt.
5Du burde måske tænke over om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du hellere burde have assistance fra en fagperson til dele af byggeprocessen. Såfremt du benytter assistance fra en fagmand kan det være fornuftigt at få prisoverslag fra forskellige firmaer.
6Det viser sig meningsfuldt at have alle bygningsmaterialer klar til brug forud for at du tager fat på din byggeproces. Du får god gavn af at nedskrive en enkel indkøbsliste hvor der bør fremgå alt det du har brug for, og bagefter eftergå hver enkelt ting, med øje for at du er tryg ved at der ikke mangler noget.
7Forberedelse bliver vejen til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du skal udarbejde en strømlinet arbejdsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, samt en dertilhørende nummerorden. Husk at være skarp når du sammensætter din køreplan.
8Man vil ikke på noget tidspunkt fattes værktøj. Det kan vise sig at være uundværligt at have udstyret til disposition idet du iværksætter arbejdet. I øvrigt er det afgørende at påregne de medfølgende omkostninger i dit budget.
9Det bør overvejes at spørge om en hjælpende hånd til projektet, ikke mindst i tilfælde af større byggeprocesser. Flere opgaver kræver flere end en enkelt person. Desuden vil det blive mere effektivt og mere socialt når man er flere om opgaven.
10Ofte vil det vise sig vigtigt at have lavet et regnskab for renoveringen, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det vil blive forstandigt at beskrive alle poster, og efterfølgende undersøge billige priser på dem slavisk.
11I god tid inden at du indleder byggeprojektet kan det blive yderst afgørende at du sikrer dig, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Alt efter hvor du bor vil der gælde mange regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
12Der præsenterer sig ofte uforudsete problemstillinger ved omfattende byggeprojekter, og af den grund kan det være afgørende at man afsætter rimelig plads i tidsplanen, således at man kan føle sig selvsikker på at man får det færdiggjort.
De bedst anmeldte byggecentre
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er absolut godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet topkarakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ret så beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % har givet maksimum point, og kun 2 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ret så overlegent. Vurderingen er baseret på 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og alene 9 % har givet bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er ret så overlegent. Evalueringen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % giver toprating, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er kolossalt flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % giver den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

Temmelig mange e-forretninger foreslår nu mange forskellige billige leveringsmetoder til værkstedsvogn. En af de mest anvendte er i vore dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente dine produkter når du har mulighed for det. Fragtmuligheden er jo yderst problemfri, samt typisk ligeledes den mindst kostelige leveringsløsning.

Du burde ligeledes prøve at vælge at få sendt til din hjemmeadresse eller til dit arbejde. Løsningen er godt nok et hak mere pebret, men endvidere virkelig let ved køb af værkstedsvogn online. Den mest letkøbte leveringsversion er utvivlsomt selv at hente ordren, hvilket dog er betinget af at du befinder dig nærved online shoppens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på værkstedsvogn kan vise sig at være usædvanlig aktuel ifald vi står og skal bruge varerne om få sekunder, så herved er det selvsagt afgørende at man checker leveringstidspunktet for værkstedsvogn. Adskillige netshops i Danmark – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – tilsiger billig 1 dags fragt på mange af shoppens produkter online, som regnes ud fra at bestillingen laves forud for et givent klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne klar før pakkepersonalet får fri.

En række online outlets lover fri fragt på værkstedsvogn online, men tit kun såfremt der bestilles for en fastsat pris. Derudover må du overveje den mest billige leveringsudgave, der i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere dine varer til en pakkeshop.

Store webshops yder afhentning hvor man køber billig værkstedsvogn online men selv henter i byggecenteret. Fx Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Stark, Bauhaus, Jem og Fix og XL-Byg. Byggecentrene tildeler fx click-and-collect på værkstedsvogn i disse byer:

Haslev, Allerød, Nakskov, Silkeborg, Holbæk, Aarhus, Ringsted, Horsens, Lyngby, Jyllinge, Albertslund, Frederiksberg, Dragør, Charlottenlund, Højbjerg, Rødovre, Herlev, Greve, Fredericia, Aabenraa, Nykøbing Falster, Åbyhøj, Ballerup, Solrød Strand, Nærum, Grenaa, Brøndby, Hobro, Ølstykke, Taastrup, Korsør, Søborg, Valby, Aalborg, København, Hvidovre, Kokkedal, Struer, Skanderborg, Sønderborg, Nørresundby, Hjørring, Vanløse, Lystrup, Middelfart, Birkerød, Vejle, Ikast, Nyborg, Brønshøj, Værløse, Glostrup, Frederikshavn, Esbjerg, Viborg, Stenløse, Farum, Hedensted, Haderslev, Brabrand, Tilst, Odder, Slagelse, Gentofte, Lillerød, Odense, Brønderslev, Roskilde, Vordingborg, Thisted, Risskov, Gladsaxe, Rudersdal, Kolding, Varde, Randers, Næstved, Rønne, Ishøj, Svendborg, Hørsholm, Frederiksværk, Vallensbæk, Herning, Hedehusene, Kalundborg, Skive, Virum, Frederikssund, Køge, Helsingør, Holstebro, Hillerød, og Tårnby, .

Klik-og-hent for værkstedsvogn er en mulighed i de fleste dele af landet: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn), Jylland (Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Amager, Østsjælland, Hovedstaden, Lolland, Falster, Bornholm, Vestsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland).

Ved indkig i statistikkerne er det markant, at folk som regel efterspørger fx billig værkstedsvogn og værkstedsvogn priser. Derudover oplever man ofte netshoppere søge eksempelvis værkstedsvogn tilbud, værkstedsvogn online og køb værkstedsvogn, foruden de udbredte byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4 og Stark.

Gode tilbud på værkstedsvogn

Det er virkelig simpelt for internetbrugere at søge sig frem til priser på billige værkstedsvogn online i blandt flere outlets på nettet, og altså har en hel del internet outlets været presset til at at presse udsalgspriserne på værkstedsvogn helt i bund, og endda frembyde fragt uden beregning.

Til gengæld kan det trods alt vise sig nyttigt at efterse et par forskellige internet butikker efter rabatter og tilbud på værkstedsvogn online forud for at du shopper, så man er usvigeligt sikker på at opnå den prisbilligste pris. Kig ikke bare hos de kendte byggemarkeder som 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Stark, XL-Byg, Bauhaus og Davidsen.

Du må bare være årvågen med, at ifald en shop tilbyder billige værkstedsvogn online på tilbud til en pris som er helt ekstremt god, er det mange gange være et kendetegn på en uoprigtig internet virksomhed. Bestillinger med kort er dog inkluderet i en lovbestemmelse, hvilket bistår køber imod uærlige online outlets.

Vi tilråder køb med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning kan du udnytte en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du vil afbetale regningen på værkstedsvogn over flere uger. Det foreslåes normalt i specialiserede netshops, men sjældent de velkendte byggemarkeder som fx Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg og Stark.

Når vi kigger i data fremstår det tydeligt, at online shoppere ofte kigger efter for eksempel billig værkstedsvogn og værkstedsvogn tilbud. Man ser derudover jævnligt netshoppere lede efter for eksempel værkstedsvogn online, køb værkstedsvogn og værkstedsvogn priser.

Analyser nuværende kunders anmeldelser

Trustpilot resulterer i regulære stabile chancer for at kortlægge adskillige andre brugeres opfattelser og af den grund anbefaler vi, at du iagttager internet selskabets omtaler inden du handler billige værkstedsvogn online.

Facebook tilbyder dig på samme måde regulære relevante løsninger til at få et kig ind i internet virksomhedens troværdighed. I øvrigt møder vi en del forhandlere på nettet som giver kunderne mulighed for at notere en evaluering af deres købsoplevelse, hvilket tilmed bør benyttes til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Forinden folk handler billige værkstedsvogn online i en internet shop kan man i virkeligheden gennemse dens forretningsaftale, men det er tit et tidskrævende arbejde, specielt hos de gængse byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Bygma, 10-4, Silvan, Stark og Harald Nyborg.

En anden løsning kunne være at kontrollere om e-firmaet er e-mærket, eftersom det bør være en antydning af at internet webshoppen opererer i overensstemmelse med de officielle regler, udover at internet butikken ofte besøges af sagkyndige der har nøje kendskab til retningslinjerne.

Det er en rigtig god lejlighed til at blive hjulpet, når du oplever problemer ved dit køb af værkstedsvogn. Tilmed foreslåes det at køber er oppe på mærkerne omkring de mest vitale forhold der kan influere på bestillingen af værkstedsvogn online, som fx den ombytningspolitik internet selskabet lover.

I relation til det er det på samme måde essesentielt, at man til enhver tid gemmer sin kvitteringsmail, så man fremadrettet vil kunne bekræfte købet af værkstedsvogn, uagtet om man har handlet ved Silvan, Jem og Fix, 10-4, Stark, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg eller Davidsen.

Mette gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Karen gav 4 stjerner

Det var godt !

Ole O gav 5 stjerner

Helt i orden.

Birthe Møller gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

9 tips til online shopping
1Trustpilot indebærer temmelig værdifulde genveje til at kontrollere en stor portion tidligere brugeres betragtninger og på grund af dette er det prisværdigt, at du analyserer online firmaets ratings før du bestiller billige værkstedsvogn online. Facebook indebærer lige så vel faktisk gavnlige metoder til at få indtryk af online forhandlerens kundefokus.
2Det er i dag meget bekvemt for alle at analysere priser online på billige værkstedsvogn på flere shops på nettet, og ergo præsterer utallige forretninger på nettet fragt uden gebyr. Dog kan det til hver en tid vise sig fordelagtigt at studere en række webshops efter tilbud og udsalg inden du færdiggør din shopping, således at du er på den sikre side med at antage den laveste pris.
3Vi tilråder generelt at se om internet selskabet er verificeret af e-mærket, da det er en indikation om at internet forhandleren føjer de opstillede regler, samt at webshoppen tit føres tilsyn med af specialister der er inde i de gældende love. Forud for at nogen handler billige værkstedsvogn i en e-butik kunne man altid granske e-shoppens forretningsbetingelser.
4Antal dages levering kan være vældig vital såfremt man skal bruge produkterne nu og her, så med det formål er det fuldkommen vigtigt at man efterser tidshorisonten for levering på værkstedsvogn. En række online virksomheder stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på deres primære produkter, som beroer på at du når at bestille forud for et bestemt klokkeslæt.
5De fleste e-handler foreslår i dag en hel del forskellige billige former for fragt til værkstedsvogn. En af de mest moderne er for øjeblikket pakkeshoppen, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de købte produkter når du har mulighed for det. Fragttypen er jo særligt simpel, samt mange gange ligeledes den billigste leveringsmåde.
6Inden nogen køber billige værkstedsvogn i en webbutik kan man når alt kommer til alt kigge på shoppens forretningsvilkår, dog er det mange gange en omfattende opgave. Ydermere rekommanderer vi at køber er hensynstagende til de mest vedkommende vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige værkstedsvogn online, for eksempel hvilken byttepolitik online firmaet anvender.
7Den billigste leveringsmodel kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, men den mulighed er betinget af at du befinder dig med kort afstand til e-forhandlerens lager. Den leveringsversion kan i nogle tilfælde være særligt vital når vi har brug for værkstedsvogn øjeblikkeligt. Alternativt så garanterer flere internet butikker levering uden beregning, men for det meste kun ifald du shopper for en konkret pris.
8Vi går generelt ind for shopping med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er en del af Indsigelsesordningen, der redder kunden overfor uærlige internet forretninger. Som en anden løsning bør du drage nytte af en løsning fra fx ViaBill, for så vidt du hellere vil betale betalingen af flere omgange.
9En hel del outlets på nettet yder levering uden beregning på værkstedsvogn, men tit afkræver det at der bestilles for en bestemt pris. I øvrigt burde man vælge den prisbilligste fragtmulighed, der i mange tilfælde er at få kørt din ordre til et afhentningssted. Metoden viser sig gerne på den anden side særligt ligetil. Den mest prisbevidste metode til levering er dog selv at hente varerne.